Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • na mne ich uvidite az po vikende, ked ma doma do nich nastroja a odfotia 🙂

• malatuc: krásné šatičky 😵

• Mataluc: krásné, už se těším, až hodíš fotky na tobě 😉 Máme stejný termín, aspoň šaty už jsou z krku, že? 🙂 Letí to strašně.. 😵

• Sponzor fóra
  • holky tak jak je to s tím odepisováním, já jsem psala na zimolau naposled v pondělí.....asi toho mají hodně ne?!;(

• ja som mu pisala vcera rano a vecer mi odpisal 😉

• a můžu se zaptat na email na jaký mu píšeš?

• mě taky neodepsal už dva dny 😠 jinak jsem na netu našla jeho fotoalbum odkud si dava obrazky na ebay http://s625.photobucket.com/home/marklau318/allalbums

• holky klid, mě taky ještě nenapsal, asi toho je ted víc a pokud mají nějaké ty svátky, tak to musíme vydržet 😉

• Ahojte.
    baby, zimolau a asap su dve rozne firmy alebo su to 2 zamestnanci tej istej firmy? Dik

• ivo, jsou to dva různí prodejci (zastupují různé dílny)

• tekynka: pisem mu na zimolau318@hotmail.com

• děkuju, už napsal asi jsme ho zahltili😉))))

• lucique: hej, leti to strasne rychlo a som rada, ze aspon saty mam uz nachystane, odpadol mi velky balvan zo srdca 🙂 teraz uz len malickosti dotiahnut a budem mat leharo 😎

• mataluc:můžu se optat kdo ti šil šatečky, co je to za materiál a jaká je to barva? moc děkuju😉))musím si v tom trochu udělat jasno😉)děkuji moc

• 🙂 sil mi ich asapbay, je to taft a je tam kusok aj takej plysovanej priesvitnej latky dole na sukni, ale to neviem aky je material, farba je cisto biela

• Sponzor fóra
  • moc děkuji mataluc😉)

• baby podla toho co pise zasielkva sluzba, tak dnes pirjali moj balik so satami v KE. Takaze predpokladam,ze v blizkej dobe pridu. Som taka zvedava 🙂

• gaerys: doufam, ze se nam pak hned pochlubis 😉

• ano hned ako sa do nich navleciem 🙂

• gaerys:šatky,co sis objednala,vypadají krásn+ě,taky jsem po nich koukala na netu, tak jsem zvědavá,jak budou vypadat v reálu 🙂

• gaerys:tak to ti drzim prsty,mne ich v KE drzali tyzden,nechcem Ta strasit,mozno budes vynimka a nebudu vymyslat,ale pre istotu si priprav doklad o zaplateni,lebo ho budu kosicky colnici urcite chciet 😐

• tekynka: mě nenapsal 😞

• nellina 23: tak to zas neni problem s tym dokladom,ale neviem,ci im to staci posielat ako fotku cez mali,kedze je to platene paypal alebo neviem ako. A ktovie, ci ho budu chciet,kedze na baliku mam napisane "gift" tak mozno to pomoze a bude to bez problemov a dokladovania 🙂))

• Holky jak se chci zeptat kdyz ste si merily miry pres prsa tak ve spodnim pradle?

• ja sem se merila bez

• ja som sa merala v podprde, lebo tam to aj pisal cinanko, ze sa mas merat so spodnym pradlom, najlepsie priamo svadobnym

• mně zimolau na tenhle dotaz odepsal, že se mám změřit tak, jak chci být pak na svatbě, takže s prádlem nebo bez.

• ja som sa merala v spodnom pradel,ale dala som si taku podrpsenku bez vypchavok.
    baby ja tomu nechapem teraz posielali tie moje saty z kosic do bratislavy. tie moje saty precestuju asi cely svet 🙂

• ahojte, citam, ze niektore pisete, ze sa Vam "cinania" neozyvaju-neodpisuju.
    Teraz tam maju dake "Cinske holiday", to len aby ste sa nebali, ze sa uz neozvu. 😉

• caute baby, ja tiez premyslam nad kupou siat od asapbay, oplati sa? pordate mi pls.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov