Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • tak holky psaly jsme jim a? látka konečně dorazila. šaty jsou nastříhané a teď je budou "kompletovat" nevim jak dlouho může trvat šití(daní dohromady), takže opět nevim kdy by cca mohly být, ale už tohle je pokrok..

jinak dneska slavíme já a moje šatičky 5týdnů od objednání 🙂

• ahojky, tak vidíš alkapinko, to už se ti rýsujííí 🙂

mě dnes přišla cena, i se závojem, šálem přes ruce a spodnicí - 8365,-, což mě popravdě docela zaskočilo. tak si říkám, že ty "doplňky" by se daly sehnat i za míň, třeba na bazárku, co myslíte? ještě čekám, jaká bude cena jen za šaty, bez ničeho. ale zas co se divím, když jsem si tak navymýšlela 😃

• to by se sakra měly rýsovat kdyz uz jsou tam 5týdnu a on uvádí ze do 30ti dnu je mas😃😃

thyjo to je docela vysoká cena... ja mam saty za 7300 a mam tam uz spodnici i bolerko a navymyslela jsem si tam hromadu "lepsich" vecí...takze to je docela prekvapeni.. taky podle toho jak mas slozité /bohaté saty...

• Sponzor fóra
  • Alkapi, to máš docela nervy, 5 týdnů - mně ten můj slíbil ušití za 2, začali minulé ponděli a už jsem nedočkavá, kdy pošle fotky 🙂 Ty ceny taky masakr, měla bych je mít za 150 USD (tzn. do 2 tis. Kč) včetně spodnice (psal že obruče nebudou potřeba, že to vyztuží pevnější látkou přímo v šatech 😉

• Ajaj, uklepla jsem se, místo 2 tis. má být samozřejmě 3 tis. - tak moc jsem vás naštvat nechtěla 😃

• alkapinka: no jo, navymýšlela jsem si dost, navíc, spotřeba materiálu na sukni bude asi fakt dost velká 🙂 ale zas si říkám, kdy si takový krásný a drahý šaty ještě kdy koupím? 😃

luci, tobě je šije kdo? a jaké? 🙂

• luci no to mi prijde teda dost podezdrele..toakovyhle podminyk snad jeste nemel nikdo..aby to tak nevypadalo, a odkoho je mas???

• tak, už mám cenu, 7100,-, tak jsem na tom skoro stejně alkapinko, jdu se měřit. 😬 povím ti, mám radost jak malé děcko! 😃

• Psala jsem tu o něm i mám reference v albu - ten zimolau318 🙂

• misicka - jestli si budes nechavat sit ty lazaro tak sem fakt zvedava sou to naprosto dokonaly saty uvidime jak se jim povedou 🙂

• kata, jj, přesně ty, jen pár malých úprav, ale v podstatě to budou na 90% ony, doufejme 😃

• koukám, mám dost podobnou představu jako já 🙂 kdy máte termín?

• misicka -nu vida to je opravdu skoro na chlup stejne🙂 🙂 tak to jsem taky zvedava🙂 jeste aby ti neprisly driv nez me😃 😃

• misicka: tak co? už je máš objednané? a zaplacené? já pořád čekám 🙂 a uz se nemuuzu dockat😞

• Ahoj holky! Chtěla bych jen povzbudit čekatelky na šatičky, ať se nebojí, že jim přijde něco strašnýho. Včera mi přišly krásný společenský šaty, objednaný z Číny přes net. Jsou úplně stejný jako na obrázku a sednou jako ulitý. I když chápu, že důležitost společenských šatů je úplně jinde než svatebních! 😬 Jo, a pořídila jsem je za cenu půjčení na 1 den. Takže hlavu vzhůru! 🙂

• Sponzor fóra
  • hlavu vzhuru mam ale o jednu vrásku víc taky😃 uz je to 6týdnu a nic😃 a to prosim pekne nemaj frmol...takze jsem ocekavala ze se zadarí vic...

• Alpinka: A komunikoujou s tebou aspon? Nech si od nich vyfotit a poslat, co zatim udelali, at jsi klidnejsi a vidis, ze se veci hybou..

• Alkapinka - promin za zkomoleni jmena 😬

• jop komunikujou.. minulý týden bylo kooonečně nastříhano a "pripraveno" tak ted uz jen dát dohromady..nevim jak dlouho muze trvat daní dohromady-doufam ze nedorazi primo mezi svátkama...

• svatbu máš až za 9měsíců, tak buď v klidu. I kdyby to nevyslo, tak je spoooouuuuusty času to zařídit jinak 😉

• alkapinka: mám objednáno, zaplaceno a jsem mooc zvědavá co a jak se kdy bude dít 🙂

• no tak ja uz mam pro sichr vybraný v salonu.. ale dát tolik penez aby to nevyslo si jaksi nemohu dovolit..a chtela bych videt tebe..jakej klid.. me nejde o to ze to do svatby nestihnu-coz je dost funny(takovy priorvnani) me jde o to ze je vsichni maj do 30dnů a ja nic, a taky neni zrovna dobrej pocit mit saty v cine a penize taky v cine a jen jak trubka cekat... proste je uz chci mit u sebe- mimo jine ze se na ne tesim a halvne jak mi pujdou

• neboj, všecko dobře dopadne 😉

• já sem taky zvědavá jak vám ty šatky dopadou oběma (misicka, alkapinka) tak doufám že se povedou a že budete spokojený 😉

• ja sem taky zvedava uz jen na ten korzet-relativne mame stejnej🙂 akorat na mini velikost a velikost na hrocha🙂 tak jsem zvedava jestli se budou lisit... no vuubec si nedokazu predstavit ze je objednavam na jare..ted jsem si cetla celou dobu diskuzi(tuto) od zacatku a kdyz vidim ze to objednaly v dubnu a dostaly cca 20cerven tak to by me kleplo...

• alkapinka - tak vidíš furt můžeš být v klidu holky to dostávaly i později 😉

• já se taky děsím, kdy mi dorazí 😃 ale tak si říkám, že nemám vymyšlenýho nic až tak děsivého, náročného, jen moc materiálu na sukni. 🙂 zas, kdyby přišly moc brzo, aby se neokoukaly 😃 ty je budeš mít určo dřív, tak jsem mooc zvědavá, jak ten korzet bude vypadat, je totiž moc hezkej a sexy 🙂

• kata-ale ja to mam ted stejne dlouho jako oni..ja to objednavala v rijnu 😉 ..

ja si prave vymyslela tzv "zkousku" pro ne🙂🙂 ptz jsem fakt narocna a samy kravinky..tak uvidime..halvne doufam ze nezkazi tu barvu a ten korzet-jsem chtela do V nemuzu mit s tim mym pupkem takový jako je na predloze...

• Nerozčiluj se 😬 Já tě chtěla jen povzbudit. Já samozřejmě chápu, že i tak je to hodne penez a jsi z toho nervozni. Já bych na 100% byla taky. Jen jsem chtěla říct, že kdyby bylo nejhůř, že se to dá ještě všechno stihnout, že znám i případy, kdy nevěsty 2 týdny před svatbou z různých důvodů narychlo řešily šaty. V žádným případě jsem se tě nechtěla dotknout a chápu tvoje rozčarování z toho, jak dlouho čekáš.Já na ty společenský čekala měsíc a půl, moje kamarádka je měla za 10dní doma 😠 a svatební jsou o dost složitější.. no je to fakt prodejce od prodejce.

• aha tak od řijna už je to doba..ale vzhledem k tomu že asap je tady takovej profláklej tak snad to bude v pohodě a výsledek bude stát za to..teďka ty poslední, který tady některá z holek ukazovala byly fakt krásný..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov