Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
- Sponzor fóra
no holky neim jestli to je tou lahví a nebo sikovnosti kamosky..ale nafotily jsme docela siiikovny fotky-jako naaranzovany, a ty saty vapadaj skoro až skvele!! divny
) fotky dám, hned jak pritel doji veceri
je nejak moc blizko..ale jinak se vam to asi bude libit ptz na tech fotkach je to super a potrebuje to jen par uprav..i kdyz jsou jiny nez mely byt..zacinaji se mi cim dal vic libit
)super--ted bych se v nich mozna i vdala
25. mar 2010no nevim, mozna tvarem ale ta sukne je na blizko takova opravdu divna..musim tam udelat víc tu slehajdu a jeste vic nazdobit sukni..nehlede na to ze musim nejak vymyslet korzet..je mi kratky.. bolerko mit nemuzu a bez nej to vypada priserne...jakobych mela prsa nekdeu pupiku..tak stim se fakt neco musi udelat...
25. mar 2010alka, ja se picnu!
ved tie saty mas super!!!! to si asi bola z toho soku ze ich mas konecne doma taka mimo, lebo inak nechapem
aj ta farba je super neviem ci si chcela iny odtien ale tento ti sekne podla mna. a co je kratke na tom korzete??? ja nic take nevidim podla mna to mas dobre. no teda, toto bol dnes nervak
si idem aj ja dat to vino na ukludnenie tusim
25. mar 2010to dela to bolerko..a jak rikam..to dela to ze to jsou nejlepsi fotky z nejlepsich a ze mam na sobe nastreleny to bolerko..jinak zase neprechvalte..zase na zivo to neni takova slava.. ale uz to neni ani takova hruza.. no uprimne ten prvotni sok.. jsem se malem slozila...
jj barva byla zamer a s delkou to bylo snad jediny co se trefily
jinak ty prsa jsou opravdu spatny..to nejak nesedi.. na fotkach okej ale v realu i kamoska rekla ze to je hodne spatny...:-/25. mar 2010- Sponzor fóra
swarovski tam neni(to je divny
) a mel to byt tyl, ale mela byt zeslehackovatela jak sukne tak ten tyl.. no a sukne je hladkej saten a na tom sem tam je chycena organza...
beatric no vdavat s ev nich budu.. na jiny ted uz stejne nemamale jo, citim se v nich uz lip
a az je doopravim tak budou nejlepsi
ale na upravy si urcuju tak 2mesice
25. mar 2010Pellullinka, i ja sa bojim a trochu si aj robim srandu, lebo ja mam dost jemnu latku na nich, tak som zvedava, co za zaclonu mi poslu,
ja som objednala cez dhgate.com a ten moj sikmacik mi uz lezie na nervy, lebo ma taha za nos.
25. mar 2010Alkapinka,tak dlho sledujem,kedy ti saticky pridu a nakoniec nie su podla tvojich predstav
Je to risk,skoda...
Nevyzeraju na tebe az tak hrozne,aj ked ta sukna fakt nic moc,ta organza posobi tak lacne
Tie z pozicovne ti sekli viacej
Ja som si nakoniec nechala usit satky v CR,chodim tam na skusky,ale tiez mi urobili na satkach to,co som varovala,ze tak nechcem...takze komunikacia je asi problem aj medzi CR a SRale snad to opravia a bude to ok...
Drzim palce,nech sa s tym da nieco robit...25. mar 2010alkapinka: Me se mocl ibi ta barva opravdu moc pekna,ale ani saty nejsou osklivy.Me se libi jen bych dole nechala zkratit ten saten jinak mooooc pekny a opravdu ti slusi
25. mar 2010
holky nic si z toho nedelejte..docela jme to zachranily...az to opravime ubde to okej