Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • luckan: no, už se to zase vyvinulo a asi si je nechám udělat přesně jako originál 😃 ale bojím se, aby dopadly dobře, no, jsem zvědavá, ještě je nemám objednané, zatím syslím penízky 🙂 a ty si je necháš taky ušít od asapa?

• No chtela jsem si je nechat usit u neho...Uz jsi ho kontaktovala? Otazka je jestli je schopny je usit "presne" podle obrazku...

• no, zatím jen předběžně, navíc, nikde jsme zatím neměla podobné šaty možnost vyzkoušet, takže ještě váhám, aby mi sedly 😞

a kdy máš termín?

• Sponzor fóra
  • každopádně nepočítala bych s tím, že budou "přesně" jako na origo fotu 😞

• Svatbu mam 5.6., ja se prave taky chystam na zkouseni podobnych satu a pak se rozhodnu. Je mi jasne, ze minimalne korzet nebude vypadat stejne...

• tak já jsem je vcera objednala a požadovala jsem naprosou schodu a on napsal že schodu není nikdy schopen zaručit , ale že na mé šaty dává 90% což mi stačí 🙂

• allkapinka: ahoj, 90% je dost, je velka sance, ze se povedou. Drzim pesti 🙂

• no doufejme ze s epovedou..od vcera jak je to ofiko tak mam blbý myslenky jestli jsem si vybrala ty pravý ... no proste chocholoušek 😃

• saty jsou nadherne, budes v nich princezna 🙂

• Baby...vcera som sa prvy krat nahodou kukla na ebay...nasla som satky...a bola hodinka do konca drazby..podarilo sa mi vydrazit Marselly za 159 dolarov;o)

• fakt??? ty co si chtela?? no tak to je luuuxus🙂 to je stesti thyjo🙂

• tak nám je ukáá .-)

• to by mali byt oni http://vvicb.sk/wd/b.jpg, za 20 dni by som ich mala mat domca;o)

• ale nie je to asap..nejaky iny cinanek

• no ty souuuuuuuuuu 🙂 jééé a už za 20dní to ti docela závidim 🙂tak to velká gratulace-pak s emusíš hned pochlubit

• Sponzor fóra
  • ale to bola nahoda jak svina.... do poltertej som cakala,z e mi ich niekto vyfukne;o)))dufam, ze sa bude cim chvalit;o)

• no tomu verim, to musela byt ale fakt masakrální nahoda, ptž po ebay lezu pořád, a tyhle jsem tam teda ještě neviděla🙂 no vida jak jsi to rychle zvládla🙂

• inac naslo som aj tie druhe favoritky len je este drazba 4 dni;o)..keby som stihla ustrazit aj tie taq...no nefim nefim;o)

• teda ty si se do toho vrhla😃 tak uka ty druhý, ty jsme ani nevidely...ale ty bláho to je fakt super cena...

• jéé ty jsem měla na sobě🙂🙂to s emi teda upřimně víc líbí ty první co si vydražilaa🙂

• mne sa tiez pacia viac, len sa bojim, ze ta cinska organza nebude taka pekna;o( a budem zaparena a sustat jak v igelitke... Kazdopadne este som ich nezavrhla...pockam na tie vydrazene, ak budu zle tak sa snad podari druhy pokus;o) Za taku cenu by bol hriech nevziat ich;o)

• kacicq: tak to gratulace, luxus cena! 🙂

holky, nevíte, kde by měli v ČR na pujčení šaty od značky Lazaro? chtěla bych si je všecky vyzkoušet, jsou POHÁDKOVÉ! 🙂 kuknite http://www.jlmcouture.com/Dress_Finder_Results?linetype=101&selected_designer=103&silhouette=&waist=&neckline=

• no toho zapaření se bojim taky.. a blbý je že jsem měla na sobě originál st.patric a FAKT jsem byla do 10sec uplně durch..po zádech mi tekly curky pod sukni uplný pelíčko, nevim jestli mi nesedly-ale ta jejich spešl látka teda fakt nedýchá😞

• juj jsou krásný, ale tak si zkus zadat do vyhledávače Lazaro a nějaký salon ti uuurčo musí vyjet🙂 🙂

• alki, to jsem zkoušela, ale nic nenacházím 😞

• Alkapinka: hlavne ze je to takova znacka, co? Hm...

• no presne..a me zrovna st.patrici vuubec neoslovily..proste s emi nelibi,,saty jo-fajn, ale nemam rada ten styl na jenu stranu a neco vylezlý...já mam ráda slehacku a nebo vílí sukně..a to je moje milovaná značka- maggi sotero, tak je "duplikuju" doufám že se zdaří 🙂

• alkapinka: já myslím, že jo, vypadají tak, že se snad ani nedají pokazit 😃 a budou ti určitě mooc slušet 🙂

• taky si rikam ze tam se nedá nic pokazit..i proto jsem si je vybrala- aby se co nejlip vydarily🙂)) oo kuju.. doufejme ze jo 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov