Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • Tak uz se mam v albu, jen na raminka Asap zapomnel, ale ten vrsek je tak krasne vypracovany a upraveny, ze raminka vubec nebudou treba, nic padat ani nebude moci🙂, uplne se mi ulevilo, to cekani bylo hrozne, ale ted je to fajn🙂, takze velky diky jeste jednou Arti, je hezky pocit mit svoje saticky doma...

• Klarinetko: koukala jsem - jsou krásné 😵 Myslela jsem, že mít je bez ramínek byl záměr 😬 Bezva ti sedí!

• ahojte, nemate nahodou niektora objednany zavoj k satam Pronovias - Nalon? Velmi by som ho chcela, len ho uz akosi nestiham objednat 😞

• Sponzor fóra
  • Klarinetka: tak ty jsou vážně krásný, sedí ti super a dělají krásnou postavu!!! Už abych měla taky ty svoje doma 🙂

• sakroviste.klarinetka: není za co, těším se, že dáme pak fotky do albíčka 😵

• klarinetka: vypadají fajně, jen asi ty ramínka hajzlíci, sem to kontrolovala, měli je tam napsaný 😬 a sem ráda, že ti ten volánek udělal jak si chtěla 😉

• klarinetka: su super, presne ako na obrazku 🙂

• sarkoviste, sisita: su bezva... perfektne
    aj ja uz chcem...

• sarkoviste: vyzeraju krasne aj bez spodnicky

• aaaa dalsi st.patrick a nadhera sama! Slintam 🙂 Jsou bomba!

• dekuji za chvalu, tady to jsou dobre stranky na zvyseni sebevedomi a presvedceni, ze ty saty jsou krasne🙂, jen asi preci jen budu muset resit jeste saty na prevleceni, maji delsi vlecku nez jsem cekala a neumim si v nich predstavit byt cely den a celou noc...a nenasla jsem poutko, knoflik ano, poutko ne, tak nevim, jestli spatne hledam, neco jako poutko jsem nasla, ale bylo zespodu satu a nevim, jak by to fungovalo, no bude to chtit jeste vyzkouset, ale vcera jsem se strojila asi hodinu...a vy to vazne vsechny vydrzite mit doma saticky a neukazat se chlapakovi?

• klarinetka: poutko máš zespoda právě na připnutí vlečky 😉

• jsem blbecek, vzdycky jsem mela saty a sukne nad kolena🙂 ale nevim, kdyz knoflik je na konci snerovacky a poutko uprostred sukne ale zespodu, jak se to zachytne, to bude vypadat divne, ne, kdyz mi pulka satu bude nekde ve vzduchu, nebo to porad nechapu, snad az se v nich nekomu ukazu, tak bude chytrejsi nez ja a poradi mi...artichoke, ty musis mit nervy a trpelivost🙂

• klarinetka, dalsia moznost kde by mohlo byt putko na upnutie vlecky je: skus mrknut pod tylovo- krajkovu cast v oblasti vlecky, ale nie odspodu ale zvrchu, od kraju asi tak 40- 50cm smerom hore. Mohlo by sa tam nachadzat putko a nad putkom v krajkovej casti by sa malo objavit ocko kade sa to putko podla potreby prevlecie.... 😉

• tak vidim, ze to ze saticky dorazily, je teprve zacatek🙂 az prijdu z prace, budu je znovu zkoumat a pak kazdy den az do svatby, takze na svatbe uz budou onosene🙂 dekuji za rady, napisu az na to prijdu🙂

• Sponzor fóra
  • Ahoj holky!!!Všechny šatečky co teď došly jsou náááádherné!!! 😉

• no sem zvědavá jaké všechny ještě dorazí, a žádné nové se tu nějak ted nevybírají 😐 přitom letní svatby a září mají tak nějak už načase tak snad pak budeme koukat zase po nových co dorazí 😵

• klarinetka: super satky!! fakt ti sednou🙂 a tech raminek nelituj, bez nich to vypada lip 😉

• klarinetka : mas krasne tie saticky, ale ako tak pozeram tiez ich musis nejak vyzehlit. ja sa toho dost obavam a urcite to bude dlho trvat. mate niekto skusenosti so zehlenim saticiek od asapa?

• sisita:Já jsem zrovna včera psala do svateb.salonu.Připravení šatiček vyjde zhruba na 200-400,-kč....🙂Sama bych to doma fakt nelajzla.....A půjčí mi i spodnici....🙂

• klarinetka: ja na krajky moc nie som ale teda tie tvoje šatičky 😮 nádhera a krásne ti sedia

sisita: "ukradla" si mi otázku z úst, tiež potrebujem tie moje vyžehliť ale niekto mi hovoril, že by mohol pomocť lacný trik - zavesiť na ramienko nad vaňu a do vany čo nahorúcejšiu vodu a oni by sa mali parou vyrovnať, ešte som to neskúšala ale vraj to funguje... 🤔 a možno skúsim aj ja nejaký ten salon, snáď narazím na ochotné osobky 😉

• no vyzehleni resit budu muset, a dost se toho bojim, trochu me prekvapilo, kolik tam je perlicek a kaminku, s nimi sem nepocitala, ale do zari casu dost, tak to necham az na posledni chvili, ted by se zase zmackaly...nejelpe by bylo je nechat vyzehlit, rovnou na sebe, na obrad a pak je svleknout🙂

• Ahoj holky, chvilku sem clovek nejde a tady tolik noveho...🙂 Holky, kraaaaaaaasne nove saticky!!! Opravdu!!! Fakt bomba!!!
    Me prejeli pejska, tak me to rozhodilo z priprav,ale dava se dohromady, tak me to zase dava sil do priprav svatby! Uz se moc tesim i na sve saticky, ale mam je objednane neco malo pres tyden, takze si jeste pockam...ale kdyz vidim ty krasne vysledky asapa, tak uz se fakt moc tesim!!!!
    vsem preji krasne pripravy!!!!!

• klarinetka - krasne chtelo by to detai te vysivky zajimalo by me jak to vypada takhle zdalky to vypada opravu luxusne 😉

• V poslední době se Asap opravdu vytáhl - všechny šatičky jsou moc povedené! Fakt super! Už se nemůžu dočkat, až přijdou ty moje 😃

• jako musim uznat ze ty vysivky od prvnich satu ktery se tu objevovaly v zacatcich po ty dnesni kusy se dost zlepsily

• no tak priste se u foceni polepsim, ale ja uz se pri strojeni bala, ze sem se uplne blbe zmerila, protoze jsem do toho lezla vrchem a ono se melo dolem a pak uz jsem byla tak zpocena a znicena, ze jsem rychle nafotila co slo a zase hodinu sundavala satky, je to drina, kor kdyz to jsou moje prvni skutecne saty...Artichoke myslim rikala, ze jsem si trochu priplacela za krajku lepsi, a je hezky udelana, jen me prekvapily ty perlicky, ty se trochu i zadrhavaji, takze strojit se musi strasne opatrne, no az prijde ke mne mamina, budu se ji muset ukazat a pak nafotim podrobneji

• Kata267: Ty máš objednáno u Asapa nebo nad tím teprve uvažuješ?

• renatara007: mas vybrate krasne saty, aj mne sa take pacia.. jedny som si podobne skusala a bolo to uzasne, boli lahucke a jemne..
    tesim sa az ti pridu a nafotis sa 🙂

• klarinetka-krásné šaty, podle mě snad nej co jsem tady viděla..ten styl se mi moc líbí a ohromě ti sluší..
    velkánská pochvala za výběr

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov