Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
- Sponzor fóra
je tam par fotiek,nie su velmi kvalitne,lebo som sa vacsinou fotila sama,takze treba to brat s rezervou
a hlavne nie su dobre zasnurovane a su este vykrcene, ked sa pozehlia bude to zase o niecom inom
Takze ked to zrekapitulujem som spokojna nadmieru a nelutujem vobec,su lahucke a sedia super
8. dec 2009- Sponzor fóra
misicka - jo to bych taky ráda vedela
dneska je to 5týdnů co je tam maji a kdyz jsem rikala ty holcine jestli jim nenapise aspon aby mi napsaly ze treba v lednu.. takhle vubec nevim co a jak, tak mi napsala ze mu pisem tak casto ze tam na ni nejspis budou uz alergický..tak jsme radsi nepsaly..at je neprovokujeme.. takze vuubec netusim, ale muj odhad je cca 14-15leden..:-l
fakt?? tka to je superja ho asi hodinu pred obednáním zmenila a vůbec toho nelituju
taky jsem zvedavá jak ho pořeší .. mam docela prsa tak aby to korzet"unesl" ...
10. dec 2009ja myslím že jsou dobrý už dlouho, ten odkaz co tu někde pořád koluje je z doby asi cca 1996 co si pamatuju, tak je jisty ze jestli porad funguje i kvalita a povedenost satu se evidentne zlepsila..spis uz bych neverila tomu ze se mu nepovedou a poslou hadr...
ale ty saty nelli jsou faaakt naadherny.. a i ta spodnicka k tomu sedí10. dec 2009podle mě je na každém, na co má a nemá finanční prostředky, nepotřebuju mít na jeden den půjčené šaty, které jsou od nějakého renomovaného návrháře za 15 tisíc na jeden den, když můžu mít za půlku svoje vlastní, originální
a tady ty fámy o nekvalitním šití podle mě rožšiřují hlavně ty, které si šaty úšít nenechají a rovnou to odsoudí :-/
10. dec 2009jéé to tady vypisuju a ono mi to zmizi... chjo..takze ve zkratce: rikam ze bych tomu verila ale takovym tem prodejcum na ebay a spol.. kdyz mas nekoho jako asap kdo je tak "provarenej" a vysledky jsou evidentni tak na co mit strach..taky kuli tomu sjem do toho sla.. ne kuli penezum(i kdyz nerikam ze mi to neni jedno)ale spis kuli tomu ze jsem byla vsude nespokojena, nic se mi nelibilo, a nebo mi nebylo, tak proc nemit saty v kterych nebudu nastrelená a budou podle mýho...
10. dec 2009alkapinko, nemyslím si, že by byli číńani alergičtí, že se na něco často ptáš, oni na to totiž ani nemají povahu... já je otravuju docela často a jejich reakce je vždycky: je to tak OK? omlouváme se, že máme zpoždění atd... jsou strašně zdvořilí, uctiví... spíš jestli to není lenost té holčiny
(to jen tak na okraj)
10. dec 2009Diky
No ja som bola tiez prekvapena,ze mi tak dobre sadli,lebo som ratala s tym,ze s nimi bude treba nieco robit... lebo som sa merala sama
Musim vymysliet pripnutie vlecky a este vyzehlit a bude dobre,len rozmyslam ci ich vyprat,alebo nie,nie zeby smrdeli,alebo boli spinave to nie....ale predsa,fakt neviem ci sa pustit do prania
10. dec 2009nelli: saticky od asapa se nemusis bat vyprat, pred svatbou jsem je vyprala ve vane v tekutem prasku a jen v ruce vyzdimala a pak nechala vykapat, prokoukli a hlavne voneli...
no ale co me prekvapilo ze po svatbe bez uhony prezili prani v pracce a to normalne s praskovym Arielem... dala jsem je tam na rucni prani ale protoze jsem je vytahla a byli porad jak cune,preci jen na svatbe jsem dostali zabrat .-)tak jsem si rikala no co stejne je nechci prodavat ale nechci je davat do skrine spinave tak to risknu na normalni program a na 50st. a normal zdimanil...jediny koralek neupadl a vypadaji skvostne, takze se prani neboj .-))10. dec 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ju, fotečku, fotečku!