Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
- Sponzor fóra
Čaute holky! Chcem sa vás len spýtať, tiež rozmýšľam nad objednaním od Asapa-svadobné šaty(asi tie prvé v albume,inak všetky sú krásne a ešte nie som rozhodnutá),popolnočné a asi aj družičkovské,len by ma zaujímalo, keď ste poslali svoje miery,šaty vám sedeli bez problémov?a ešte jedna vec,ak niekto objednával viac,zľavy asi neposkytujú,že??
dík za odpoveď!
30. mar 2009Vrtenka, ty saty jsou krasne a moc ty slusi
muzu se jen zeptat, puvodni obrazek si nasla u asapa kde? jako myslim jestli to sil podle MS nebo nejake jine znacky nebo si mela vlastni
Libi se mi trochu podobne na stejne modelce, a ted nevim, kde byli, zapomnela jsem si ulozit fotku. Dekuju
30. mar 2009Petulikp: šatky jsou zde http://www.landybridal.com/Product/Pro3143.html
30. mar 2009- Sponzor fóra
Jenom jsem chtěla přidat vlastní zkušenost. V sobotu mi přišly šatky z amerického ebay - vydraženy v sobotu
Jsou to original Pronovias White one a fakt se tam daji sehnat original šaty za cenu půčovného u nás, někdy i nižší. Já jsem kupovala přes be elegant brides a fakt spokojenost. A ani nebyl žádný jiný zájemce, v Americe je asi přešatováno . Takže si myslím, že pokud má některá vyzkoušený přímo model a velikost, tak bych se toho nebála a máte záruku, že to bude fakt ten originál. ASAP sice šije fakt pěkně, ale rozdíly tam jsou.
Tak jen pro inspiraci30. mar 2009kovka2: ďakujem,veď preto som si ich vybrala
a nepamätáš si náhodou kde alebo aspoň kedy to bolo?lebo ja sa neviem rozhodnúť či si ich mám objednávať alebo čo mám spraviť..nemám zrovna ideálnu postavu jak tie misky včera na stv1 a preto neviem.všetky sú jednoduché,bez volánov atď.aby ma ešte nerozširovali...
30. mar 2009keyas22: prepac nepamatam si , ale skusim pohladat. Ja musim mat s rukavmi, lebo ked vidim tie moje siroke ramena!!!
hroza a hlavne mam take "tucne" casti pod pazami...nevyzera to pekne, ked mam nieco na ramienka... teda iba par krat som mala tricko na ramienka a to som mala o 10kg menej. V albume mam fotky s korzetovymi satami a mne sa to moc nepaci..na mne
30. mar 2009ciratko: tiez som rozmyslala kupit si saty cez ebay, ale ja absolutne nemam konfekcnu velkost. Ked som sa merala, tak prsia som mala vel. 40, pas 42 a boky 38-40, takze preto som nechcela klasicku konfekcnu velkost, lebo mi to nesadne. Napriek tomu, ze tam mozes kupit originaly, ja asi nie...
30. mar 2009holky, nevite kdo ma tyto satky? http://www.landybridal.com/Product/Pro2653.html
jinak dekuji vsem za pomoc a nazory pri vyberu - je to stejne vzdycky tezky!!!
dotaz ke vsem: mate zkusenosti s prodejem - jak dobre to slo? diky a vsem krasny den! Marta30. mar 2009kovka2:ale podľa mňa ti tie korzetové šatky svedčali.si v nich peknučká...ja som na tom tiež podobne,myslim postava a tak,ale keď mne sa tam tie rukávy nepáčia.Ešte maximálne by som pristála okolo krku alebo šikmé oplecká...ale sama neviem...keď nabehnem do salónov,vyskúšam zopár typov a budem múdrejšia...
30. mar 2009dangala: tyhle šaty má třeba sisa
http://www.beremese.cz/album/view.php?vImageID=2481525&vReferer=%2Fphotos%2Fsisa7730. mar 2009
no tak to si este pockas
ja uz by som najradsej mala vsetko doma. uz by som bola pokojna