Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
- Sponzor fóra
baby dakujem za pochvaly, aj ja som rada, ze ich obleciem
este k nim musim zohnat nejake topanky
Drahy je aj trochu nestastny, on chce stale tie miniale som mu povedala, ze si ich kvoli nemu dam ked uz bude moc teplo
sasina: urcite ich budem po svadbe predavat, len sa obavam, ze ty sa v nich utopis, ked vidim tvoje foto, tak ty si chuducka oproti mne
errykah: stresy este nie su, ale myslim, ze zacnunahodila som vazne chudnutie, kazdy den na plavarni
dufam, ze este nejake to 1-2 kilecka zhodim
30. júl 2009- Sponzor fóra
iva: www.landybridal.com
3. aug 2009arti: myslíš to landybridal.com?
5. aug 2009Ahojte kocky,
tak uz mam i ja po svatbe a saty od Asapa mely obrovsky uspech! Kazdy je chvalil a obdivoval a poklony jsem sklidila i od hoteloveho personalu a fotografa!
Pred svatbou jsem si je vyprala, aby prokoukly a byly navonene, a nechala si je v salonu nazehlit (to byl rozdil !!). Vydrzela jsem v nich az do ctyr hodin rano, kdy me z nich unaveny manzel vysnerovaval..Byly krasne lehoucke, s vleckou jsem litala cely den, jen na tanec mi ji holky pripnuly a pak az v noci
No proste spokojenost velika, opravdu jsem si je uzila do syta a citila se v nich cely den i noc primo bozsky!
Jeste jednou bych rada podekovala Artince, bez ni bych sve saticky nemela! Arti, dekuju moc, jsi poklad!5. aug 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
čaká na Vás veľký výpredaj svadobných šiat ! Ceny od 80€
Holky tak me se to uz krati
dlouho jsem sve satky nevidela... musim tam jen presit knoflicek... doufam ze mi budou kdyz jsem je od toho co prisly nemela na sobe