Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • gabi: moc krásné šaty, opravdu se povedly a řekla bych, že jsou i v bílé barvě mnohem hezčí než jak bývají na obrázku v champagne barvě... 🙂 Tak si je užij v den D 😉 Koukala jsem, že sis je objednávala pár dnů přede mnou, mě je arti platila 10.4., tak mi třebas svítá naděje...no ale šijou mi i popůlnočky, tak nevim nevim

• Nemáte prosím někdo zkušenost u asapa se splývavými šaty s dlouhou vlečkou, popř. fota, jak vypadaly hotové? Nevím, pro jaké se rozhodnout.

• emily a a gabi krásne šatičky, naozaj nádhrené.

• Sponzor fóra
  • holky kdybyste mela nektera zajem mam doma tylovou spodnici, kterou budu prodavat, nesedi mi pod saty, je krasna, (4 vrstvy) bohata, pevna, ale potrebuju kruh,protoze mam saty dlouhe kruh je nadzvedne 🙂
    kdyztak se ozvete.

• Díky moc za pochvaly, jsem šťastná jak blecha, určitě jsou mnohem hezčí v bílé barvě než v té krémové....držím ostatním čekatelkám pěsti ať se jim taky povedou... 😉

• gabi moc pekny strih!

• gabi-jééééééééééé ty se máš já už chci ty svoje taky doma 😞

• Ahoj holky, mám takový dotaz. Moje šatky (kdyžtak pak přihodím foto) mi tak torchu nesedí přes prsa - tvarově. Měla některá z vás takový problém s tvarem korzetu? Jde to vůbec spravit? Jde o to, že mám prsa níž a menší než předpokládají dráty v korzetu ... který není šněrovací, ale na zip. Jinak parádně sedí, jen ty dráty zpropadený.

• Já měla podobný problém.... a pí. krejčová mi to odmítla opravovat. Říkala, že je náročný celé šaty rozešívat a že s korzetem nic neudělá...otázkou je, jestli to byla neochota paní nebo skutečně to nejde.....

• astraia zkus pridat fotky do albumu, mrkneme na to 🙂
    jinak zkus nějaké salony, tam mají většinou zkušenosti i s nemožnými úpravami.

• Tak já dám nabít baterky do foťáku a zítra to sem zkusím hodit... 🙂 Možná, že to není zas takový problém, jen se na to moc upínám 😴

• Pokud sis je nechávala šít, neměřila ses v podprsence? Zkoušelas je s ní? To jsou prsa obvykle výš a větší 😃.

• astria: presne to jsem ti chtela poradit - mozna by to vyresila jen podprsenka...

• ahojky, tak se tu už pohybuju, pomalu ale jistě 😉

• Arti, víítej, světlo našich duší 😃. Mám šaty - D*Ě*K*U*J*U!!!!!!!!

• Sponzor fóra
  • Ahoj Arti, jak bylo na dovče?.......já netrpělivě čekám, tak snad dojdou šatičky včas......

• no procházím vzkazy a asi si dojedu do číny na výlet a dám někomu pěstí 😠 prostě vytáhnu paty a oni vše pose..ou! 😠 už mu píšu tak ošklivý mail že se zahrabe 😎

jinak dovča fajnová, akorát sem unavená, byla hodně akční, ale zafotila sem si jak dlouho ne a odpočinek ať vezme čert 😃

• Ahoj Arti, už mám šaty a fakt nádhera a spokojenost na 100%, hezčí šaty sem na sobě neměla... 😃 děkuju ti moc a moc...

• Ahoj Arti, doufám, že ses měla na dovče pěkně a všechny jsme moc rády, že Tě tady zase máme 😉

• Arti vitaj spat.. 😃

• Arti, vítej doma. Chyběla jsi nám, děvče zlatá.. 😃

• artinko moje zlata prosim te, jak siroký by mel byt nejvetsi kruh spodnice k mym satum
    http://www.landybridal.com/Product/Pro1302.html
    nechci je mit zase obrovske,ale potrebuju tu sukni zvednout, 1m je malo,ze? 😞

• děkuji děkuji

adel: no jeden kruh je na zvednutí málo, tylová ti zase přišla moc, takže bych to viděla na dvoukruhovou

• nene, tylova nebyla moc, malo mi sukni zvedla. Ta pani nabizi trikruhovou spodnici, tak ji koupim, to si myslim,ze bude akorat. 😉

• adelka: no ta je zvedací dost, myslím, že to bude ok 🙂

jinak nikdo žádné nové šatičky?? 🤔

• arti: Za jak dlouho myslíš, že přijdou ty moje, asi ještě tak měsíc, viď?

• mne dnes dorazili satky od gianiny...ale bohuzial som v praci a nemam sancu ich tu rozbalit...ja to hadam ani nevydrzim do piatej 😬

• sasina:jeje z hlavy nevím kdy sme je objednávaly, takže ti nepovím, ale neposílal mi ted nic žádná nová čísla

• arti: objednávala si je 29.4. Jsem děsně nedočkavá, když vidím, jak tady přibývají fotečky se šatami. 🙂 Ale jinak mám čas, svatbu mám až 28.8.

• benito5
    Tak už ti přišly! 🙂 Jsem zvědavá jak ti sednou! Na fotce vypadaly super 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov