Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • Mrkni ke mně do alba, tam je i nick toho Číňana (a dokonce jedny šaty z tvého alba), jeho nejdražší šaty stojí 159 dolarů včetně poštovného 😉 Záruku Paypalu budeš mít každopádně 🙂

• alka: Můžeš mi prosím napsat do IP, na kolik tě vyjdou tvé šaty do Asapbay?

• martja to ti muzu napsat sem🙂 7300🙂

• Sponzor fóra
  • alka: Tak to je taky docela pálka... To je tím, že je skládáš dohromady, že jsou tak drahé?

• ne mam tam spodnici , bolerko a tunu priplatku- od látky po swarovski kaminku, po kvalitu práce atd..🙂

• alka: Takže se dá nějak spočítat kvalita práce? :o)

• nevim me to nerozepisovaly.. napsaly mi jen konecnou castku za to co jsem si nadiktovala.. jelikoz tam mam hodne latky... no me to prijde jako smesně levné..taky obycejny saty pujcuji OD 8000,- výš..ty co jsem mela vyhlidly-tak ty po me chtely 11.500,- a to tam nebylo vuubec nic... natoz spodnice(700) a bolerko-to nevim za kolik ho maji asapaci ale v pujcovne po me chtely 1500,- takze si myslim ze naprostej luxus

• Nemáte strach z toho, že se šaty nepovedou 🙂? Před svatbou jsem si chtěla nechat šaty ušít u Asapa, pak v Romantice, ale nakonec jsem si je půjčila. Bála jsem se, že nebudou pěkně ušité, vzhledem k tomu, že jsem prefekcionalista, tak bych zkoumala vše, že nebudou z kvalitního materiálu a že hlavně nebudou sedět 🤔. Hodně dělá samozřejmě postava..... Přeji všem krásné šaty, ať se povedou a jste spokojené.

• alka: A posílali ti látku jako vzorník nebos to odhadla z netu?

• lolia toho se nebojim.. videla jsem tu hoodne satu který jsou naprosto dokonaly- ja jsem taky detailista a vse musi byt tip top, a s satama který od asapa posledni dobou chodí jsem víc nez spokojena.. na kvalitu mateialu jsem si priplatila a na latku jsem cekala 4týdny. takze pochybuju ze to bude nejaka nekvalitní 🙂

posilali mi vzornik -fotku - ne reál, ale ja stejne chtela speciální barvu, takze mi ten vroznik byl na prd.. poslala jsem mu saty jaky chci a pak asi 6satu v tý barve jakou chci-tak doufám ze neni pidlookej a trefil se🙂

kdyz chce nekdo bilou je vysmáty... ale me bila proste nejde

• alkapinka: jsem na tvé šaty velmi zvědavá 😉 ............ na látku jsi čekala dlouho, nemají je hotové raz dva, určitě budou skvělé 😵 !

• lollia jéé dekuju :_) myslim ze moje saty jsou to nejocekavanejsi na beremku 😃 taky uz se tesim🙂 hned se pochlub im az dorazi🙂 😬

• alka: Tak jsem poslala poptávku, bohužel jsem o velikost větší, než to nabízen bez navýšení :o( Tak jsem zvědavá, co mi odpoví. V nejhorším mám sestřenici švadlenku, tak by mi snad pomohla s úpravami :o)

• on nabizi nejaky navýšení kdyz mas vetsi velikost?? to ani nevim😞

tak myslim ze ti odpovi tak v utery🙂

• alka: Jop, bohužel jo a zrovna o jednu velikost se nevejdu... ale zase jsem malá.. ale to asi neodečtou.

• Sponzor fóra
  • a od jaký velikosti? a kolik to je? to slysim porve🙂

• martja: a jaky chces saty?
    alkapinka: ja jsem do diskuse jen chodim proto ze cekam na tve saty 😬

• mitote: Buď tyhle levnější... http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230426761811
    nebo tyhle... http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360227863171  z těch jsem unešená od začátku

• uplne se cervenám 🙂 taková událost🙂🙂 no od pondeli je to 12tý tyden, pak uz jen týden a půl a MELY by být🙂

• alka: Ty co jsem si vybrala, tak mají jen do UK 22 (normálně mi tahle velikost od nich je, když kupuju něco z Anglie stačí mi nahoře 16-18 a dole 20 max. 22, ale oni mají tu tabulku posunutou a spadám do 24).

• alka: To je hezké výročí! :o)

• martja: a v jake barve? me se mozna vic libi ty prvni...
    alkapinka: a vim, koukam tady celou dobu i kdyz nic nepisu 😃 jsme natesena jako ty 😃

• mitote: Obojí v ivore, lépe mi ta barva sedne, i když můžu mít bílou :o)

• 🙂 jéé tak ty druhý jsem chtela taky🙂 ale od asapa jsou takový !nedotahly" uz jsem je videla..vypadaji prakticky stejne -jen to nemaji vysitý (vubec jako je na tehle satech) a i ta krajka v tom vykroji na sukni neni tak zdobna-a bez toho jsou ty saty takovy obyc-ale mela je jedna nevesta a vypadala v nich taky pekne🙂 takze zalezi na tobe🙂🙂 a ty prvni ? t yjsou boomba🙂 a to je chces taky v tý modrý?🙂

• alka: Přemýšlela jsem i o té modré :o) Ale asi by byly bílé ještě nevím, zatím jsem poptala ty druhé. Jinak v tom odkazu jsem ty druhé nenašla (asi je to hodně změna...), můžeš mi říct, jaké je to číslo?

• nee ty tam nejsou... ty mela jina holcina u sebe, ale uz jsme nechodi a album ma smazany-takze to ti nepomohu:-/ ale skusim ji napsat na mail..mam ho🙂 ale dneska uz asi odpoved nedostanes🙂

• alka: To nespěchá, budeš moc zlatá, když jí napíšeš, díky.

• uz jsem ji pisla🙂 snad to nevymazala🙂 tak uvidime🙂 jinak strihove byly to samy-to s ejim povedly-jen nebyly tak nazdobený,(prosivany-proste si predstav saty bez toho vysívání) a dokonce jsme je videla i na jednom portalu kde taky sijou saty a tam dokonce byly ukazany..ale mam pocit ze jsem tam byla v patek a uz je stahly..ale taky se kouknu 🙂🙂

• marja našla jsme jéé 🙂

http://www.spolecenskysalon.cz/?p=productsMore&iProduct=90&sName=svatebn%ED-%9Aaty-22

tohle je super obchod🙂 odsud jsme mela objednavat🙂 kdyztak si to projed🙂 ale tohle jsou tyhle-a ty jsou víc vysitý nez tamty🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov