Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
- Sponzor fóra
Treba poskúšať, ale asi aj áno.
artisuke: asap - to sú číňanci, čo šijú svadobné a spoločenské šatky - viac na landybridal.com13. aug 2009Holky, tak tady čtu vaše stížnosti na asapa... Já jsem si šaty nechávala dělat u EBRIDAL a jsem maximálně spokojená. Okamžitá odpověď, udělali je přesně podle mého přání - pár fotek jim stačilo, ramínka dokonce i odepínací jako na původních šatech od Reem Acra, aniž bych jim to říkala a padnou mi přesně jako ulité! Měřila mě ségra a vše je přesně jak má být - měřím přes 180cm, takže jsem chtěla extra dlouhé, to nebyl problém, takže i v podpatcích mi jsou až na zem. Fotky můžete vidět v albu. Navíc korzet je perfektně řešený, že mi dělá prsa, ani pod něj nemusím mít podprsenku. Můžu jen doporučit. Byly tady do měsíce přes kurýra, ani nesmrděly, nebyly nijak poničené, prostě za tu cenu úplná bomba, kterou jsem nečekala. Kdo byste chtěl nějak poradit a nebo objednat a neumíte anglicky, dejte vědět...
14. aug 2009velners: myslíš stránky ebridal.com.au? Koukala jsem se na ně a nikde jsem nepostřehla, že by se šaty daly objednat
14. aug 2009ahoj, po delší době jsem nahlédla do diskuze a překvapují mě stížnosti na asapa. Jsem ráda, že jsem dala na radu Arti a objednala si šaty včas
Jenom se trochu děsím, protože jsem asapa všem v okolí doporučovala...
Jinak můžu přidat i zkušenosti s praním šatů. Já měla domluveno, že je prodám do salonu, kde mi půjčovali spodničku nevyčištěné. Tam mi ale řekli, že tak hrozně špinavé šaty ještě neviděli(a to byla jen ucouraná vlečka) a že se to určtiě nevyperou (údajně s tím mají bohaté zkušenosti, chudáci nevěsty, co si tam půjčí šaty...). Tak jsem je dala do pračky a samozřejmě se vypraly. Vůbec nic se nestalo. Prala jsem je naruby a na jemný program, ždímala na 500 otáček, tak se toho nemusíte bát
Jen mě to utvrdilo, že není nad vlastní šaty. Nebála jsem se v nich při focení sednout do trávy, užívala jsem si tanec bez obavy, že mi na ně někdo šlápne, prostě pohoda
14. aug 2009lilinka28: ne, má taky obchod na e-bay normálně dej vyhledat ebridal store, tak ti to tam najde. Ale nevím, jestli tam mají, že udělají jakékoliv šaty, prostě jsem mu napsala a poslala fotky a obratem mi odpověděli, že ano a že budou stát 150 dolarů
Tak jsem po nich skočila
Ty svoje jsem si vyhlídla totiž už před 4 lety v americkém časopise a ty původní od designérky Reem Acra stojí kolem 8000 dolarů... to bych za ně v životě nedala
Povedly se moc, jestli chceš, můžu jim za tebe napsat e-mail, s angličtinou nemám problém (beru si Amíka
15. aug 2009Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
16. aug 2009- Sponzor fóra
velners: teď už jsem to našla, díky moc . Zatím jen tak sonduju, kde bych mohla pořídit krásné šaty za rozumnou cenu. Anglicky se celkem domluvim, ale byla bych ti moc vděčná za případné rady, když bych se rozhodla pořídit si šaty přes tenhle server. Přeju Ti, aby se svatební den vydařil a šatičky sklidily velký úspěch.
16. aug 2009ahojte
som tu nová, takže čo sa týka asap a ebay, nemám stým žiadne skúsenosti
preto Vás chcem poprosiť o pomoc. netýka sa to svadobných šiať, ale obleku pre môjho drahého. na peridress bodka com, sme našli oblek presne podla našich predstáv. Viem , že taký je ťažšie dostať. Chceli by sme risknúť a objednať ho, ale neviem vôbec ako. Nemám ani paypal.
dakujem Vám za akúkoľvek radu.17. aug 2009veronicka: tak hoď obrázek záleží na tom taky jak jsou zdobené a tak
jinak holky ty obchody mají z 99% i prodej na ebay, tam začínají všichni z těhle čínských dílen, takže raději si to vždy zkontrolovat na ebay jaký mají feedback, hezky udělaný stránky nejsou všechno
jinak do číny jedu s váma, já bych tam ovšem raději fotila než koukala na svatební šaty18. aug 2009Musím napsat svou zkušenost s čištěním šatů. Vzhledem k tomu, že jsem alergik a už v půjčovnách jsem měla velký problém, rozhodla jsem se šaty objednat u asapu. I když byly nové, nechala jsem je vyčistit, protože kdo ví kde se válely během šití, přeci jen je budu mít pak celý den na holém těle. V OC Eden v rychločistírně mi je vyčistili za 400 Kč, paní si dala i velkou práci se žehlením. Šaty jsou teď o milión procent krásnější. Září bělostí a čistotou a já se je nebojím vzít na sebe.
18. aug 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
kata267
Dekuju- práve ze z toho mam hrůůzu, já takovej iniciátor proti šití... no uvidíme..každopádně hotový budou buď az leden unor- taky podle toho jak mi půjde hubnutí