Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • jo jo..dej sem foto.... 😉

• Nemám foťák 😞

• http://www.beremese.cz/album/view.php?vImageID=2765987&vReferer=  Nejsou vůbec zašněrovaný, nemám boty a držala jsem roztažený nohy místo spodnice 😃

• Sponzor fóra
  • takhle je to super...moc hezký střih 🙂

• tak nejdriv sem se te vysivky dost lekla ale takhle vcelku to vypada opravdu dobre kdyz to jeste dozdobis nejakejma koralkama tak to bude supr 🙂

• juuu evi 🙂
    mazec, ale ten vrsek to je skoda, kdyby byl takovy jak sis ho prala,tak by to bylo super 🙂 😉

• Gábi, díky 🙂

Káťa, jj, vcelku to ujde, už abych měla spodnici. Zblízka je ta výšivka fakt peklo, ale jako colek to jde 😃. Mně se šaty líběj, ale fakt mě nas*al, že mi ten vršek neudělal 😞. To bylo moje jediný přání a fakt jsem to tak na svých šatech chtěla 😴

• *celek

• emmili: když máš tu otku celé postavy tak jsou dobrý,pusobí exkluzivně 😉 Nikdo na svatbě nebude koukat na samotnej korzet.

• Ale mně se líbí! 😃😃😃 Jsem říkala, že nejsem náročná, ale jsem vytočená, že jediná úprava měl být ten korzet, byl za to příplatek, a tu jedinou úpravu nezvládl 😠 . Jsem to přesně věděla 😞

• chvilu sa sem nepozriema uz su zapisane 4 strany 😃

adelka: si ako princezna, su perfektne...

emmili: sice to nie je ako na obrazku, ale ked ich mas na sebe, vypada to super. Mne pridu velmi originalne a pekne... vsetci budu pozerat na celok aka si v nich krasna.
    Nepaci sa mi, ze tu niekto cely cas len kritizuje! 😠

• souhlas se silvií 😉

• emmili: prave ich videl moj priatel, vzdy sa mu chvalim ked pridu nejake nove a krasne... velmi sa mu pacia, aj ked nie je na cierne, ale vraj to vyzera velmi originalne... 🙂

• ja sem tu teda neska celej den a nevsimla sem si ze by nekdo jen kritizoval 🤔

• Kovka, niki, silvi, holky díky 😃. Mně se líbí. Jen mě fakt mrzí, že to jediné přání co se mi fakt jako jediné i na zkoušených šatech doopravdy líbilo, tak to tam nenám 😞.

• Sponzor fóra
  • prepac...ale "trafena hus zagaga" 😃
    nic vzlom

• kovka - ja nejsem uplne blba vim zes myslela me 😃 to ze se zapojuju do diskuze prece neznamena ze vsechno vsem vychvalim do nebe 😬 kdyz maji holky satky od asapa a sou fakt krasny a slusi jim to tak jim to i napisu, pokud se mi ale zase tak nelibi napisu to taky nevidim na tom nic zlyho...od toho to tu je aby holky shromazdovaly ruzny nazory, tzn. pokud na sebe nekdo navlece neforemnej pytel nevidim duvod proc to vychvalovat 😉 (to sem myslela obecne ne na nikoho konkretne)

• emimili: uz sa tesim na tvoj svadobny album, urcite to bude vsetko super zladene 🙂

• Kovka, to si ještě počkáš 😃. Ale mělo by být všechno černobílé, to ano 😃

• emm. treba by to ani s tim vrskem nebylo hezke 🙂
    jsou takto moc hezke, a pokud to dozdobis temi koralky,jak rikas,tak to bude dokonale 🙂

• emili kdy to mate 2010? proc sis satky objednavala tak dopredu?

• Adel, díky, tobě se to chlácholí, když je máš bez chybičky 😃. No aspoň mám na ten rok o zábavu postaráno, budu našívat korálky 😃😃😃

• emm. kdy budes mit spodnici? Uplne si ji tam dokazu predstavit to bude supeeeer

• kata: neberem nikomu jeho nazor, len ked som to citala, tak mi to pripadalo, ze vsetko vidis len zle...urcite, ze nie je vsetko podarene, len sa mi to zdalo dost tvrde im to estzhorsit a znechutit, aj ked to nie je az take zle...
    prepac, nemyslela som to vzlom
    a dufam, ze uz vsetko bude len super 😃

• Kata, jo, 2010 🙂. Protože bylo nahlášené zdražování a mě nezabije, když mi budou viset ve skříni... Aspoň máme všechny výdaje krásně rozložené, teď už zbývá zaplatit prakticky jen hostina a takové ty věci, co nejdou koupit předem...

• Adel, to ještě nevím, buď tak za měsíc od kamarádky, nebo to nevydržím a koupím jí 😃

• kovka - jo sak ja chapu ze nekdo to nechce slyset ale ono na to holky stejne po par dnech koukani na saty prijdou taky po te prvni euforii 😉 .... jen proste posledni dobou se mi zda ze je tech chyb nejak vic (a nebo to holky tady vic resi nevim)

• emili - aha tak to je dobry ze to mate takhle rozfazovany 😉

• Já jen teda doporučuju prosit Arti v průběhu čekání, ať se na všechny požadavky přeptá, ať to můžou předělat rovnou... Já jí nechtěla otravovat 😴

• emili - tak to chapu ono kdyz neco napises jednou tak sis proste myslela ze uz to nemusis urgovat a ono asi jo

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov