Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • jo, už je vidím 🙂 no, já bych teda ale taky řekla, že ta krajka je součástí šatů... 😐

• jůůů ty jsou kráásný 🙂 to jsem na ne zvedava-.) a takový typ jim jde tak to bych verila v hodne verohodnou podobu🙂 jinak teda bolerko tam neni 😃 to jsou saty..bolerko mas pres ramena a záda😃

• andy:Taky mi příjde, že ta krajka je všitá do šatů. No, jsem na ně zvědavá.
    Taky si chci objednat. Můj sen je mít jednoduchý střih bez obručí a bohaté sukně,ale zato celký krajkový a s dlouhou vlečkou. ....

• Sponzor fóra
  • Tak mi zvědavost nedala a koukla jsem na šaty "andyhana", jak si tu o nich píšete.
    Jestli někoho zajímá odborný názor ( jsem dámská krejčová), tak ta krajka musí být součástí šatů- je tam evidentně všitá! Takže ze strany asapbay je to jen fígl, jak vás obalamutit a donutit vás zaplatit víc, než se na první pohled zdá. Nebo mít šaty bez krajky. 😞
    Osobní zkušenost s asapbay nemám, ale z profesního hlediska doporučuju nechat si od nich napsat, co všechno je součástí šatů a také co přesně chcete vy.
    Hodně štěstí všem a těším se na vaše šaty. 😉

• Nakonec to s krajkou dopadlo dobře, napsala jsem Číňanovi, že jsem myslela, že krajková část je součást šatů a že i na obrázku to vypadá, že je krajka k šatům přišitá a že jsem si šaty vybrala jen kvůli tý krajce. Byla jsem zvědavá, co mi napíše, čekala jsem něco jako že at připlatim nebo že takovej typ krajky nemaji apod. Nakonec teda silně překvapil. Odepsal, že je to dobrý, že mi bolerko udělaji zdarma. 🙂. Šaty mě teda vyšly na 4 700 ,- včetně spodničky a poštovnýho.

• to je supr že to takhle udělá, ale když to ušijí zvlášť tak mám obavy že ty šaty ztratí ten svůj šmrnc...

• taky nevim proč to takhle "rozpojil" ... aby to nevypadalo blbe potom.. jinak já načítám 7 týden.. a docela se bojim ptž do 4.ledna tu nebudu, ani na netu ani na telefonu, a jestli se zrovna nááhodou rozhoupe, tak me asi klepne.. jak dlouho to může ležet u přepravce? než to pošlou zpět?

• ahoj holky, tak já mám šatičky od asapbay už 3 roky ve skříni 🙂 páč ze svatby nakonec sešlo a ještě že tak 😃 ale teda KRÁÁÁSNÉ spokojenost největší a hlavně komunikace byla prostě ukázková!!! mám k šatičkám ještě bolerko překrásné a rukavičky .. a teď je zkusím prodat, ať si zvýším možnosti rozpočtu na svatbičku 15.5.2010

• tak to je stesti v nestesti..moje segra vzdy rika vse zle je pro neco dobre a deje se to z urciteho duvodu🙂 tak to gratuluju🙂 to me kdyby seslo ze svatby tak je bud roztriham a nebo by sli okamzite z domu 🙂 🙂 a jaký jsou ? ukááá 🙂

• Holky, kdy je v Číně Nový rok?

• myslim že od 22ledna

• Ahoj holky, ten novy rok je 14. unora 2010. Jinak taky si chci nechat saty sit - a asi si pospisim, kdyz tady ctu vystresovanou alkapinku - neboj, vzdyt ti to dorazi dlouho pred svatbou. Mas svatbu pomalu dva mesice po mne!!! 🙂

• nejsem vystresovaná 😦 jen me stve ze uz tu nejsou:-/

• Caute baby,takisto som rozmyslala,ze si necham usit saty od Asapa,no nakoniec som isla do jedneho salonu v Hodonine,a tam mi satky usiju za 6500kč,to si myslim,ze je super cena...navyse budem chodit na skusky...skusali ste sa popytat v salonoch u vas doma?Cez toho asapa je to fakt risk...niektore satky su super,niektore sa im dost nepodaria 😞

• Já jsem pravě už teď četla na ebay u jednoho čiňanka (cinderella), že bude mít delší dodací lhůty... 😞

• Sponzor fóra
  • ze by tam zas mely to zemetreseni..myslim ze japonsko a tokio jsou dost daleko 😦

• adelii: myslíš na IRU? Ale pak ti ty šaty nezůstanou, nebo jo? kamarádka si je tam nechala šít a byla dost zklamaná - levné materiály a moc neodpovídaly předloze 😞 ael možná je to jen jedna neg. zkušenost, o nikom jiném, kdo by si tam šil nevím...

• Tak mi došly moje šaty od Asapbay! 🙂 Fotky včetně originální předlohy jsem dala do alba. Musí se pouze udělat záševky (to byl problém u všech šatů, které jsem si zkoušela v sv.salonech, takže žádná novinka), ale jinak padnou jako ulité... 😃 vypadají vážně hezky a cena byla úpně směšná... takže jsem spokojená! 😃

• Vetka: krásné! 🙂 Až je vyžehlíš, tak to bude ještě o 100% lepší. A na kolik tě vyšly, jestli se můžu zeptat? 😬

• Jojo, musí se vyprat a vyžehlit, udělat ty záševky a bude to 😉 stály mě 3.800,- CZK... to je míň než za půjčovné 😃

• jej vetka tie su krasne, objednavala si si ich sama?

• Díky! 🙂 Měřila jsem se sama (a pak převáděla cm na palce 😉 ), objednávala jsem je sama, ale v ničem nebyl problém... komunikace s nimi byla dobrá...

• 3.800,- ?? 😃 tak to je fakt super! ZA to se dají v lepším obchodě pořídit max letní šaty, natož svatební 🙂

• vetka: tak z tvojho albumu by som si vyskusala vsetko z kazdeho jedneho obrazku 😃 😃 keby som sa teraz rozhodovala pre svadobne saty, boli by urcite nejake kratke, s farebnymi topankami a niecim netradicnym na hlave 😉
    tvoje saty su tiez velmi krasne, tak nech si v nich uzijes ten najkrajsi den v zivote 🙂

• Díky! taky jsem původně chtěla krátké (daj se koupit docela levně z ameriky), ale nemám na to tak štíhlounké kotníky 😐

• vetka - šatky zajímavé netradiční a podle předlohy myslím i povedené 🙂

• vetka: jsou nádherné, upřímně závidím 😃

• to misicka...tak jsi ty Lazaro nakonec objednala? Ja je mam porad v merku, chtela jsem si nejake podobne vyzkouset v salonu ale zatm jsem na zadne nenarazila, bojim se, ze mi treba ten strih nebude sluset...

• luckan: ano, mám je objednané, jen s malými změnami 😉 doporučuju určitě nějaké podobné vyzkoušet, abys pak třeba nebyla zklamaná, mě se spoustu věcí líbilo a oblečené byly děsné a naopak..

• vetka originálne a vydarené šatičky . 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov