Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • dekuji vsem byla jsem aktivni a mam objednanou korunku z pruhlednych kyticek to bude den 😉 syn sel spat bez jidla a ja v tom bordelu koukam na saty 😃 vecer si otevru lahvinku 😃 jen az nekoho sezenu kdo mne zasneruje tak to nafotim

• miracek: saty su uzasné, fakt sa im podarili..som zvedava ako budu vyzerat na tebe 🙂

• selmice: Já jsem za tu svou soupravu dala cca 700 Kč a je to sériovka. Ale ta tvoje duhová fialová variace je moc pěkná 😉

Díky za ten korálkový odkaz, korálky navlíkám často a ráda, tak se budu inspirovat 🙂

• Sponzor fóra
  • sasina - ja koralky navlikala jeste celou stredni... pak uz nebyl cas... ale koralku jeste doma mam.... dalo by se v tom koupat 🙂 ale jestli jsi mas takovy to kytickovany kolem krku co mas v albu tak to je vazne krasny!

miracek - pruhledy je dobra neutralni varianta 🙂 pak dej vedet jak si to s tema koralkama na satech vyresila 🙂 k dobremu vinu preju na vecer dobrou chut 🙂 tesime se na fotky!!

• selmice: Mě navlíkání korálků nemine, protože je chci navléknout na vlasec a použít na výzdobu svatební tabule, viděla jsem to na netu, vypadá to moc pěkně, ale vyplatí se udělat to sama, když mám vlasec i korálky doma.

Ano, ty kytičkové a ty sponky taky, jen nevím, aby toho nebylo moc. Na začátku srpna přijede kadeřnice, tak to spolu nějak vymyslíme. 🙂

• miracek: saty su uzasne.. uz na vesiaku vyzeraju krasne 🙂

a tie kamienky by som nemenila, vyzera to velmi zaujimavo a originalne 🙂

• holky, prosím, prosím, kdo už máte šatičky doma, a ještě jste mi neposlaly fotečky, byly by jste tak hodné abych je mohla dát do alba? 😴 😬 🙂

• miracek: tie šaty sú podľa mňa nádherné.Dýchajú originalitou a luxusom. Určite by som ja osobne tie kamienky neprešívala. Chce to pekný účes, také niečo ako máš v albume. Čo sa týka bižutérie použila by som len náušnice. 🙂

• Ahoj holky,tak přidávám další kousek do sbírky od Asapa,snad se Vám budou líbit.Já jsem velmi spokojená.Jen mi jsou trochu dlouhé,tak je švadkena zkracuje.

• miraček tak ty šaty jsou naprosto úžasné 😵 😵 jak dlouho si na ně čekala?

• miracek: pošleš mi taky fotečky? žebrám, žebrám 🙂))

• Arti,kde máš všechny fotečky šatiček,co jsi zajednávala 😎

• rendl: saty vyzeraju super a velmi ti pristanu... su ozaj krasne 🙂

• arti: a ja by som chcela vidiet celu tu zbierku siat.. posles linku na album, pls?

• omlouvam se fotecky budou zitra neumim zmensit foto jinak jsem malinko smutna bude velke zkracovani omylem mi je usili s vleckou a meterial je takovy cely blejskavy a trcavy tak si pripadam tlusta musim se na to jeste vyspat 😃 😃 😃 rano je moudrejsi vecera ale pro jistotu se jeste juknu do nejaky pujcovny na fotkach jsou totiz hezci nez ve skutecnosti

• Sponzor fóra
  • Ahojík arti,nějak sem postřehla,že se na tebe holky obrací se svatebníma šatama. Můžu taky?? 🙂 Ty je necháváš někde šít nebo....sem z toho zmatená,ale strašně bych chtěla šaty,co mám v albu 😬

• Lentilko,to už je docela pozdě,některé holky tu trvají na šaty i dva měsíce 🤔

• rendl: Ty jsi snad do Asapu jela osobně. Šaty ti krásně sedí a moooooc ti sluší, krása 🙂

• No jo,však sem se jenom zeptala 😉 říkám,že sem tady z toho jelen,neznám to,slyším o tom poprvé.

• ja.lentilka: s příplatkem za expres by ti je asi stihli ušít 😉

• arti-nevím, posílala jsem ti fotky svých šatů?

• arti a máš představu kolik by stály?

• ja se taky bojim ze reagujes uz moc pozde.... i kdyz tezko rict jak rychle by to usili s priplatkem za expres.. uz si to tu nektera nevesta objednavala jako expres?

• selmice: jj už sem je takhle objednávala, jsou pak do 14 dnů - 3 týdnů ale musí jít o jednodušší šaty

• a tohle nejsou nejak extra slozity...? zalezi jaky je priplatek....

• Arti, mohla bych taky poprosit o link s galerií šatek, co jsi objednávala? Zatím trpělivě čekám, je to měsíc, tak snad za 14 dnů už by mohly být o šatkách nějaké zprávy?

• selmice: tyhle ne, jsou to maggi sottero myslím že 2007 ty nejsou zas nějak zdobený kraječkama a podobně...

salomme: večer pošlu jestli si vzpomenu a o šatech zatím nemám zprávu ale těch 14 je reálná možnost, zjistím

• holkyyy bejcina dala fotky ze svatby...moooc jí to sluší!

• ahojte dievcata.. tak necakane prekvapko.. dnes dorazili moje druhe saty bez upozornenia, asi ani arti nevie...
    vyzeraju velmi pekne...to sa im vcelku podarilo, dokonca nemaju ani vlecku tak ako som chcela a nezabudli poslat ani spodnicku... aj ked tu by som mozno prijala trosku uzsiu.

co je trosku problem, su dost uzske okolo prs, takze snurovacka je nadoraz.. 😠
    neviem ci som sa ja zle merala alebo som pribrala, lebo ten isty problem bol aj s prvymi..
    ale tieto na rozdiel od prvych su "krasne" 😃

• Arti ich objednavala nejak 2.-3.6. a je to presne mesiac co prisli 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Navštívte môj nový salón AWA Andrea Wedding Ateliér v Pezinku na Holubyho ulici 42.
    Som tu pre Vás a Rada sa podelím o moje dlhoročné skúsenosti.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov