Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • 😃

• scvrcek: jj ja to mam taky uplně u sebe 😉

• holky tady je vzorníček ivory od asapbay http://www.asapbay.com/hs/DSC03980.jpg

• Sponzor fóra
  • ahojte, nedali by ste mi kontakt na toho zimolau? Stale mi hlasi, ze jeho adresa je chybna...

• spanielka21: včera jsem mu psala a taky se mi e-mail vrátil, dneska už se mi podařilo ho kontaktovat

• Ahoj, jsem uplně nezkušená co se týče asapbay 🙂 Nevíte jestli jde, když bych si vybrala šaty, udělat na nich úpravu, třeba přidat ramínka, jiná barva atd...

• socina: určitě to jde 🙂

• socina: jj jde to i mě dělal upravy

• tak super, líbí se mi tam korzetové šaty ale moje poprsí v klasickém korzetu nevypadá příliš dobře

• pavlinkaaaaaaa co se stalo v tom salonu Marry? Proč od nich nakonec ty šaty nemáš? Nějak jsem se to nikde nemohla dočíst a mám v plánu si tam šaty také objednat. díky

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• leneka: a víš, že většina těch prodejkyň na mimibazaru odbjednávají šaty z číny? psalla jsem jedné paní a ta mi napsala že je nešije sama ale zadává dodavatelům a když sem se zeptala jestli do číny, napsala že ano

• Tak moje plesovky od Asapa se ztratily kdesi v Německu 😞 , takže Asap psal, jestli chci ušít nové nebo vrátit penízky. Vzhledem k tomu, že plesová sezóna je skoro u konce a příští rok budu mít třeba zase úpně jiný vkus, tak jsem vzala zpět penízky. Tak snad dorazí aspoň ty 😠

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Sponzor fóra
  • holky holky, hodnte mi odkaz na Asapa a na nekoho kdo ui anglicky 😃 potrebuju jen aby mi to prozatim nacenil - saty na prevleceni plus pro druzicky a pak uvidim.

• vážně chceš Asapa?? 😉 viz Alkapinka a tady ty ztracené šaty od konvalininky...

• ztracene? ups? ale ostatni maji dobre reference ne? tak kdo je stejne dobry?

• zimolau318 http://shop.ebay.com/zimolau318/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686 dověděla jsem se o něm tady na beremese, šil teda jen pro jednu holčinu a teď ty moje, ale maximální spokojenost 🙂 rychlý, levný, kvalitní, na maily odpovídá hned - že holky? 😉

• lucique: a komu ještě šil? že bychom shledli fotky 🙂

• lucique: ale ja vubec neumim anglicky

• to už se mi nepovedlo najít 😞 pročítala jsem tuhle diskusi hoodně dozadu a hodně ho tu někdo chválil, tak jsem to riskla 🙂
    mitote: a nemůže ti pomoct třeba někdo doma? gramatiku neřeš, stačí poskládat slovíčka ze slovníku 😉 on ten číňan taky píše jednoduše

• no obavam se ze ne 😞 taky jsou vsichni nemcinari 😞

• lucique: jojo odpovědi jsou rychlý...
    Mimochodem lucique už jsem zjistila jaký značky jsou ty moje šaty, tak možná seženu víc obrázků 😃

• holky hodte mi prosim do IP mejl na Zimolau, nejsem na eay registrovana a neviidm to

• tak mne dnes konecne naslo zasielaku. Sice tam pise len mesto kam to smeruje a nic viac, ale aspon isto viem,ze to bolo poslane 🙂 tak so velmi zvedava ko dlho to bude trvat 🙂

• dikec 😃

• a jak dlouho trva odpoved od Zimolaua?

• mitote: myslím, že zítra nebo pozítří napíše

• tak ted mi psala arti.. naprostá katastrofa...

takze kdo ma saty od asapa tak se bojte 😦 vcera prý v nemecku vykradly tranzit se satama od neho (asi dhl) nu takze saticky jsou k.o. a budou se vracet penize...

doufam ze pri mym podelanym stesti tam budou ty moje 😦

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Angelo svadobné centrum ponúka
    -svadobné šaty na predaj a prenájom
    -spoločenské šaty nové len na predaj za skvelé ceny
    -svadobné obrúčky

Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov