Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • Čauky holky, jsem tady nová a chtěla bych se zeptat nemáte někdo zkušnosti z Erise fashion ?

• emili: děkuju 🙂 Až jsem se začervenala.Jsem hruška tak v normálním oblečení to není žádná sláva...
    Holky měla jsem ve šněrovačce takovou tlustou stuhu,když ji vyměníte za peknou tenkou tkanici a nedá tam tu odkladní látku tak to udělá na zádech super efekt (teda aspon mě se to tak líbí víc). Minymálně to zkuste 😉

• silvie, šatičky ti opravdu moc slušely, nechceš přidat nějakou fotku právě s tím šněrováním? Taky budu mít bez podkladního panelu jen na holá záda a zajímalo by mě, jak to se stuhou vypadá.

• Sponzor fóra
  • právě jsem tu tlustou stuhu vyndala a dala tam jen tenkou tkaničku-hodím nějakou fotku kde to bude vidět do alba 😉

• e.vik: tady to je myslím celkem dobře vidět http://www.beremese.cz/album/view.php?vImageID=2914156&vReferer=

• jej teď koukám jaký nádherný šaty sis vybrala! To je pecka! Doufám, že sem v bblízké době hodíš fotku šatek na sobě! 🙂

• dievcata tak to vam zavidim, ze ste mali take krasne saty... prave od asapa.. pretoze tie moje dopadli viac nez katastrofalne 😃
    samozrejme ma tesi, ze ste tak dobre dopadli... 🙂

ja napriek tomu, ze to "vraj bol velmi jednoduchy strih" a priplatok za kvalitu, nemam to co som chcela 😞
    a bohuzial ani spolocenske nie su dobre, takze z dvoch siat nebudem mat ani jedny...
    ale risk je niekedy aj prehra... bohuzial, ze to bolo prave u mna 😒 (aj ked to neprajem nikomu, take hrozne sklamanie... hlavne ked dostanete balik den po svojich narodeninach 😞 )
    no co uz...

zelam vsetkym uz len pozitivne baliky 😃

• ahoj holky.tak mě už taky dorazily šaty,jsou hezké jen mi nesedí korzet hold mám moc velká prsa takže to musím vyřešit nějakýma ramínkama snad mi to někdo zvládne upravit,jak budu mít čas dám do alba fotky.
    SILVIE22 tak se mi zdá podle obrázku že máme stejné šaty,tobě sedí krásně.

• Kovka: rychle šaty prodej a zamluv si ty na foto 82 v prvním albu. Sluší ti, líbí se ti, jen k nim přidej bolerko nebo šálu přes ruce. Asi je problém šít na dálku šaty ve větší velikosti, bez zkoušky a pro obě strany je to risk. Obdivuji odvahu všech, kteří to dělají. Já jsem si šaty dala ušít v Praze, chodila na zkoušky a viděla postup šití. A cena byla jako za půjčení v půjčovně.

• tak můžete kouknout do alba kdyby měl někdo nápad jak vyřešit ten korzet tak napište do IP nějak bych se v tom korzetu necítila měla bych furt pocit že mi sjede dolů a navíc mi z něj až moc lezou prsa to jsem nějak podcenila.takže nápady na ramínka nebo zavázku ráda uvítám.

• ratatoy: No takhle podle fotek mi přijde, že Ti šatky sedí. 🙂 Já se v tom ale moc nevyznám, takže nechci nijak radit 😉

• ratatoy: taky si myslim ze satky jsou fajn 🙂 ty fotky nejsou moc kvalitni tak na nich poradne neni videt ten korzet - ze by ti nesedel... ale je urcite dulezite abys ses v nich citila dobre, takze jestli to maji jistit raminka, tak myslim ze si s tim kazda sikovna svadlena poradi 🙂 na fotkach ti to ale moc slusi 🙂

• ratatooy: tak podle fotek mi přijde že ti ty šaty sedí a to i přes prsa 🤔 ale asi to mate. Nepomohlo by jen pořádně to utáhnout v pase aby to drželo a pak přes prsa jen zašněrovat tak aby pěkně tvaroval?
    Jinak jestli ramínka, tak bych dala jen nějaký tenčí, ale za krk určitě ne, to si myslím že k velkým prsou prostě nejde.

• RATATOOY: měla jsem podobný problém, mám známou švadlenu, upravuje tyhle složité věci, je to starší paní šije i divadelní kostýmy aj.vyndala mi z korzetu ty nemožné koule a posunula mi je na místa, kde mám prsa a taky mi korzet zúžila a všila do něj ramínka. Ale je z Severních Čech, bez zkoušky to upravit na míru nejde...stálo mě to tisícovku,ale šaty pak vypadaly uplně jinak i mi dovyšívala kamínky kam je číňánci zapomněli dodat a měla i spousty látek, že by ti určitě trefila i odstín tvé látky na ramínka a pošila to třeba kamínkama jako mně. Je šikovná upravuje prý tyhle věci často, když jsem u ní byla na zkoušce měla tam rozešité dvoje svatební šaty a fakt krásná práce.

• vojteskaf: dakujem za pochvalu... bohuzial tie saty c. 82 su len na predaj, uz mam rezervovane c. 87 a k nim aj bolerko 🙂
    je to tazke, ked maju byt saty pre silnejsie baby ako som aj ja... tie chuducke to maju super, zatial sedeli kazdej stihlej babe 😉

snazim sa ich predat, len to nie je take jednoduche, asi uz vetky nevesty saty maju... hlavne teraz ked sa rozmohlo sitie z Ciny, tak si to vacsina bab da usit 😐

• Sponzor fóra
  • rata: nechci rejpat ale chtělo by to sundat podprsenku,mě když příjde zákaznice na měření tak musí mít vždy na zkoušení oblečení stejnou podprsenku,každá podprda ti jinak zvedne prsa a do těchto šatů by podprda být neměla

• no tak bez podprdy byt nemůžu už vůbec to mám korzet sotva do půl prsou akdyž to utáhnu tak se mi prsa rozdělí na dvě pod sebou

• silvie díky, na šaty jsem narazila na ebay, byla to spíš náhoda...

ratatooy, taky jsem si nechávala šaty upravit na míru a sedí teď dokonale

• rata: s velkýma prsama ti nikdy ty šaty nebudou v korzetu tak aby si byla bez podprdy! chce to lepší podprdu, nejlépe svatební se silikonovýma ramínkama a nějaký šál anebo dodělat ramínka. Hlavně si tam vyndej ty košíčky co tam cpou do všech, zabírají i 5 cm na obvodu a uplně zbytečně

• arti prosim prosim zadna novinka pro me?????????????? 😬 😬 😬 😬 😬

• Rata: A zkoušela siss ty šatky pořádně zašněrované? V albu jde vidět, že ti je paní zavazuje špatně zezdola nahoru, pak není divu, že ti to nahoře vůbec nesedne. Musíte začít nahoře s tím, že si ty šatky během šněrování držíš

• mmaxicka: zatím ne 😞

• rata: pořádná podprda je základ.arti má pravdu,bez toho to nepujde

• ahoj holky, pořád mě láká si šaty od asapa před svatbou vyprat, prý se pak vlhký i lépe žehlí a že teda mám co žehlit 😞 mám dlooouuuhou vlečku jak saténovou tak přes ní dvě vrstvy šifonu. Mám i výšivku a pajetky s perličkama. Pořád se ale bojím aby to všechno neodlítalo v tý pračce a krajka se neponičila. Nezkoušela jste je už některá vyprat????

• hornovi: Určitě bych šatky neprala v pračce, je to obrovský risk! Opravdu si nejsem jistná, zda by perličky obstály, no , nevím, nevím 😐

• Taky bych nejradši dala ty šaty vyprat, ale nevím co by to udělalo, hlavně, aby se nerozpadly 😃 Kamarádka měla taky šaty od číňanů a po svatbě jí je její mamka dala vyprat a říkala, že se nádherně rozzářily a byly 5x bělejší než když jí přišly 🙂 a kupodivu teda zůstaly celé 🙂

• Já bych v nevypraných šatech nešla..ta látka je vždy špinavá, ikdyž to nejde vidět na první pohled,ale jak to vyperete,je to krása.. Vana s práškem nejlépe ariel a ruční páce.

• macinka2: Přesně, souhlasím! vana a nejlépe asi perwoll. Je šetrný a tekutý. Hlavně nesmí být voda horká, spíše vlažná. A jak šaty vyždímat? Bojím se je jen vyvěsit. Myslela jsem zabalit je do froté bílé osušky a jemně promačkat a pak teprve vyvěsit.

• hornovi:kamarádka je nechávala vyprat v profi čistírně+žehlení parou a stálo jí to 400,-.Jinak krejčová žehlí cca za 150,- 😉

• nikita007: Tak to je super, není to drahé a je to bez starostí 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov