Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • Alkapinka: tak jak to vypada s tvýma šatičkama? dočkaš se nebo pojedeš v dubnu na výlet??? 😉

• no - myslim ze se budu vdavat v pytly.. zatim nic.. v pondeli psaly ze prisly do prace ze toho maji hodne a ze se v prubehu dne podivaji co a jak..uz s eneozvaly.. takze nevim zas nic.. na dalsi maily zatim nereagovaly.. ted zkousime skoro nemozny a to ze piseme do asapa nejaky vysoce postavený pani.. tak snad ta nám pomuze.. jinak teda nevim .. mozna bych se mela jit projit do salonu jestli na me neco nemaj 😒

• alkapinka: taky jsem na tebe dneska myslela, drzim palce at ti je co nejdriv poslou a jsou ok 😉

• Sponzor fóra
  • alkapinka: myslim, ze casu mas viac nez dost🙂))ja som objednala koncom septembra a v novembri som sa vydavala🙂)to bol iny stres🙂)

• alkapinka: ja verim,ze to nakoniec dobre dopadne a poslu ti ich a ze budud super 🙂

• alkapinka: presne holky maji pravdu mas svatbu az v srpnu tak jeste jim dej chvilku cas a kdyz ti je neposlou do mesice tak uz bych byla fakt nastvana 😐 ,ale neboj urcite dorazi v cas 😉

• alkapinka:hlavni je aby se stihli na svatbu, idealne nejaky cas predem, pripadne na upravy..me napsala asap ze je v pondeli posle. Proste jsem neuprosna a nedavam na vybranou terminy. Tak jsem zvedava zda v pondeli prijde mail ze to odeslal. 😎

• alkapinka: tak to ja bych v klidu nebyla. Svatbu mam az v zari a saty jsem objednala tento tyden, ale davam jim jeden max. dva mesice. Pak si zajdu saty rezervovat do salonu 😬

• alkapinka, verim ze je to tazke ale do svadby este ostava dost casu, uvidis, nakoniec vsetko dobre dopadne 🙂 podla mna by tie tvoje mali teraz prednostne spravit a mali by ti dat urcite nejake zlavu za nedodrzanie terminu a celkovo za stresy co ti sposobili 😠 drzim place! 🙂

• hlavni je aby mi aspon daly vedet jestli se chystaji odesilat a nebo ne.. abych se podle toho zaridila, kdyz mi napisou za 2mesice vam je poslem, je mi to sumak ale chci to mit jistý.. kdyz se neozyvaji jak mam neco veddet??jestli teda jo a nebo ne,,, taky nemuzu mesic pred svatbou jit schanet saty , ze? nejde mi o to ze casu mam dost.. (dost chaba utecha) ale o to ze uz je tam budou mit 5 mesiců!! 😦

• alkapinka: tak to me mrzí važně je to už divný,hodně divný....

• no ja si myslim ze je usily nekomu se libily tak je prodaly a ted je rychle sijou znova.. ta holcina co mi stim pomaha si zase mysli ze tam neco(jak ona rika) "seredne po..." a ted se to snazi zachranovat.. jiny psycho teorie nejsou..😞 no me to taky mrzi.. kdyby vedely jak mi cely pripravy zkazily(mam doma uz docela slusny peklo) a mam snad ob den nocni muru... fakt je to docela zahul na nervy..zvlast kdyz porad nic nevim... vedet ze je dodelavaji tak jsem uplne v klidu😞

• skus mu pohrozit, ze mu das zle hodnotenie na ebay..mozno pomoze..

• vi ze to nemam z ebay.. a hrozby na nej aplikujeme uz tak mesic.. a porad nic.. dokonce jsme psaly nejaky ty sefový tam..tak ta se zatim neozvala..tak ji dam tyden a pak se asi pujdu zastrelit...

• Alkapinka: kontaktuj je pres skype. se mnou v klidu komunikujou a odpovidaj do 2 minut... jinak saty poslou do 15.3 mám prislibeno tak uvidim...

• Sponzor fóra
  • fakt? tak to musime zkusit

• 5mesicu je ale fakt dlouha doba to by je meli mit usite uz dvakrat 😒 .ja taky porad cekam mela jsem je mit hotovy ted koncem mesice a jeste nic o nich nevim 😐 ale porad jsem na tom lip nez ty,mrzi me to bombarduj je dal treba odepisou nevychovanci 😠

• hoooolky!! konecne.. dostalo se i na me.. pani vedoucí na ne zabrala a jeste ze mela ten kontakt.. takže rozzuzleni.. saty jsou dávno hotové a cca mesic az dva se jim tam válí, strpení psaly jen proto ze nemaji usite bolerko na které jim chybi miry, ale ze by si o ne napsaly- je zrejme nenapdalo(bych se asi v zivote nedockala) takze dneska se domeruju.. v pondeli se sije moje bolerko a v páááátek by je mely odesílat!! je az neuveritelny ze JÁÁ budu mit za týden šaty.. bože... se uplně třesu!!🙂

nu nic.. chtela jsem se svěřit.. ted pujdu jásat dál.. 😬

• alko gratuluju!! to jsou skvely zpravy!! konecne se to pohlo nekam dal... 🙂

• ja_fi dekujuuuuuuuu🙂 no ja tomu porad neverim- to je takový nával emocí ze me snad klepne🙂) no co pohlo.. konecne to je jasnýý- jupííí🙂) ted jeste aby mi sedly 😬 🤔 no.. hlavne ze budou u me.. to si snad vezmu dovolenou abych si je vychutnala🙂)

• 😃 to verim! naprosto vymodleny saty 😃 doufam, ze ti je posili zlatem!! 😃 ja bych asi skakala radosti do stropu... clovece!

• alki:tak tak,supr zpráva,fakt skvwělí,konečně swe dočkáš!!!a dyby trošku neseděly,tak co,to už by se dalo upravit,hlavně že je budeš mít doma!!a ne půl světa někde v čoudu 😃

• alkapinka, to je super sprava 😬 vidis, treba mysliet pozitivne 🙂 ale inak akoze dokedy by na tie miery na bolerko asi tak cakali??? 🤔 kebyze sa neozves tak sa tam valaju este dalsi mesiac 😠 no ale hlavne je ze kooonecne si sa niekam pohla, to su fakt ze vymodlene saty 😉

• claire- no to jsem si taky rikala 🤔 jj vymodlene a doufam ze tam nejaky zlato bude😃:_D

• alko, no konečně! 🙂 super 😵

• alkapinko no vidis ze se dockas 😉 hned jak ti dorazi se musis pochlubit jsem zvedava jako mala holka 😃

• alkapinka: gratulujem no konecne. Dufam,ze hned ako ti pridu ich tu zavesis?🙂

• Ahojte baby, chcela by osm sa informovať, ten Asap to ej v Číne? Aké davaju postovne k cen ešiat? A to potom este ide na colnicu? Ci ako to prebieha? Este to zdania na colnici? Prisiel vam ja nejaky doklad o kupe v pripade reklamacie?

• Ahoj holky. Aktualizuju info o šatech ( ty objednané v prosinci co stáe nepřišly). Prodejce se od ledna vymlouvá že se ve fabrikách nepracuje kvůli Čínskému novému roku (v únoru). Dnes zareagoval asi na 5. mail že neví co se stalo a že se v pondělí zeptá ve fabrice = šaty se nezačaly ještě ani šít! V popisu měl 1 měsíc na šití a týden na doručení a o nějaké dovolené ani slovo. Nemůžeme ani shánět (podle šatů sladěný) oblek pro ženicha kdyź nevím jestli ty šaty vůbec příjdou a povím vám....už jsem z toho silně nervózní....svatbu mám za 50 dní.

• Ještě upozornění....někdo se ptal na prodejce. Je to Angel-secret - už ty šaty ani vůbec neprodává, ale kdyby náhodou zase začali, tak si na ně dejte veliký pozor

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov