Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • nikita: Myslela jsem takový střih, co jsou ty zelenkavé, které mám v albu.

• nikita. Tam jsou i obleky Blažek?

• sasi:nevím, jak se ta látka bude chovat pod prsama, když to uděláš stejně jako na těch z albíčka.
    obleky Blažek tam jsou, ale už tam nic nemají 😞

• Sponzor fóra
  • nikita: pod prsama chci právě nějakou lehce strečovou látku, dneska pro ni jedu. 😎

• Už se těším, až je začnu šít, o víkendu jsem šila záclony a myslela jsem, že se z toho po.... 😒 Klouzaly až hrůza 😠

• sasina: knoflíčky jsou super, žádnej přeplácanej kýč, prostě elegantní 🙂

• achjo to už vám chodí šaty co byly objednané 22.3. ?? Já se snad zblázním a to jsem objednávala o měsíc dřív 😢 😢 Ale jinak - máte je fakt krásné 😉

• kaci: su krasne...

sasina: gombiky su pekne, elegantne, nic zle na nich nie je

• ja ich mam objednane od 27.3. takze sa to mozno blizi 😐

• ahojte....ja som objednavala saty od gianinarbridal 3. aprila..dnes mi pisala, ze ich posiela....uz sa tesim 🙂

• ahojky holky,tak saticky jsou doma 🙂
    moc se povedly, ale upravy budou taky nutne. musi se zkratit vlecka, ta je prilis dlouha a taky saty jsou delsi nez ja 😃 ale jinak fakt moc hezke, vysivka propracovana a cele posete trpytivymi koralky.
    Jen je budu muset mit pravdepodobne bez spodnice, jsou hodne siroke i tak 🙂

• benito5
    Tak pak hoď fotečky 🙂 Koukala jsem, že mají super feedback, tak budeš určitě spokojená 😉

• Jejda Ady, no tak honem sem s fotkama... 😃 gratuluju, konecne jsi se dockala...

• jasne, hned ako dorazia, vyskusam a dam foto...zatial mam len foto, co mi poslala gianina..a uz tam vyzeraju skvele...este aby sadli a bude to zuzo 🙂

• jani, zkusim zitra, ale jeste nevim, jestli mam v poradku fotak 😃

• Sponzor fóra
  • bride..dala som do alba aspon fotky tie co poslali 😉

• benito5
    Vypadaji krasne 🙂 hlavne ti je poslali hrozne rychle, to je super 🙂 Urcite ti budou sedet a budes se v nich citit dobre 😉

• bride...vdaka.....mali by dorazit koncom tyzda, tak uvidime....mas pravdu, ze ich posielaju dost rychlo, vzhladom na cakacie doby niektorych neviest..napr. chuda adelka....ale mozno je to aj tym, ze ja nemam saty od asapa 🙂

• holky tak saty mam vyfocene,ale nejdou mi vlozit do PC,musim pockat na pritele a ten prijede az v patek 😞

• Adel, neeeeee!!!!! Sežeň někoho! Sousedy, příbuzné, zavolej 1188, nevim, prostě to tam dostaň! 😃

• honem stahni je vsichni sou zvedavi 😃

• adel fakt jo!!! popis problem🙂 trebas ti muzeme pomoct! ale sme fakt nedockavy!!!!

• adel: V čem máš konkrétní problém? Napiš, my Ti pomůžeme. Jsme totiž strašlivě nedočkavé 🙂

• jejej holky 😃
    ja nevim, je to trapne, proste PC s fotakem vubec nekomunikuje... Jeste to zkusim,ale nevim 😞 kdyztak pisnu kamosce,ale asi az zitra, dneska se musim ucit na praktickou, fakt pro to udelam vsechno 🙂

• adelka: Když jsem si koupila nový foťák, nafotila fotky a chtěla je uložit do počítače, zapomněla jsem zapnout foťák a nastavit režim PC, pak jsem se divila, že mi v počítači nic nenabíhá. Nebo zkus jiný USB vstup. Určitě budeš mít alespoň jeden vpředu a jeden vzadu. V jakém směru to nefunguje?

• uz jsem to zjistila, kabel do fotaku nejde uplne zasunout 😞 nejde to 😞 holky ale poprosim zitra kamaradku at me prijde nafotit a ty fotecky potom dam do alba, mozna uz dnes vecer 🙂

• 😞

• 😞 To je škoda, tak jsem se dnes těšila.

• ahojte baby ja som si dnes pozerala detailne fotky korzetu mojich vysnivanych satiek u jednej holky v albume, este neviem odkial boli tie saty...ale ten korzet vyzeral velmi zle, uplne inak ako na modelke 😞

• miskamisko. No nekecej 😮 Já bych spíš řekla, že záleží na tom, kdo je má na sobě. Zkoušela jsem si spoustu šatů a to nejen svatebních, spousta jich vypadalo nádherně na ramínku a když jsem si je vyzkoušela, byla to hrůza. Tak bych z toho nevyvozovala nic strašného. 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov