Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
20. apr 202024176
- Sponzor fóra
pres ywwen.com abych byla presná
22. mar 2010alka: nevím jak to má dhl ale u PPL musíš mít s nima smlouvu, takže soukromý osobě balík nepošlou. Já posílala kočárek a kdyby táta neměl obchod s nábytkem a neměl s PPL smlouvu tak bych taky musela přes poštu.
tak holky snad všem dorazí šaty v pořádku, mě na konci týdne snad přijdou fotky22. mar 2010- Sponzor fóra
aha, tak to nepomuzu, sama bych netusila kde to hledat kdyz by me arti nenasmerovala.. no a nemas tam nejaky preklenovaci cislo? u ty mi bylo ze saty od cinana maji tohle cislo ale uprostred zasilky se objevilo druhy cislo a ze to je taky ono(pri prechodu z ciny) no me to naslo az do konce pod tim prvnim..
22. mar 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
hľadať len v názvoch tém
Podobné diskusie
Čo si myslíte o šatách Asapbay?
19. jan 20121
farebne topanky k bielym satam
19. aug 201515
Hotel Centrum Kosice... zkusenosti??
17. okt 20159
Nevestičky,poradte ktore šaty ?
7. máj 201539
Názor na tieto šaty
26. feb 201413
Su toto svadobne saty alebo vecerne slavnostne saty
21. okt 201510
Sú tieto šaty vhodné ako svadobné?
23. okt 201235
hodi sa k tymto satam zavoj? ak ano aky ?
17. okt 20149
Odporúčaní dodávatelia![]()
![]()
![]()
Svadobný salón DIVA
Bratislava
Svadobný salón DIVA prináša exkluzívne svadobné a spoločenské šaty značiek Allure Bridals, Gabbiano, Tesoro Bridals a Cabotine.
Agatha Gallery
Nové Zámky
Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
Svadobný salón Wedding Elegance
Bratislava
Milé nevesty,
teraz je všetko u nás s 20% zľavou. K tomu veľký výpredaj svadobných šiat ! Ceny od 199€
teraz je všetko u nás s 20% zľavou. K tomu veľký výpredaj svadobných šiat ! Ceny od 199€
Články od našich partnerov
Bojnice: Dokonalé miesto pre romantické medové týždne
Obálky na svadbe sú minulosťou – inovatívna svadobná aplikácia Modrá stužka
Exfoliácia - všetky otázky zodpovedanéArchív článkov od partnerov
no jeste moje telo poupravit a snad jo, od ty doby co jsou v cr me strasi sny ze pro zmenu mi to nebude sedet a budu vypadat jak mařena z 16.století.. fakt at uz je mam u sebe