Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
- Sponzor fóra
Ahojky babenky, tak už som vložila nejaké to foto mojich šatičiek aj ja...tak kuk do albumíku
Len potrebujem poradiť, chcela som šatičky bez kruhovej spodnice, poraďte či je pod tie moje šatky nejaká tá spodnica treba.... Možno sa mi to zdá kvoli tomu, že sú trošku pokrčené..... Nemohla som to vydržať hned som ich musela na seba natiahnuť, ale poviem Vám...bol to zážitok obliekala som sa do nich asi 40 minut, tá šněrovačka dala zabrať15. apr 2009- Sponzor fóra
ahojte baby,nahodou nemate skusenosti s www.buyer100.net ? su tam pronovias saty a trochu sa toho obavam. http://www.buyer100.net/product.php?productid=10364
15. apr 2009danielina, sakroviste, sisita: vsecny mate moc krasne satky, myslim, ze se povedly a fakt vam slusi
Ja bych ty svoje mela mit tak za 3-4 tydny, nemuzu se dockat
sakroviste - mne se libi i bez spodnice, ale souhlasim s jancou123, ze zalezi na tom, jak se ti v nich bude chodit..
sisita - a co vyssi podpatek? rozhodne jednodussi nez zkracovat saty15. apr 2009arti: veľké DÍKY DÍKY DÍKY za tvoju pomoc, vďaka tvojej pomoci skáčem od radosti od zeme po strop
a moc sa teším až sa k tým šatkám pekne učesem a namalujem a potom pridám kvalitnejšie fotky
anyma, spyro: díkes za pochvalu jeeej jak to hreje u srdiečka
So spodnicou som si to rozmyslela...žiadna nebude, potom by tie šaty vyzerali inak a to nechcem, som nadšená z takých aké sú...ale vďaka za rady.a držím palčeky všetkým ktoré ešte čakajú aspoň vďaka našim šatom viete, že sa máte na čo tešiť, asap je "kus šikovného chlapa"
15. apr 2009- PRO
baby mate fakt uzasne saty vsetky, ja len kukaaaam, ja som si dala sit v anglicku na mieru, a som tiez spokojna, ani som nevedela ze taketo nieco je kde ste si vy dali,.... ale su fakt nadherne, a ja viem kedze ich moje mam uz od januara doma ze to je iny pocit mat ich doma a vediet ze su mojjje
15. apr 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
čaká na Vás veľký výpredaj svadobných šiat ! Ceny od 80€
adel: nemáš za co, mě je tě už holka uplně líto jak furt čekáš..
tak sem začala prudit taky