Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
- Sponzor fóra
mmaxicka: šaty jsem vyprala v pračce asi na půlhodinovej program jenom, na 30 st. a 600 otáček. Byly otočený naruby. A úplně v pohodě, opravdu prokoukly, jen ty pajetky možná malinko ztratily lesk, ale každopádně na světle vždy dělaj odlesky. No a vyvěsila jsem je na ramínko normálně, nic neprasklo a vlhký je žehlila, na ten satén to bylo dobrý že byly mokrý. No a na ten vrchní šifon jsem použila ještě škrob ve spreji. A myslim že vypadaj suprově. Ale jak říkám hodina a půl práce
29. jún 2009- Sponzor fóra
ahojte baby pridavam sa
mám doma šaty od landy, neviem či už ste niečo take riešili.. nechce sa mi prehľadávať 273 stránok tak sa nehnevajte ak tu táto otázka bude znova..
Akým sposobom riešite pripnutie vlečky.. mne ju spravili napriek požiadavke, že ju nechcem a teraz neviem ako to vymyslieť aby sa v nich dalo tancovať..dik za odpovede..1. júl 2009mracek: No to je super paráda. Myslím, že jsou nádherné a k čínskému pavilonu ty pravé! Vím, že je člověk v rozpacích, já jsem taky na ty svoje šaty koukala, že jsou hodně nezdobené, ale když nemáš načesané vlasy, super makeup atd., tak vypadají každé slavnostní šaty divně. Musíš se v nich rozhodně vyfotit, věř tomu, že jsou opravdu super. Ty korálky mají atipickou barvu pro bílé šaty a to je právě dost dobré
1. júl 2009jsou opravdu jak pro vilu... krasne lehoucke, prusvitne... vybrala sis krasny... nemas i fotky jak vypadaji na tobe?
me se ty hnedy koralky libi ale neni to moc z tech fotek videt jakou maji barvu... ja bych si tam taky radsi dal nejaky stribrny nebo pruhledby ab se k tomu dali lip ladit sperky. neni problem z dobrou cenu sehnat i vybrusy swarovski - nekde jsem to na netu videla a jsou to takove koralky ktere se daji nasivat. taky jsem o nich premyslela kdyby se mi nahodou ty moje koralky na satech nelibily. zkusim pohledat kde jsem na to narazila.1. júl 2009sasina - ja bych to tak zle nevidela s tema sperkama - jak jsem ted psala miracek tak staci nakoupit nejaky krasny koralky v hnede barve a udelat si k tomu sperky sama v hnede barve - nausnice taky a kdyby chtela korunku nebo celenku tak tu ji taky v jakekoliv barve udelaji v jablonci na zakazku - me ji taky udelali a neni pro ne problem udelat cokoliv.
1. júl 2009miracek, tie šatky sú fakt suprové, a ja osobne by som aj tie korálky nechala a doplnila by som bižu v ich odtieni. Sú veľmi pekné a mne sa osobne na nich páči to, že tie korálky je vidieť. Keby boli biele, alebo priehľadné, tak na foto to ani nebude poznať. Tak sa mi zdajú také originálne. To je ale môj názor.
1. júl 2009sasina - joooo to ja taky nevim jak je sikovna... ale navody na internetu jsou (http://www.koralky-navody.cz/cs/nahrdelnik-jednoduchy-195/ ) a ono by stacilo koupit nejaky ten brouseny kristal od swarovskeho a je krasny az az... maji vsechny mozne barvy a tvary a muzes si to udelat sama za par kacek.
kdyz jsem si nechala udelat na zakazku sperky (to co mam v albu) tak nahrdelnik, nausnice a korunka me prislo na tisicovku.1. júl 2009miracek - satky sou pekny uz i na raminku, ja bych asi ty koralky nechala tak jak sou zase sou ty saty jedinecny a nevypadaji stejne jako 150dalsich
trosku je skoda ze i ta vysivka neni v nejakym takovym odstinu protoze diky tem kaminkum vyraznym zanika..ale satky sou pekny...jen teda jak holky radi hnedy doplnky do toho bych teda nesla
1. júl 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
evka.tomka: su velmi pekne a sedia ti ako uliate.. urcite to s tou spodnickou bude este lepsie