Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • ciratko: taky jsem měla štěstí, že jsem narazila na ebay na mé šaty snů a koupila tedy originály, ale byla jsem rozhodnutá si nechat ušít u Asapa. Chvilku jsem litovala, protože šatky jsou mi větší - doufala jsem,že to stáhnu šněrovačkou. Nechala jsem je tedy nakonec upravit v salónu na míru, takže je to ok. Ale teď přemýšlím o nějakých plesových právě od Asapa. 🙂 Je super, že existuje tato možnost.

• dangala: jůů tak to se těším, budou kraječky a tak? 😵

ciratko: tak to je super, vždy je lepší když víš jaký model tak samo koupit origo, hod fotečky 😵 a evik to samé 😃 😎

• E.vik, Ciratko: šup sem s fotečkama 😉

• Sponzor fóra
  • 😃 Arti už mě předběhla 😃

• holky, ty moje jsou v prvním albu čtvrté ( třetí to samé na modelce, ale jiná barva), jsem moc spokojená, těším se, až budou upravené, hodím pak i reál foto 🙂

• Tak je tam mate, uplne dole 😉 Ale jen na chvilku, nejsem zadna modelka 😃 😃

• hmmm,peknučké,blahoželám...tuším aj vášmu pesovi si sa páčila 😉 nehodíš stránku odkiaľ ich máš??prosímmmm! 😕

• ciratko: krásný, elegantní... já se trochu odvázala 😃 , ale prostě jsem toužila po velké tylové sukni

• Jojo, pejsek z nich byl nadšenej 😃

jinak je to tenhle prodejce
    http://stores.shop.ebay.com/be-elegantbrides__W0QQ_armrsZ1

max. spokojenost, satky byly do tydne doma 😉

• e.vik: na tebe vyzeraju vsetky co mas v albume super 🙂 takze nepochybujem, ze aj tie vybrane su super..su krasne

• ciratko: su krasne 🙂 ja take mat nemozem (uz ako som spominala 😞 )

• E.vik: tobě opravdu sluší všechno 😮
    Ciratko: moc ti sluší - budeš mít pod ně spodničku?

• Spodnici mit nebudu, chtela jsem prave takhle splyvave. Jeste se budou upravovat, jsou mi dlouhe...Ale mam z nich fakt radost 😉

• Ciratko: souhlas, taky se mi to líbí víc takhle, bez spodnice 😉

• Když jsem šla zkoušet poprvé do salónu, tak jsem se styděla a bála, že budu vypadat ve všem jak dortík, ale chce to vyzkoušet a hlavně vybrat správné střihy!! A tato značka má úžasně vytvarované korzety a pevné kostice. Doporučuju všem, než si nechají šít, vyzkoušet!

• Sponzor fóra
  • trosku ma strasite, lebo ja som tie svoje neskusala, nebolo kde... ale skusala som aspon trocha podobny strih, tak dufam, ze sadnu 😒

• pokud ti sedly podobné, tak bych se nebála 🙂 kor, když jsou šité na míru

• kovka: A jaké sis nakonec vybrala? Ty cos zkoušela byly hodně od Jasmine, ne? Mně se na tobě líbily ty na jedno rameno a i ty splývavé - akorát bych trochu změnila vršek.

• Mne se moc libily ty druhe, jak si zkousela. Ale myslim, ze ty objednane budu taky fajn 😉 Budu držet palečky 😉 😉

• ciratko: tie boli fajn, velke asi o cislo, musela mi ich pani zo zadu drzat, ale boli fajn...
    dik

• já mám taky z ebay originál šaty, měla jsem to štěstí, že jsem zrovna narazila na moji velikost, v barvě jakou jsem chtěla a všechno... prostě štěstí jak něco 😵 Takže doporučuju tohoto prodejce

http://stores.ebay.com/Fabulous-Gowns

nemá katalogový fotky, ale přímo těch šatů, takže to chce pořádně prohlídnout co je to vlastně za šaty. Dají se tam najít fakt super úlovky 😉

• kalipso: na tohoto prodejce jsem měla taky spadeno, najdou se tam i společenské šaty, úžasné ceny a pořád nové kousky .-)

• Tak jsem byla dnes v Maggie na zkoušce šatů, ještě zkusím tu půjčovnu na Chodově, ale domnívám se, že opravdu nakonec objednám ty, co mám vložené v albu.

• Kalipso: mají tam moc pěkné šatky. Na kolik tě vyšlo počotnvé do ČR, vidím tam jen poštovné pro USA... Díky

• Sorry za ty překlepy 😬

• Ajojky holky,
    moc by sem vas chtela poprosit o pomoc. Podarilo se mi "vydrazit" me vysnivane saty na ebay.com ,ale nikdy v zivote sem na te strance nebyla a netusim jak si ma satecky objednat 😞 sem z teho zoufala, nikdo ze znamych mi neumi poradit 😞 kamos mi zalozit ucet na paypal ,ale ja tedka vubec nevim jak dal. Kdyz chci saty koupit a dam ze "buy now" ,tak mi to vyhazuje ze mam zadat nejakej kupon ci co😞
    Moc vas prosim podaridi by ste mi jak na to? Mam ucet u CSOB, ale nevim jak to mam zaplatit 😞

• ahoj arti🙂 krajecky budou🙂 jen me muj mily nepustil na pc a pak sem sla do divadla, tak ti napisu dnes odpoledne!!!!!pa m.

• janca: poštovné je tam vypsané v textu

INTERNATIONAL COMBINE SHIPPING RATES: $60.00 1st Wedding gown every other wedding gown $40.00, $10.00 for every other evening dresses

• Kalipso: díky, nevšimla jsem si
    Zuzana.pechova: Ty už máš ty šaty vyhrané v aukci nebo je chceš koupit Buy it now? A na Paypalu jsi už potvrdila svou kartu tím kódem, který se ti objevil u stržených 50 Kč?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov