Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
emili: děkuju
Až jsem se začervenala.Jsem hruška tak v normálním oblečení to není žádná sláva...
Holky měla jsem ve šněrovačce takovou tlustou stuhu,když ji vyměníte za peknou tenkou tkanici a nedá tam tu odkladní látku tak to udělá na zádech super efekt (teda aspon mě se to tak líbí víc). Minymálně to zkuste19. jún 2009- Sponzor fóra
e.vik: tady to je myslím celkem dobře vidět http://www.beremese.cz/album/view.php?vImageID=2914156&vReferer=
19. jún 2009dievcata tak to vam zavidim, ze ste mali take krasne saty... prave od asapa.. pretoze tie moje dopadli viac nez katastrofalne
samozrejme ma tesi, ze ste tak dobre dopadli...
ja napriek tomu, ze to "vraj bol velmi jednoduchy strih" a priplatok za kvalitu, nemam to co som chcela
a bohuzial ani spolocenske nie su dobre, takze z dvoch siat nebudem mat ani jedny...
ale risk je niekedy aj prehra... bohuzial, ze to bolo prave u mna(aj ked to neprajem nikomu, take hrozne sklamanie... hlavne ked dostanete balik den po svojich narodeninach
)
no co uz...
zelam vsetkym uz len pozitivne baliky19. jún 2009Kovka: rychle šaty prodej a zamluv si ty na foto 82 v prvním albu. Sluší ti, líbí se ti, jen k nim přidej bolerko nebo šálu přes ruce. Asi je problém šít na dálku šaty ve větší velikosti, bez zkoušky a pro obě strany je to risk. Obdivuji odvahu všech, kteří to dělají. Já jsem si šaty dala ušít v Praze, chodila na zkoušky a viděla postup šití. A cena byla jako za půjčení v půjčovně.
20. jún 2009ratatoy: taky si myslim ze satky jsou fajn
ty fotky nejsou moc kvalitni tak na nich poradne neni videt ten korzet - ze by ti nesedel... ale je urcite dulezite abys ses v nich citila dobre, takze jestli to maji jistit raminka, tak myslim ze si s tim kazda sikovna svadlena poradi
na fotkach ti to ale moc slusi
20. jún 2009ratatooy: tak podle fotek mi přijde že ti ty šaty sedí a to i přes prsa
ale asi to mate. Nepomohlo by jen pořádně to utáhnout v pase aby to drželo a pak přes prsa jen zašněrovat tak aby pěkně tvaroval?
Jinak jestli ramínka, tak bych dala jen nějaký tenčí, ale za krk určitě ne, to si myslím že k velkým prsou prostě nejde.20. jún 2009RATATOOY: měla jsem podobný problém, mám známou švadlenu, upravuje tyhle složité věci, je to starší paní šije i divadelní kostýmy aj.vyndala mi z korzetu ty nemožné koule a posunula mi je na místa, kde mám prsa a taky mi korzet zúžila a všila do něj ramínka. Ale je z Severních Čech, bez zkoušky to upravit na míru nejde...stálo mě to tisícovku,ale šaty pak vypadaly uplně jinak i mi dovyšívala kamínky kam je číňánci zapomněli dodat a měla i spousty látek, že by ti určitě trefila i odstín tvé látky na ramínka a pošila to třeba kamínkama jako mně. Je šikovná upravuje prý tyhle věci často, když jsem u ní byla na zkoušce měla tam rozešité dvoje svatební šaty a fakt krásná práce.
20. jún 2009vojteskaf: dakujem za pochvalu... bohuzial tie saty c. 82 su len na predaj, uz mam rezervovane c. 87 a k nim aj bolerko
je to tazke, ked maju byt saty pre silnejsie baby ako som aj ja... tie chuducke to maju super, zatial sedeli kazdej stihlej babe
snazim sa ich predat, len to nie je take jednoduche, asi uz vetky nevesty saty maju... hlavne teraz ked sa rozmohlo sitie z Ciny, tak si to vacsina bab da usit20. jún 2009- Sponzor fóra
ahoj holky, pořád mě láká si šaty od asapa před svatbou vyprat, prý se pak vlhký i lépe žehlí a že teda mám co žehlit
mám dlooouuuhou vlečku jak saténovou tak přes ní dvě vrstvy šifonu. Mám i výšivku a pajetky s perličkama. Pořád se ale bojím aby to všechno neodlítalo v tý pračce a krajka se neponičila. Nezkoušela jste je už některá vyprat????
22. jún 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Čauky holky, jsem tady nová a chtěla bych se zeptat nemáte někdo zkušnosti z Erise fashion ?