Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • kym im pride platba tak to obcas chvilku trva, do vecera by sa ti mali ozvat ze prisla platba a zacinaju sit saty

• Tak jsem vcera po celem vikendu uceni se za odmenu nasoukala zase do satu, a jsem uplne blazen, ale porad nevim, jak se ta vlecka da zkratit ci zachytit, a kde je to poutko, a to jsem to zkoumala dost dlouho...je jedno takove velke a z obycejne tkanicky ze spodu asi v polovine satu zezadu u nohou, ale je zespodu a takove velke seredne a jine jsem nenasla, pak na konci snerovacky je knoflik, ale nevim, jak bych k nemu to poutko dostala, to bych mela zvednutou celou suken, jsem nejak ztracena, jeste ze do svatby je tolik casu a snad na to prijdu🙂

• zuziq: měli by ti dát vědět hned pokud je to cca. do 14 hod. ve všední den, pokud večer a podobně tak ráno. Pokud ti nepsali, mrkni do spamu a jestli ani tam se ti to nehodilo tak jim napiš, at ti potvrdí objednávku a je to 😬

• Sponzor fóra
  • a staci si sledovat status objednavky na ich stranke? 🤔

• zuziq: já přes tu stránku neobjednávám, je to tam předražený, za tu cenu máš pomalu šaty v lepší kvalitě, tady ve standartu, jen je to dobrý jako galerie nebo jak to nazvat 😬 takže já to nepoužívám -nevím 🤔

• fiiihaaa a odkial objenavas?? ja som myslela, ze vacsina objednavaju odtial 🤔 ja ale mam saty spolocenske, nie svadobne...

• janca123: Už mám šatičky na cestě, už mi poslali track number.

• Kuratkol: super, sleduj a podávaje info 😃 snad už i Adelka má na cestě a pak už já - jupííí 😛

• tak mě přišly šatičky.... 🙂 vůbec jsem to nečekala. V 1 jsem si všimla zmeškaného hovoru, volala jsem zpět, byl to pán z DHL, tak jsem se s ním domluvila a šatičky si ve městě vyzvedla. Jsou nádherné, už jsem i zkoušela, ale bohužel mi moc nesedí část přes prsa 😐 , ale tak to se dá snad nějak opravit. Jen mě docela dostalo, že mi nepřišel krajkový vršek ani závoj 😐 Fotečky mam jen mobilem, ale zkusím je sem v průběhu dneška dát. Jen se nelekněte, nejsem žádná vychrtlina a spíš naopak 😉

• L.luci: jsem zvědavá na fotečky 😉 A Asapovi napiš - určitě ti zapomenuté věci dodá.

• janca: no snad, ale jen aby to stihli 😞

• už jsem dala do albíčka pár fotek, ale je to jen mobilem...

• téda l.luci jsou náádhenré 🙂 vubec nevypadá že by ti vršek nesedl, snad to pujde opravit... moc se mi líbí tak jak jsou, jsem zvědavá jak bude vypadat s krajkovým vrškem. Určitě se to napraví🙂

• luci: jdu zkontrolovat objednávku, a napíšu co je s tím vrškem..jinak přes ty prsa - neměřila ses náhodou v podprdě??? tady to vypadá že žádnou nemáš, to změní i o 3 cm obvod přes prsa 😬

• l.luci: v objednávce co sem mu posílala to mám, takže sem jim napsala, kde je problém 😉

• Sponzor fóra
  • kuratkol: ja jeste nic 😒

• l.luci-náádhera , šaty jsou krásné, myslím, že se hodně povedly a sluší ti.a jak psala kristyn, tak ani není poznat, že by ti nějak neseděly, ale zrovna v těchto partiích je to dost o osobním pocitu.

• baby tak ste ma namotali a objednala som:
    http://www.landybridal.com/Product/Pro2342.html
    hadam budu v pohode 😒

• @maja929
    tento model sa mi velmi paci..som zvedava...

• po přeštení vašich zkušeností a zkouknutí fotek jsem se taky rozhodla objednat šaty od asapa... jen se v tom trochu motám, moje angličtina sice není špatná, ale v tomhle jsem úplně mimo mísu a na komunikaci s nimi si vůbec netroufám... mohly byste mi s tím prosím někdo pomoct a objednat mi ty šaty? třeba Arti, pokud na to má čas a sílu? moc prosím 🤔 když sleduju, jak dlouho vám ty šaty ne a ne přijít, tak mi to už asi docela hoří, svatba je na začátku července...

• kamishek: tak ja se k tobě přidám 😶 já jsem se odhodlala si ty šaty objednat od Asapa taky ale motám se 😐 no, doufám, že to dopadne dobře🙂

• Ahojky, tak mi konečně dorazilo bolérko od Asapa. Je nádherný, ještě hezčí než na fotce. Luxusní výšivka a krásná práce. Arti jsi jednička, díky moc. Ještě, aby takhle squele vypadaly a padly šaty, tak jsem max. spokojená, dá se říct že na 130% 😉 🙂

• L.luci: moc krásné šatky a zdá se mi, že ti sedí krásně... 😵
    Nikita007: super, že ses dočkala 😉

• Díky moc za pochvaly, šatičky se opravdu povedly, jsou naprosto dokonalé a nemají snad jedinou velkou chybičku. Stačí jen malinko vyžehlit a bude to naprosto super 😉
    arti: máš pravdu, já jsem tele, vždyť já jsem to měřila v podprdě 🙂 zítra to znovu zkusím i s ní a určitě to bude lepší...

• l.luci - a nechtelo by to jeste spondnicku? jinak sou moc pekny 🙂

• kata267, spodničku mám, jen jsem to s ní nezkoušela, neměla jsem na to moc času 😉

• 😉 tak to jo

• l.luci: vyzeraju super a aj velmi pekne sedia podla fotky, ale je to urcite o pocite... no ked sa upravia ako potrebujes, bude to super, a k tomu este aj ten vrcsok, parada 🙂

• janca123:jenže na šaty ještě čekám, objednávala jsem 13.3. 😉

• nikita - na ty su zvedava tento styl je muj salek caje 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov