Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • no jinde nemam duveru, tenhle se osvedcil, ale asi zkousi co mu vse odpustim...jj asi to jdu sesmolit hned..dneska jsem takova nastartovana

• toho využij a sprdni ho, jen co se vejde 🙂 hele, ty svoje sice ještě nemám v ruce, ale skoro bych se vsadila, že o nic horší práci než Asap neodvedl, je levnější, rychlejší, co víc si můžeš přát 🙂

• alkap> a ty mas na ne primy kontakt? taky si myslim, ze uz je to prehnane, pokud si takove saty nemohou dovolit usit za rozumny cas tak nemeli vubec objednavku prijmat... navic jedina ochrana vraceni penez pres paypal uz za ty 3 mesice taky uz vyprsela 😒 preju ti at to dopadne dobre...

• Sponzor fóra
  • nevestinka2010: jde to přes EMS, sleduju, ale poslední zpráva je jen o odeslání do ČR 23.1. 😞 Doklad nevím, jak bych dodávala, platila jsem to přes Paypal na dvě splátky, na výpisu z banky se to ani neukáže za co platím...

• luc> kdyztak staci vypis z paypalu a tam je napsano komu a za co... me to proslo...

• Jo? tak díky za info 🙂 Stačí jim to poslat elektronicky? Ať ještě nezdržuju s poštou

• jj, ale ja to resila s Irskyma celnikama, tak nevim jak v CR, ale snad jo...

• Ahoj damy - nemate nahodou lepsi fotky satu od Urzsula Mateja (mam jedny v albumu) ? Jsou naprosto uzasny a chtela bych si je nechat usit, ale nikde nemuzu najit poradnou fotku.

• alka: Mě například do dneška vůbec neodepsali na mail. Takže zatím jednám o ušití v ČR.

• Alka - ja bych teda požadovala aspon foto, že po tak dlouhe dobe uz proste chces neco videt. Že v ně ztrácíš důvěru a chut je doporucovat dalsim nevestam. 😐

• ahojky jj to jsme psala ze si tim delaji sakra negativni reklamu jelikoz jsem "v celorepublikovym klubu nevest" no tak jsem zvedava😃😃

• alka: no pres drzku by zaslouzili, nechapu to, je to sileny, a posilas to sama a nebo pres nekoho?

• pres nekoho🙂 ja naglicky neumim🙂

• ale nadávky nějaké znáš, ne?? 😃 aspoň z filmů 😎

• ja nechci nadavat😞

• Sponzor fóra
  • alka: a myslis ze to rpekada doslovne?

• no tak doslovne urco ne ptz já mam urcity prupovidky a ona s nimi jedna uz dlouho, tak vi jak snima komunikovat, ale myslim ze tohle urcite prelozi doslovne🙂🙂

• alka: ja bych se toho prave bala

• alka: jestli chces, tak mi napis co jim chces presne rict a ja ti to v klidu prelozim. Jsem Office Manager na NZ-musim obcas vymahat dluhy od zakazniku - takze jsem na drsnejsi emaily/dopisy v anglictine zvykla 🙂))dej vedet. Fakt si myslim, ze na to prdej - doufam, ze sis to objednala pres ebay - protoze tam maj reference - kteryma jim muzes uskodit, kdyz to budou protahovat

• alka: urco vyuzij nabidky lenkanz a pekne jim to napis od plic

• mundici, ahojte, no mne povedali, ze ems a neviem co na slovensko nedodava. A preto mi museli dat DHL, ktore vzdy pouziva bulk.. a preto je to dost drahe.

• ahoj baby, poradte mi prosim, neviem sa rozhodnut ci su saty z ciny, ktore mi prisli ok alebo nie. pytala som od nich, aby mi poslali este fodry, ale cinan mi poslal 30m latky v celku, su tak nechapavi, je tak tazke im nieco vysvetlit. chcela som hustejsiu suknu, tak sme dnes len tak skusali prilozit dve pasy, a nebolo to bohvieco. tu latku uz neviem na konci opracovat tak ako cinan.
    vzadu este treba suknu upravit tak aby sa vlecka mohla vypnut hore.
    bohuzial som neobjednavala od asapa, mozno on by to usil lepsie 😞

• petra2184, ahoj 🙂 mne sa velmi pacia tvoje saty, vyzeras v nich super, podla mna netreba nic upravovat... 🙂

• Mě se v nich taky líbíš 😉 nevím jak na omak, ale na fotkách vypadají fakt dobře 🙂 Od jakého prodejce je máš?

• aj podla mna vyzeras vyborne, aj tvojej postave tento strih svedci 😉

• bol to predajca: diamondwedding
    dakujem za rady, trosku ste ukludnili 🙂

• petra: jako nemuzes to moc srovnavat s originalem, bohuzel 😠 to je pak jasn ezklamani, ale jako sami o sobe jsou moc hezke...a slusi ti...takze bych to nevidela tragicky, ber puvodni obrazek jen jako inspiraci

• tak presne ako pise mitoe, ber to ako inspiraciu ten obrazok, dolezite je ako sedia na tebe 😵

• Ahoj holky. Na poslední chvíli jsem se rozhodla pro jiné šaty a 17.12. jsme se slávou šaty na Evayi koupili, hned zaplatili a poslali míry a čekali. 23. nám přišel mail že šaty posílají. 1.1. nám opět přišel mail až pošleme míry, což jsme moc nepochopili co to má znamenat. Poslali jsme tedy míry znovu. A zase jsme čekali a šaty nikde. Včera jsem psala dotaz co se děje a Čína odepsala, že mají v ednu pazu a šaty se začnou šít v únoru a čekat je mám na ačátku března. Klídek, pohodička, ani slovo o tom v informacích o dorčení kde stálo že i s šitím je to tak na měsíc...na ńor jsem měla dohodnuté schůzky s paní co šije pompadůrky přímo k šatům a aby mi k nim ušili v jednom salonu bolerko. Takže jsem vzteky bez sebe. šaty objednané v prosinci mám čekat za pomal čtvrt roku v březnu!

• ty jo, to je síla! 😕 Co je to za prodejce?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov