Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • no to byly..a ta si je objednala 4dny predemnou.. a uz je ma týden doma a týden jí drzely na celnici..takze mazec.. no a prave tu barvu co mela nelly tak takovou bych mela mit já..ale bojim bojim..to jsou takovy 3veci na který se fakt bojim aby na ne treba "nezapomnely"🙂

• podle mě až moc stresuješ 🙂 dopadne to dobře 😉

• misicka - a kolik sis napsala ze tam chces mit vrstev na te sukni? fakt su na ty tvoje zvedava moc, protoze zatim u zadne z holek, ktery meli tento typ satu (tzn.tylova sukne) se mi ty saty uplne nelibili a neco mi na nich vzdycky vadilo... 😬

• Sponzor fóra
  • já napsala, že chci, aby byla bohatá a hodně řasená, tak uvidíme 🙂 koukala jsem, že máš plno fotek v albu jako já 😉

• no jo mame podobnej vkus 🙂

• a ty si nebudeš objednávat šaty? kdy máte termín? 😉

• no já se jaksi ještě nevdávám 😃 ale přemýšlím že si pak taky asi nechám ušít šaty..no jsem pořád na vážkách proto taky sleduju furt tuto diskuzi ... 😉

• jo tak 😃 ale tak je důležité být připravená 😉

• že 😃 kdo je připraven není zaskočen 😃

• Ahoj holky, nechce se mi číst všech 308 stran a proto Vás prosím o stručné info. Objednáváte si přes Asapbay na "vlastní pěst" nebo přes nějakého prostředníka a jaký je způsob platby( musím mít někde účet, nebo složenkou 🙂 ?). No a asi objednávat s předstihem, jinak myslím vesměs spokojenost, že ? Díky díky díky

• ahojte, pročítala jsem tady, co šlo a taky se chci zeptat. mohl by se někdo zkušenej kouknout na moje album a říct mi, jstli by ten váš všeuměl zvládl něco z toho, co tam mám? teda krom toho dortu, na ten už někoho mám 😉
    a taky by mě zajímalo, jaký jsou ty látky na omak? jako sen nebo jak z tržnice???
    díky moc

• rybitwi: jestli chceš, pošlu ti do IP mailík na paní, která šatičky od asapa zařizuje, je moc milá 🙂

• misicka1985: To bys byla moc hodná. M 🙂 mám sice termín až za víc jako rok,ale přeci jenom už tak pokukuju po alternativách a je fakt, že na asapu jsou ty ceny za šaty úžasný.

• ahoj holky, tak já mám taky už u Asapa asi 4 dny zaplaceno a řadim se k čekajícím. Objednala jsem si šaty podle obrázku, tak jsem zvědavá přezvědavá, jak to dopadne. Šaty mají nádhernou krajku,tak na tu jsem asi nejzvědavější, jak si s ní poradí. Svatbu mám až za půl roku, tak kdyby šaty úplně nedopadly, tak se ještě stihne něco udělat 😉.

• kocky prosim hodte mi tu kontakt na nejakych Cinankov nech im poslem obrazok siat ktore chcem... aby som vedela co ma to bude stat a tak...

• Sponzor fóra
  • holky dneska jsou šaty u Asapa přesně na den 6 týdnů a pořád nic -ani vidina že je posílají .ale upřimně po včerejší reportáži na tv nova s tou poštou bych si přala aby dorazily tak 4.5. leden 😬

• a co bolo na tej nove? inak prosim ta nemas email na asapa?

• alkapinko, co bylo na nově s poštou?? kdyžtak do IP, asi to nesplňuje pravidla diskuse 😉

• já nemam mail-ja to objednávám pres arti- neumim anglicky ani koukat🙂

na nove nebylo nic hanebnýho, spíš jen ukázaly centrální sklad pošty- kde bylo snad miliony krabic a baliků a všeho do výše tak 3-4metrů v obím hangaru.. jako že toho maji extremne hodne zvlast v prosinci ze to tam tak vypadá...nechapu a ani nevěřim že se tam nějaký balíček "neztratí"

• takze bych mela strach ze ten nestastnik bych byla zrovna já s satickama-ja se znám😃

• jejda, nestraš, že se něco ztratí - mám na cestě prsteny (spíš asi jen testovací), lampiony, šatů už se taky nemůžu dočkat, ale ty se teprv šijou.. Musíme doufat 🙂 Třeba včera mi došel balíček úplně v poho - s parfémem, teda doporučeně, ale bylo to bleskové 😉

• no me čekaly 4týdny jen na látku, minulý týden mi napsaly že je konečne nastrihaly..tak nevim jak dlouho muze trvat ta "konecna" fáze..:-/ kazdopadne nez posílaji tak ti to napisou spolu s č.balíku

• jo, mně Číňan taky napsal číslo balíku a odkaz na doručovací firmu - stránky komplet v čínštině 😃 😐

• doplňuji - ke zpožděným lampionům

• luci si zrovna rikam ze by to zvladl tak rychle😃

• andyhana: a jaké jsi si objednala? 🙂

• misicka:
    hodila jsem fotku do alba, tak mrkni. Bylo dobrý, že potom, co jsem zaplatila a poslala míry, z Čínana vypadlo, že "krajkový sáčko" není zahrnuto. Já do tý doby žila v domnění, že to je všechno v jednom kuse, že prostě ta krajková část je součást šatů a je k nim přišitá....

• juj..ze bych ti saticky prosvihla?? 😬

• bambulka:
    já koresponduju asapovi na e-mailovou adresu, která mi tady byla taky porazená a je: asapbay_001@yahoo.com.tw.

• andy: vždyť v albu je nevidím 🙂 a kolik tě vyšly?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov