Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • holky zima musíte trochu uhánět pokud nekomunikuje...já mu ted napsala potřetí tu samou otázku a konečně odepsal a omluvil se... 😉

• a asapa? 😃

• tak s tím neporadím...na toho bude největší expertka alka 😉
    už aby alky šatky přišly...jsou to nejočekávanější šaty na foru 🙂

• Sponzor fóra
  • tak já taky čekám na šaty alky ale taky hlavně misicky, protože ta má styl který je můj milovaný tak mě hodně zajímá jak to dopadne..už teďka nevím kdo to tu psal ale bohužel musím souhlasit s tím že když vidím některý ty šaty tak to většinou prostě není "ono", ale samozřejmě že mnohdy i nesedí i originální šaty....

• tak dámy.. mam info.. to by se clovek posr...l 😠

tKŽE šaty jdou opravdu na ceste... a uz jsou i v čr.. vtipné je, ze je zabalily do jiné zásilky a putují k cizí slečně... táákže ted asi budu jezdit po čr a hledat šaty ne???grrr tak ted jsem vážně brunátná!!!!

• no to snad neni mozne!!! 🤔

• doufam ze me katalogeve pristi tyden mam doma bez dalsich starosti

• Ali len sa nerozculuj, sledujem ta tu vazne napinavo a som vazne velmi zvedava a je super ze uz ich mas aspon v CR. Dufam ze sa ti podari aspon nieco zistit a mohli by ti dat na tu slecnu email a ona by ti ich mohla postou poslat, az je rozumna tak sa s nou bude dat dohovorit. Drz sa

• snad.. arti uz ji psala ze tam ma i moje saty.. tak snad mi je preposle.. nebo neco.. jinak uz fakt nevim😞disappointed: 😢

• Alkapinka: tak na tvoje šaty jsem už opravdu zvědavá....po těch všech peripetiích to musí být naprostá bomba 😉. V opačném případě mne asi šlehne s tebou 😃 .

• v klidu uz je mas ,,doma,, do patku je mas nejpozdeji pristi pondeli to uz vydrzis po takovy dobe 😉 navic muzes vysondovat fotku satu az je holcina rozbali

• hm se to povida 😦

já chci byt prvni kdo je bude mit prvni v ruce! ja se chci snima mazlit! prohlizet si je.. a ne z druhý ruky... 😦

• tak to je asi mit nebudes z prvni ruky kdyz je poslali jinam, leda ze by sis udelala vylet za slecnou a rozbalovali spolecne.... 😬 z druhy ruky by byli kdyby se v nich vdavala a pak ti je teprv poslala...

• no to jsou s prominutim hovada 😦 snad dorazi do konce tydne

• alka: no to si děláš p...l! Arti ví kdo je má? my se těch tvých šatů snad ani nedočkáme 😠 darebaci jedni takhle tě pořád napínat...

• Sponzor fóra
  • 😞 uvidime.. snad budu mit zitra mail ze pani o tom vi, a ze je na to psychicky pripravená aby mi je co nejrychleji preposlala 😞

• ty jo ale bud rada ze se jete vi ke komu to poslali blbci! 😐 prestav si kdyby se to nevedelo to by bylo v prcicich 😒

• glumbi: ja som zimovi pisala uz 4 krat a stale nic. Uz vázne zacinam uvazovat, ze si to dam usit u niekoho ineho. Dievcence nemate link na niekoho ineho dobreho,lacneho z ciny u koho ste si dali sit saty? Asapa prosim nie 😃 Asi by som sa nedockala... Alkapinka drzim päste-uz si skoro v cieli 🙂

• sti: já mám kontakt ještě na jednoho, má 100% hodnocení, ale asi tu od něj ještě nikdo šaty neměl. komunikoval rychle, dokonce se omlouval když jsem mu jeden den večer napsala a on odepsal až ráno. ale jak budou šatky v reálu to nevím, proto jsem šla raději do zima. já jsem si se zimou psala včera a odepisoval hned...ty už jsi mu poslala penízky?

• minuly tyzden v utorok som mu pisala, ze chcem saty, hned v ten vecer odpisala ze ich usije poslal aj cenu. Ja som mu hned odpisala ze cena je Ok, nech mi posle paypal ucet a potrebne nalezitosti k platbe a od vtedy sa mi uz neozval... uz je to vyse tyzdna. Teraz som mu poslala zasa e-mail a hned 2krat za sebou, a ked neodpise tak si ich asi objednam niekde inde. ale chcela by som u Zima, lebo ma dobre referenie. A prosim posli link na toho co si pisala - pozriem zatila ich stranku. dakujem

• to mě udělal taky...napsala jsem si o platební údaje a asi týden nic...vydrž on odepíše. a na jaký píšeš meil?
    pošlu ti stránku do IP 😉

• Písem mu na zimolau318@hotmail.com to som nasla na jeho stranke na e-bay. Iny nemam. Ale z tohto mi aj ten prvy krat odpisal. Dakujem glumbi.

• zkus to i na marklau318@hotmail.com... tam mu píšu já 😉

• Ak mi dnes neodpise tak to skusim na tu tvoju e-mail adresu. A ak ani tam, tak skusim toho predajcu co si mi poslala (vyzera to dobre-100%feedback). Ale kedze ani tebe tyzden neodpisoval, ked si chcela zaplatit, tak dufam, ze uz odpise. Som mu dnes napisala, ze ci je nejaky problem a ci si mam saty dat usit u niekoho ineho, lebo svadbu mam coskoro, tak som zvedava co on na to.

• dobrá zprava, slečna je na to připravená, tak snad to pošle opravdu obratem

• no vidíš, doufám, že máš nachystaný a nabitý foťák a hned jak je oblečeš, tak tady všechny budem obdivovat tvoje fotky 😵

• fotak je vzdy pripraven.. ale myslim ze tak týden si jeste polezi...

• po tom co tady čtu příběh šatů alkapinky, tak mě to jen utvrdilo v tom, že tenhle nákup šatů přes internet s sebou nese plno nervů a zbytečných starostí...určitě je vrchol všeho to shánět nakonec po jiných slečnách v ČR, to by snad měl zajistit výrobce, aby to přišlo tam kde má, v případě, jestli udělá chybu...prostě mě to utvrdilo v jedné věci, že šaty přes internet kupovat nikdy nebudu...

• marci, jasně, je to riziko, ale ne každý to má tak dramatické jako Alka - většina to tu měla bez větších nervů, že jo holky? 🙂 Aspoň bude mít Alka na co vzpomínat 😉 Neboj, už se dočkáš, holčina ti je pošle okamžitě, takže do víkendu je máš doma 😎

• alkapinka - jo a ještě jedna věc - já byt tou slečnou a obdržím-li špatné šaty, určitě je nikomu nepřepošlu, ale buddu je reklamovat hlavně u výrobce, že se nejedná o mnou objednané šaty, protože k čemu by mi bylo něco někomu přeposílat, výrobce má doklad o odeslání šatů a mnou jejich vyzvednutí, já to mám zaplacený, ale už opravdu záleží na hodně dobré vůli výrobce, jeslti mi ty mé šaty pošle nebo ne, když má z pošty doklad, že jsem si je vlastně vyzvedla a nereklamovala je, takže tak...takže být tebou s píš počítám s tím, že půjdou zpět do číny a pak zase k tobě...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov