Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • mmaxi:saty jsou moc moc moc moc krasny a sluseji ti moc moc moc

• miracek: diky moc moc moc - lichotis me 🙂

• mmaxicka-tak koukám že už ti šatičky přišli,jsou krásné a ta vyšívka tak hezkou já nemám 😞 ale co už jsem si taky vybrala a také jsou hezké jen trochu upravit.

• Sponzor fóra
  • arti jsi tu chci se zeptat jestli se mi šaty nezničí když je vyperem,četla jsem tu že si je nevěsty také nechavají prát,já jsem to teda nechala na paní v salonu ale radila mi že jkdybych chtěla prát sama tak bud v pračce otočit na rub a na 30 vyprat na krátký program a použít mýdlo lanza.nebo prát v ruce jenže neví co je to za materiál a je to na moji zodpovědnost tak se trochu bojím.ale jediná věc před kterou mě varovala je že každé šaty když se vyperou tak jim zbělají pajetky že už nejsou tak zářivé ale to prý udělají i originál šaty.

• a ještě vám co jste mi radili jak šaty upravit a jakou použít podprdu tak vám děkuji zašla jsem do salonu kde je moc hodná a milá paní a ta mi to hned začla upravovat nakonec i teda vypere a vyžehlí,bez pořádný podprsenky to fakt nepůjde tak jsem trochu zainvestovala a bude to dobrý a nakonec jsme rozhodly že dáme i k šatům ramínko na zapnutí za krk.

• ahojte nevesticky!tak mam spodnicku a saticky skratene,zuzene,vymyslene upinanie vlecky a som veeeeeeeelmi spokojna - su to najkrajsie saticky ake som mala na sebe (a ze som ich mala hodne... 😬 ) prajem vsetkym nech sa saticky daria dle prani a nech ani neni co opravovat pripadne nebojte vsetko sa da doupravit 😉

• jankka21: su uzasne.. a ty v nich vyzeras super 🙂

• Jankka21: wau, krásné šaty, moc se povedly 😉

Já měla na svatbě taky šaty od Asapa a každý je obdivoval 😵 Škoda, že si je už na sebe nikdy nevezmu.. Hned po svatbě jsem je vyprala - v pračce na program na jemné prádlo, snížila jsem počet otáček asi na 500 a dávala jsem tam normální prášek na praní a v pohodě. Větší problém byl se sušením 😃 Teď se snažím je prodat, uvidíme 🙂

Artichoke: Moc moc Ti děkuju za pomoc. Bez Tebe bych takové šaty nikdy něměla 🙂

• Jankka21: super, že to nakonec tak dopadlo a jsi spokojená! Vypadají super 😉

• diky holky - uz som konecne aj ja spokojna 😉.. ja som si tych siat uzila uz teraz - kym mi ich mamka upravovala som v nich precitala knizku ( aby sme sa u toho nehadali 😬 )...

taky dekuju Arti ! skvela - pri objednavani i pri naslednem vybavovani...artinko vzkazujeme manzelovi ze ma doma zlato a ze to co delas po vecerich ma smysl 😉 !!!

anoli - moc krasne fotky ! moc ti to sluselo! hodne lasky a stesti v manzelstvi !!!

• anoli: krasne saty, krasna svadba... vsetko dobre

a najuzasnejsie su kolaciky co mas v albume... parada!!! 🙂

• jankka21: tak to sem ráda 🙂 a nemáš za co děkovat 😉

• ahoj,
    tak mam fotky v albume na mne 🙂 som zvedava co poviete. a jasne ze ich treba vyzehlit 🙂

• evka: no šaty jsou nádherný. samotný čistý satén má taky co do sebe. Jen bych se bálá toho žehlení, to ti nezávidím. Já sama jsem si ty šaty žehlila asi hodinu a půl 😬 Ale opravdu krása 🙂

• hornovi: vim ze tady ty dotazy byly nekolikrat...ale co prani satu?prala jsi ty svoje? premyslim ze bych je vyprala jen ve vane s perwoolem a pak dala vyzdimat na nejnizsi otazky, ale stejne se bojim co udela ta krajka? a co kdyz mam jednu vrstvu sukne plisovanou, aby se me to nenarovnalo 😮

• Sponzor fóra
  • evka: mooooc ti to slusi 🙂 🙂 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• no já je namočila do vany s tekutým jemným práškem a pak osprchovala a vyvěsila, ale holky dávaly i do čistírny co vím 🙂

• Teda Evi šaty jsou úžasné a moc ti sluší 😵

• AHOJ NINAS
    CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT JAK JÍ MŮŽU KONTAKTOVAT.
    SVATBU MÁM V ZÁŘÍ A STÁLE NEMÁM ŠATY.
    DÍKY MÍŠA

• dik moc za pochvaly. tesim sa. ja ich tiez planujem dat do cistiarne, tie zahyby by sa mi samej zehlit nechcelo.

• evka: budeš nějak zvedat tu sukni?

• Já jsem zvědavá,jak budou vypadat ty moje 😐 doufám,že do nich vlezu 😶

• aartu: ninas sem tu dlouho neviděla, co sháníš? třeba zvládneme pomoct 😉

ozzgud: to víš že vlezeš, hlavně se nenervuj 😉

• Arti já kterej sem nervák od přírody se nemám nervovat. 😃 Ne,zatím se držím 😬 jen sem nakoukla do alba,kde si jedna holčina taky nechala šít a šaty jí vůbec neseděli 😒 to mě asi trefí 😞

• Arti: tak jeste jednou chvalim a dekuji za pomoct se satickama 🙂 jsou fakt uzasne, porad se na ne chodim divat a kochat se.. prosim te Asap me k nim poslal trosku jiny zavoj,je kratsi nez jsem chtela a je trosku "okousany" tak az to budu zarovnavat tak se jeste zkrati... tak bych se mozna chtela podivat na ebay po nejakem jinem... mas prosim te tip na nejakeho dobreho prodejce zavoju?

• no pravdepodobne by som dala nejaku spodnicu pod suknu, ale nie velku len tu malu kruhovu. len zatial ju nemam, budem mat az v srpnu 🙂 myslim ze to bude so spodnicou lepsie...uvidime

• mmaxicka: mám doma uloženého prodejce na závoje, večer ti ho hodím do ip, já se tam z práce nedostanu ju?

evka: asi tu malou s tím nařasením jen dole viď? se pak ukaž 🙂

• artichoke: ahoooooooooj berusko moje... tak so mnou sa este riadne nanervujes 😃 ale aspon ti v moj den D budem moct nazivo podakovat 🙂

• Evka.tomka: moc ti sluší, ale určitě bych tam nějakou jednokruhovou spodnici dala, pak to bude pecka 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov