Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • Holky tak teď jsem si převzala balíček z DHL a můžu říct, že nevypadají zle. Akorád jsem měla objednaný zip a je tam sněrovačka, takže to jsem zuřila jako hrom. Nechápu tom, jak se to tak mohlo stát. Ještě jsem se ujišťovala, zda tam ten zip je...

• michaela: Tak to já zas doufám, že tam šněrovačka bude. Uvidíš, až je oblečeš, třeba to s tou šněrovačkou bude ještě hezčí 😉

• Hlavně sem dej rychle fotečky, ať se můžeme všechny pokochat 🙂

• Sponzor fóra
  • michaela79: Já osobně si myslím, že šněrovačka je lepší 😉 Ale předělaní na zip by měla krejčová zvládnout...
    Dáš sem pak fotečky?

• silvie: Taky jsem pro šněrovačku.

• šněrovačka je krásná klasika...a praktická 😎

• Oni právě moc ty zipy dělat nechtějí.-(
    Šněrovačka je taková jistota, kdyby náhodou,ale co se týče vzheldu, tak jsem taky zipovka.
    Taky se těším na fotečky. Hlavně aby ses v nich cítila.

• Holky nechávali jste si některá štaky upravovat někde v Brně? Potřebuju zužit,kapku zkrátit a jště patent na vlečku....A budu na to mít hodně málo času 😞
    Máte představu kolik takové upravy sojí? 🤔

• silvie: zkus Kriss Bey, tam byly ochotné a stálo to 500kč včetně vyprání a žehlení

• silvi, v Brně ti asi neporadím.-( ale mě to paní rozšířila za 1000,-Kč,ale platila jsem jenom 500,-Kč dohodli jsme se tak s paní ze salonu. Museli ty šatky z boků rozebrat. To samé bude při zúžení. Paní se s tím dělala celou sobotu.

• Děkuju holky.Nevím co bych si bez diskuzí počala!
    Kalipso: Jak dlouho jim to trvalo?Objednávala jsi se nějak do předu?Dá se s nimi domluvit i přes mail?
    Ta cena je perfektní čekala jsemmnohem víc 😵

• silvie: IP 😉

• kalipso: díky 🙂

• Taky jsem pro šněrovačku.....dá se s ní víc pracovat 😉 Já bych bez beremka byla taky úplně vyřízená 🙂 Ta Míša nám ty šaty snad neukáže...... 😒

• taky čekám...a čekám...Míšo Míšo Ukaž ukaž 😛 🙂

• Sponzor fóra
  • Holky, myslim, že se z toho Míša musí nejdříve vzpamatovat a užít si to pro sebe! Vím o čem mluvím.-)))

• já vim 🙂 , hlavně ať jsou šatičky v pohodě 🙂

• hornovi: Hodila jsem do alba ty manžetové knoflíčky. Když jsem je kupovala, moc se mi líbily, ale teď nevím. 😞 Přítel říkal, že jsou perfektní.

• manzetovy knoflicky sou krasny 🙂

• kata: Jsem z nich teď hodně rozpačitá 😞

• sasina - proc? me prijdou fakt pekny elegantni

• kata: Prostě mi ty "esíčka" připadají trošku podezřelá 😐

• sasina - 😃 ty ses dobra 😃 😃 sou krasny neblbni

• sasina:jsou krásný, decentní. Hledáš problém, tam kde nejni 😃

• kata: Já jak koukám pořád na ty válečný filmy, tak jsem asi už úplně zblblá 🙂

• nikita: Asi jo, už mi hrabe. 🙂 Dala jsem si do alba látku, co jsem si koupila na popůlnoční šaty, co jí říkáš? Myslíš, že z ní budou ty šaty pěkné?

• sasina - tak musis zmenit tv kanal, ty eska tam nejsou nijak markantni pusobi to fakt krasne a decetne na rukavech to bude vypadat moc pekne 😉

• sasi:na nějaké splívavé, vzdušné šatičky to bude fajn 😉

• kata: Koukala jsem do tvého alba na pánské vesty. Nevíš, kde by se daly takové koupit?

• V Praze v Letňanech jich mají dosti 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov