Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
miska aha.. tak tady jak kdy.. v 50% kdyz to podám ráno tak druhý den to je vetsinou v cíly... no a nekdy az za dva dny.. ale taky se mi stalo ze jsem neco podala,a za firmu jsme to honily snad týden po cely čr.. a bylo to zrovna doporucene a s napisem dulezite.. proste asi jak se kdo vyspí
) no doufam ze dneska tam budou... jdu se tam zeptat
24. mar 2010- Sponzor fóra
pavlinkaaaa - u mna nejak ten cinan zabudol dat dhl moje telefonne cislo... takze som cely den cakala ako na trni, kedy zavolaju a potom okolo druhej zrazu niekto zvoni na zvoncek, a to uz cakali dole pred barakom
takze nezufaj, ked nebudu volat... Inak ak to mas dhl, tak ak tam nie je napisane ze dano kuryrovi na dorucenie, tak zial to este je bud na ceste do nejaekho prekladiska, alebo to este niekde prekladaju...
24. mar 2010- Sponzor fóra
aknelka - no ja mam saty s vleckou, a teda teraz riesim jej uchytenie, lebo zial od vyrobcu ti to pride bez uchytenia
takze ak niekto poznate ako sa to robi, aelbo kde v prahe by mi to spravili budem moc moc moc vdacna
inak ked ich poziadas tak ti tie saty spravia aj bez vlecky, skoda len ze som to skor nevedela
misicka - dakujemsom z nich nadsena...
24. mar 2010
miska nn dorazily na misto o vikendu a trvalo to 6dní -ale dorazily k cizí osobe a ta mi je vcera ráno preposlala na moji adresu klasickou postou...:-/