Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • evka.tomka: su velmi pekne a sedia ti ako uliate.. urcite to s tou spodnickou bude este lepsie 🙂

• romikka: no jéééje, to bude vybírání šatek 😃 😃

• artichoke: no to bude 😬 ved ma poznas 😃 btw: ja mam depku ze nevim co na nehty... vis ze bila francie ma depta 😠

• Sponzor fóra
  • mmaxicka: šaty jsem vyprala v pračce asi na půlhodinovej program jenom, na 30 st. a 600 otáček. Byly otočený naruby. A úplně v pohodě, opravdu prokoukly, jen ty pajetky možná malinko ztratily lesk, ale každopádně na světle vždy dělaj odlesky. No a vyvěsila jsem je na ramínko normálně, nic neprasklo a vlhký je žehlila, na ten satén to bylo dobrý že byly mokrý. No a na ten vrchní šifon jsem použila ještě škrob ve spreji. A myslim že vypadaj suprově. Ale jak říkám hodina a půl práce 😎

• PS. prala jsem je v tekutém arielu lenor 😉 a navrch dala ještě lenor máchadlo

• taky bych je chtěla před svatbou vyprat, ale dost se bojím-kamínky a tak..nemáte některá zkušenost s podbnými šaty jako jsou ty moje? díky předem

• ještě mám na vás tady jeden dotaz-jako na odbornice přes šaty a věci s tím spojené, nevěděla byste některá jaký závoj k mým šatům? jestli teda vůbec nějaký?

• ja by som závoj moc nedávala skôr korunku 🙂 🙂 alebo kvietok 😞 keď závoj tak niečo krátk jednoduché 😎 😃

• alinininka: tvoje saty su uzasne a sami o sebe zaujimave, takze suhlasim s kacatkom, ze urcite nie zavoj, ale kvetinu do vlasov vo farbe masle 🙂

• děkuju moc za názory, myslela jsem si to ale vzdycky si potrebuju ještě potvrdit, že i ostatní mají stejný názor 🙂
    to víte, chtěla bych být nejkrásnější široko daleko🙂
    kovka-tvoje šaty taky mohly být krásné, teda ony jsou, třeba výšivka je moc pěkná, škoda, že se úplně nepovedly

• alinininka: já jsem si prala i krajkový popůlnočky a ty byly úplně v pohodě i při žehlení. A na svatebních mám taky perličky a pajetky a vydržely 🙂 Prala jsem je z rubu a v tekutém Arielu.

• alinininka: krasne saty, opravdu moc pekne, neokoukane, skvely vyber. Pridam se k nazoru ze zavoj urcite neeeee, rozpustene vlasy a kvetinu nebo jinou ozdobu v barve stuhy. Prani: u nas v salonu radi prat po rubu, dat do pytliku ze zaclony a prat jako jemne pradlo.

• alininka: pokial by si chcela zavoj aspon na fotenie a do kostola ja by som dala uplne hladky jednoduchy tylovy asi ako mas tem material dole v dlzke do pasu cim ti nezanikne vlecka a urobi sa pekny nevestovsky look a na hostinu kludne vymenit za kvetinku 😃 ...
    inak fakt pekne saticky 😉

• prave som pozerala fotky zo svadby nebeth... mala saty od asapa, vyzerala krasne 🙂

• holky, prosím, když na mě dáváte někomu kontakt tak prosím ne holčinám co se bojí nakupovat přes internet a myslí si, že jim šaty koupím ze svého a za 2 měsíce co šaty obdrží a prohlédnou a vyzkouší mi možná pošlou peníze 😬 🤔 je to pro mě ztráta času to vysvětlovat 😦

• Sponzor fóra
  • ahojte baby pridavam sa🙂
    mám doma šaty od landy, neviem či už ste niečo take riešili.. nechce sa mi prehľadávať 273 stránok tak sa nehnevajte ak tu táto otázka bude znova..
    Akým sposobom riešite pripnutie vlečky.. mne ju spravili napriek požiadavke, že ju nechcem a teraz neviem ako to vymyslieť aby sa v nich dalo tancovať..dik za odpovede..

• ahojky tak mi dneska uplne necekane prisli saticky 🙂 cekala jsem je az za 14 dni jsem jeste v soku jak jsem rychle trhala papir

• miracek: a kde mame fotky satu? sup sup! jaky jsou?

• uz tam jsou jen zatim na raminku jsem jen malinkato prepadla nevim jestli se mi libi nebo ne neco mi na nich vadi asi ty koralky ve skutecnosti jsou vic hnedy asi budu presivat🙂 ale velikostne sedi musim je nekomu rychle ukazat

• nemuzu e ubranit pocitu ze se mi ty saty libi uz na raminku!!!! z fotek nepoznam jak tmave jsou ty koralky - ale ty jsi chtela jeste tmavsi? presit koraky je sice makacka ale da se to 🙂 me se ty saty hodne libi...hlavne zezadu . jsou jak pro vilu!

• dekuji moc chtela jsem byt za vilu 😃 😃 mam obrad v parku u cinskeho pavilonu.a nesnasim princezny 😃 😃 😃 uvazuji o pruhlednych nebo stribrnych korallcich dojem jeste asi kazi ze nejsou vyzehleny a snad nevypadaji lacine?jsem porad hootova jak jsem je necekala tak brzo

• arti:moc dekuji za vse 🙂 byla to vazne rychlost

• mracek: No to je super paráda. Myslím, že jsou nádherné a k čínskému pavilonu ty pravé! Vím, že je člověk v rozpacích, já jsem taky na ty svoje šaty koukala, že jsou hodně nezdobené, ale když nemáš načesané vlasy, super makeup atd., tak vypadají každé slavnostní šaty divně. Musíš se v nich rozhodně vyfotit, věř tomu, že jsou opravdu super. Ty korálky mají atipickou barvu pro bílé šaty a to je právě dost dobré 😉

• jsou opravdu jak pro vilu... krasne lehoucke, prusvitne... vybrala sis krasny... nemas i fotky jak vypadaji na tobe?
    me se ty hnedy koralky libi ale neni to moc z tech fotek videt jakou maji barvu... ja bych si tam taky radsi dal nejaky stribrny nebo pruhledby ab se k tomu dali lip ladit sperky. neni problem z dobrou cenu sehnat i vybrusy swarovski - nekde jsem to na netu videla a jsou to takove koralky ktere se daji nasivat. taky jsem o nich premyslela kdyby se mi nahodou ty moje koralky na satech nelibily. zkusim pohledat kde jsem na to narazila.

• miracek: Máš ale děsnej prů*er, jaké vybrat šperky 😃 K těmhle šatům bych opravdu nevěděla, jaký si pořídit šperk 😞

• sasina - ja bych to tak zle nevidela s tema sperkama - jak jsem ted psala miracek tak staci nakoupit nejaky krasny koralky v hnede barve a udelat si k tomu sperky sama v hnede barve - nausnice taky a kdyby chtela korunku nebo celenku tak tu ji taky v jakekoliv barve udelaji v jablonci na zakazku - me ji taky udelali a neni pro ne problem udelat cokoliv.

• miracek, tie šatky sú fakt suprové, a ja osobne by som aj tie korálky nechala a doplnila by som bižu v ich odtieni. Sú veľmi pekné a mne sa osobne na nich páči to, že tie korálky je vidieť. Keby boli biele, alebo priehľadné, tak na foto to ani nebude poznať. Tak sa mi zdajú také originálne. To je ale môj názor. 🙂

• selmice: Tak to je super, to jsem netušila, že je miracek tak šikovná 🙂 a hlavně, že má tu fantazii, které mě se nedostává 😞

• sasina - joooo to ja taky nevim jak je sikovna... ale navody na internetu jsou (http://www.koralky-navody.cz/cs/nahrdelnik-jednoduchy-195/ ) a ono by stacilo koupit nejaky ten brouseny kristal od swarovskeho a je krasny az az... maji vsechny mozne barvy a tvary a muzes si to udelat sama za par kacek.
    kdyz jsem si nechala udelat na zakazku sperky (to co mam v albu) tak nahrdelnik, nausnice a korunka me prislo na tisicovku.

• miracek - satky sou pekny uz i na raminku, ja bych asi ty koralky nechala tak jak sou zase sou ty saty jedinecny a nevypadaji stejne jako 150dalsich 😉 trosku je skoda ze i ta vysivka neni v nejakym takovym odstinu protoze diky tem kaminkum vyraznym zanika..ale satky sou pekny...jen teda jak holky radi hnedy doplnky do toho bych teda nesla

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov