Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
- Sponzor fóra
alkapinka_ tak ve st'redu, nejpozdějc ve čtvrtek
A ohledně tý výšky....krátkný ne, u Číňanů spíš bejvá opačnej problém - dlouhý. Celkem jsem si nechávala šít troje šaty z Číny a všechny jsou dlouhý, přestože jsem u jedněch dala cca o 7cm kratší míu než by měla bejt a stejně si po nich šlapu
23. mar 2010Ja som kontaktovala Zimolau lebo tu bolo pisane, ze sije a komunikuje velmi dobre. Ja teda s jeho komunikaciou niesom vobec spokojna. Za 2,5 tyzdna som mu sposlala asi 7-8 e-mailom odpisal na prvy a napisal len cenu siat. Ked som s nim chcela prejednat konkretne podmienky predaja tak vobec neodpisoval, ziadala som ho o e-bay link na zaplatenie, pytala som sa ho ci mi usije aj zavoj a bolerko-absolutne nereagoval!!! Po tyzdni mi napisal ze saty posle 25.marca, pritom nemal moje miery ani saty neboli zaplatene. No a od tej doby zasa presiel tyzden, samozrejme som mu pisala a vobec sa neozval. Tak som sa rozhodla pre tohto predajcu
www.cloudshow.com na e-bay http://myworld.ebay.com/cloudshow/
Komunikacia výborna a rychla! Na nete maju aj referencie-usite saty sa dost podobaju originalom. Tak som sa rozhodla pre neho. Saty uz mam zaplatene a dodanie mi slubil do 45 dni. Tak teraz dufam, ze satky budu pekne23. mar 2010- Sponzor fóra
alkapinko: porad lespi dlouhy nez kratky
Zkratit se to da vzdy ale prodlouzit?