Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
- Sponzor fóra
Holky cekatelky nedeste se-jinak jsem spokojena mela jsem normalni predstavy ktere se vcelku naplnili...u mne nebylo ani v salonech nic na 100%...ten matros je nasivana krajka trosku chudsi a uz z metru je to dobry a koralku je na mne akurat dost...to bolerko taky vidim vzadu sirsi ja myslim ze to nesil podle mir protoze jsem si schavlne dala jeste delsi rukav ze radeji ho zkratim...ale jeste mi na to koukne maminka ta umi sit tak s to jeste dotahnem na tech 99%...
27. apr 2009Ahojte baby,
tak som sa po vyse tyzdni citania konecne preluskala touto diskusiou az na jej koniec... som asi poriadne crazy, ked som to takmer cele precitala, ale co uz ked som sa na to tak namotala
keby som totiz na tuto diskusiu nenatrafila, stale by som bola presvedcena o tom, ze su len 3 aleternativy ako sa k svadobnym satam dostat - kupa originalu, pozicanie, alebo pripadne kupa pouzitych siat od nejakej inej nevesty. som vsak strasne rada, ze som objavila prave tuto alternativu a mozem povedat, ze zatial som tak na cca 90% presvedcena o tom, ze aj ja si satky objednam prave od asapa. tych 10% co vsak k tomu chyba, tvoria este ake-take obavy z toho, ze co ak to nevyjde. ale to myslim ma kazdy, kto nechce peniaze len tak vyhadzovat do vzduchu...
pocas citania som si aj popozerala par fotiek siat tych z Vas ktorym uz satky asap sil a mozem povedat, ze som vo vacsine pripadov bola velmi milo prekvapena
ja som momentalne este len v takej predpripravnej faze, kedze svadbu planujeme az na buduci rok. ale aj tak si asi chcem satky objednat vcas vopred, aby som potom z toho nebola v zbytocnom strese.
Velmi pekne by som chcela poprosit Arti o zaslanie albumu, v ktorych su fotky siat co uz asap sil. viem, ze ten album nechces davat len tak hocikomu, ale slubim, ze ho nebudem urcite nikomu dalej posuvat a chcem si fotky pozriet aj hlavne kvoli tomu, aby som sa povzdbudila a priblizila k tym 100% a takisto, aby som ich mohla ukazat priatelovi, lebo ten zatial velmi nie je stotozneny s mojim napadom objednavania siat cez internet... a som si ista, ze tie fotocky by presvedcili aj jeho, aj ked uz ked som mu povedala orientacne ceny siat, tak som ho trosku nalomila
v citani prispevkov budem urcite pokracovat a ak budem mat cim urcite aj prispejem.
zatial vsetkym prajem krasny zvysok dna!27. apr 2009ahoj holky, objednávala jsem šaty 19.3.2009 , jsou svatební pro mou budoucí švagrovou.Vybrala si z nabídky prodejce millybridal , původní byly bílé s červeným vyšíváním dle rozhodnutí budoucí nevěsty jsou bordo s bílou výšivkou. Zatím jsou fotky na panně , zda si majitelka bude přát uveřejnit na sobě nechám na ní. Můžete samy posoudit , zda se povedly. Mně i budoucí nevěstě se moc líbí.
Objednávaly jsme je samy a v albu můžete vidět i mé svatební šaty, které byly šity od asapa, ke kterým mám ale s odstupem času pár výhrad ( místo šněrovačky, o kterou jsem výslovně žádala dal zip a materiál, když jsem žádala lepší se taky moc nepředřel). Přesto jsem si šatů moc užila, byla jsem z nich nadšená a musím říct, že byla obrovská výhoda, že jsem si nemusela hlídat každý drobek nebo šlápnutí ,abych neplatila pokutu salonu. takže hodně zdaru při objedenávání svatebních šatů
27. apr 2009janka: moc moc pekné šatky
už vidím ako hrdo si budeš vykračovať
ostatné holčiny prosím Vás ako to riešite s vlečkou? mám ju asi takú ako jankka21 a nemám tam žiadne putko nič...
neviem si predstaviť, ako v nich budem tancovať....prezradťe ako to máte, nejaký fígel nech si ich dám prípadne upraviť (mám na mysli našiť nejaké putko) prípadne ak možete prosím foto, kde to putko máte a kam ho pripínate...VEĽKÉ DÍKY28. apr 2009jak připevnit vlečku máte třeba tady, jen je to v AJ, ale tak obrázky snad napoví
Nejjednodušší je si prostě našít poutko a knoflíček, není to nic těžkýho
http://www.rencentral.com/oct_nov_vol1/bustles.shtml28. apr 2009- Sponzor fóra
jj jak pise emili - z dalky na fotkach tu krajku nikdo zkoumat nebude
mozna by to jen chtelo nakoupit jeste nejaky koralky a dozdobit