Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • sasina: ti ušijí přímo ze stejného materiálu a odstínu jako šaty a i třeba se stejnou výšivkou či detailem jako na šatech takže pak nemusíš lítat a shánět bolerko alespon podobného odstínu, to když netrefíš tak je to jak pěst na oko 😒

• kalipso.. jj to vím, ale bolérka z této nabídky mi k těm šatům moc nesedí 😞

• artichoke...bohužel moc anglicky neumím, tak jsem tuhle informaci na jejich stránkách neobjevila. Je možné, aby mi nabídli návrh bolérka, které by se mi k šatům hodilo?

• Sponzor fóra
  • ahoj arti: chcem sa opýtať čo znamená pri rozmeroch odevov anglicky chest. Dík za odpoveď.

• grizly66.. chest by měl být hrudník

• sasina: dík

• Ahoj holky,

poslední 2 měsíc jsem strávila čtením příspěvků na tomto odkazu. Také jsem podlehla a svatební šaty jsem si před měsícem zakoupila u Landybridal. Šaty jsem včera obdržela a jsem moc spokojená. Jsou krásné a přesně dle mých představ. Chtěla jsem se jen podělit o štěstí a ty z vás, které ještě váháte tak ujistit, že to opravdu funguje. 🙂

• ali:ukážeš?? 😉

• ali ukaž, pls! Taky teď strašně moc váhám.

• Až se zase někdo uvolí, že mě do nich zašněruje tak je vyfotím a určitě ukážu. Včera mě do nich mamka 25 minut oblékala ale stojí to za to.😃

• nikita007: Díky moc, vypadá to dost kvalitně 😉

• sasina: tak to neváhej já jsem tak spokojená, že jsme ještě přikoupili šatky mamče a i družičkám.
    měla jsem strach ale máma s tátou mě přemluvili, že jednou prostě člověk musí zariskovat a jsem ráda, že to tak bezvadně dopadlo. 🙂

• sasina: můžeš si říct o jakékoli, takže jaké kde najdeš, že se ti líbí a podle tebe hodí k šatům, tak není problém.

grizly: jojo hrudník

ali: tak super, to mám radost a pak ukaž 🙂

• ali - snerovala pul hodky jo? to je neco jako kroj? 😃 ne delam si srandu samozrejme se taky rada podivam na fotky

• Ali13ali: Taky se těším na fotky 😉

• Sponzor fóra
  • kata267: ty se směješ ale táta měl pocit, že mi je máma snad šije, když jsme byli takovou dobu v pokoji. 😃 Je to tím, že jsem puntíčkář a chtěla jsem, aby bylo to provlečení stejné a nepřekroucené. 🙂

• 😉

• Jen by mě zajímalo, jak ty šaty budou vypadat v mé velikosti. Myslím, že na vel. 18 jsou asi dost odvážné 😶

• Musím přidat ještě jednu perličku. Šatky jsou jen s jedním ramínkem a tak jsem měla strach, aby mi nepadali ale po domluvě s Landybridal mi do vnitřku šatů zašili podprsenku (upravenou na mnou dodané míry) a šaty tak vůbec nekloužou. Bála jsem se protože někdo tu psal, že korzet neměl moc tuhý a padalo mu to ale já teda tento problém nemám. 🙂

• sasi:já jsem si vybrala úplně jiné, než jsem si objednala, protože není fakt na to vyzkoušet pár šatů a zjistit, jaký typ a střih ti padne. Pak ti ještě poradí dobře Arti, má to v oku. Já nejsem taky žádná twigy, ale dobrý střih dokáže fakt divy 😉

• Sasi: a byla jsi někde v salónu? Já jsem byla snad ve všech a zkoušela jsem a zkoušela, až jsem zjistila, co by se mi líbilo a včem nejsem tak tlustá. 🙂 Holt taky nejsem žádná twigy.

• nikita007: Mluvíš mi z duše. Příští týden skočím do půjčovny a pár kousků si vyzkouším, abych věděla, jestli ten střih opravdu půjde. Včera jsem byla v jedné půjčovně a fakt mě dostali. Řekla jsem, že chci krémové šaty bez korzetu, tak slečna vytáhla jedny. Měli těsně pod výstřihem bílou krajku, která se nenápadně párala. Jiné prý nemají a to jim nové modely už přišly 😃 Tak se opravdu utvrzuji v tom, že bude nejlepší je opravdu objednat přes internet.

• sasina:je to fakt lepší a budeš vědět, že ti budou slušet. Ozkoušej, nafoť, hoď do albíka a my ti poradíme, teda spíš Arti 😉

• ahojky holky, vidim, ze asap sije vazne rychle, jen moje satky mu davaje nejspis dobre zabrat 😒
    dneska zadne nove saticky nebudou? 😉

• Vrtenka měla dodat fotky dneska 🙂.

Adel, pořád nic, jo? 😐 😞 😞

• Ahojte, tak ja som to dnes vybavila cez Arti. Dufam, ze bude vsetko ok, aj napriek jednej veci... sorry Arti, nebolo to v zlom.
    Teraz uz len cakat a dufat, ze mi saty budu sediet... tesim sa a dakujem Arti :o)

• vrtenka: tak co ty satyyyy?? 🙂

• emm. nene, 😞 jeste me navic nastvali lide z nasi vesnice, zacaly se roznaset pomluvy,ze jsem si objednala saty za 30tis, ze jsem se prehledla.
    No jak jinak se to doneslo k budouci tchynce, ktera z toho nebyla zrovna dvakrat nadsena.
    Fakt ti lide jsou absolutne vymasteni, stihli ji to rict jeste driv nez ja a jeste blbe.

• 😠 😠 😠 😠

• adelka:lidi jsou fakt na palici, ty víš jak to a to je hlavní. Moje skoro tchýně si myslela, že půjčení šatů stojí 1000,-+bižu+boty+spodnice a bolérko=magor!!
    Takže říkat jí, že budu mít oblečení+bižu+boty za 11 000,- vůbec nebudu, protože by to mohlo špatně dopadnout 😃 😠

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov