Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • ty brdo, tak to je mazec, koukam že mam vic štěsti jak rozumu kdyby mi je pslal o chvili ozdeji tak tam jsou ty moje to je mazec

• mne vcera konecne pustili saty z colnice v bratislave a prisli mi vecer domov, objednavala som si vecerne a svadobne od asapa, a tie svadobne su uplne nadherne 🙂 🙂 🙂 krasne vypracovane, s nadhernymi vysivkami, krasnou dlhou vleckou, krasna latka, som z nich unesena a strasne sa tesim, ze mi ich stihol poslat, kym ho nevykradli 🙂
    uplne ziarim z nich 😵
    tie vecerne su tiez pekne, len o odtien svetlejsie ako som chcela, ale usite su kvalitne a korzet je vypracovany fakt detailne, dokonca je v nom skryta podprsenka 😉

• mataluc tak nam ukaz svoje saticky🙂)

• Sponzor fóra
  • matulac:tak si sa dockala,kolko si platila clo? 🙂 hod fotky som zvedava na obe satky 😉

• mataluc : tak to ti gratulujem, zs dalsia happy daj nejake fotky ze ti mozme troku pozavidiet. tie moje su uz tiez na ceste. ztial niekde na lodi ak som spravne pochopila ten vypis kde momentalne su. uz sa tie neviem dockat.

kocky co vam ukradli saty velmi ma to mrzi dufam,ze sa to da doporiadku. a ze sa stihnu aj nejake dalsie saty usit a este krajsie ako tie predtym 🙂

• Dneska jsem znovu pročítala začátek této témy. Byl tu nápad založit nového člena a do jeho alba vkládat hotové šaty, co se šily v Číně. Sama jsem si šaty ještě neobjednala, ale mám uloženou hromadu čínských šatů z různých fór. Co vy na to? přidá se někdo? 😉

• mataluc super tak se pochlub, jo ta všita podprda je supr v žadným salonu jsem takovou vychytavku nepotkala 😃
    je fakt super

holky budme pozitivni třeba v tom tranzitu nebyly šatky žadne z vas, ja tomu věřim

• Tak to je husty to mi moc na klidu nepřidalo...tak co na mejch satech jeste nesahl, ani mi nepotvrdil platbu... začim zvažovat alternativy pro šatičky. ale zatím věřím že má ted 14 dnu zaslouzeny volno a pak na nich makne a budou tu do svatby a budu jak princezna co ma saty z vleckou stříbrem vyšívané

• pavlinkaaaaaaa: hele to zas se přece dvakrat nestane že se strati tranzit, tak aspon neco pozitivniho
      a už jsi ho urgovala jestli mu došla platba?

• mundici: jj urgovala, přišla mi automatická odpoveď že nejsou v praci a ze budou az po 20.2, taky ho budu urgovat ob den... to jo no 2x do mesice se to nestava, tak snad to stihne dle vypoctu to bude just ale stihne... tak snad to bude i ve skutecnosti 😐

• tak po 20tým dostane takovej teror ze se z toho chlapec posere.. muj pohar trpelivosti prave pretekl.. zvlast kdyz vam vsem chodi saticky jako by se nechumelilo a na me ma porad casu habakuk..grr

• pavlinkaaaa: to je zvláštní, platbu ti nepotvrdí, ale mě od nich dnes přišla odpověď na poptávku na šaty...Psala jsem jak asapovi tak zimovi

• hmmm 😞 to asi zalezi kdo to vyrizuje ja si pišu s nakou Luccy...tak ta ma asi volno... nepotvrdi platbu ale mohl mi na netu zmenit status jako platba prijata, abych mela o jeden stras min...ale uz sem to snad 100x prekontrolovala tak sem to urcite poslala dobre

• alka:to je važně divny ja už bych ai do 20 nečekaal tak maximalně do 10

• no tak kdyz tam do 20týho neni tak nic nezmůžu...

• Sponzor fóra
  • pellulinka: tam me Zimo neodepsal, psala jsem mu vcera 😬

• ajooo

• vecer odfotim saticky a hodim sem par foto 😉

• holky ja vim ze to sem uplne neplati al enevite kde mi udelaji boty podle obrazku?

• pavlinkaaa: mě odepsala Lucy, tak nevím..
    Mitote, mě dnes taky zimo nenapsal, tak počkám do zítra, času je dost

• uz aby meli po svatku abych je mohla urgovat... a mela sem satky doma nazehleny a pripraveny na 3.4. ... dnes jdem objednat cukrovi a poslat oznámení a uz to skoro vse mame zarizeny...uz budou chybet jen ty satky...

• mitote: mě taky neodepsal, říkám si jestli jim už nezačalo to volno 😠

• great.girl: mě odepsal včera, takže pochybuju, že nějaké extra volno mají a ta lucy od asapa mi napsala dnes. takže mi to jejich volno přijde jako výmluva...

• Dear friend,

Many thanks for your email.this is a automatic reply. now i am out of office. i will be back at 19th of February ,2010. when i come back, i will contact you immediately. Also if you have any questions, please feel free to email me, i will reply you immediately when i come back.
    Please take care and give my kindest regards to your family !
    Sincerely Yours

Bob

sakra vsichni tu maj ze me srandu v praci.... 😛

• holky prosím hodíte sem odkazy z ebay na asapa a toho zimolau jaké šijou šaty?? nebo někde, kde najdu jejich nabídku?? můžu se zeptat kolik vás tak vychází ty šaty cenově s dopravou a vším co je kolem?? děkuji moc

• lucilid: projdi tuhle diskuzi, odkazy tu jsou

• Holky, to zminovane volno neni zadna vymluva, ale je to volno kvuli zacatku noveho roku podle cinskeho kalendare. My tady mame volno pres Vanoce, oni zase slavi tohle - a ty oslavy maji podstatne delsi nez my. Je to proste jina kultura a maji trosku jiny kalendar. 😉 🙂

• žirafka: my víme, že mají jiný kalendář a že mají nový rok. Ale řešilo se, že někomu odepisují a jiným ne 😉

• pridala som zopar fotiek mojich saticiek 🙂 🙂 😵

• vidime, a co nejake foto na tobe?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov