Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • gaerys:děkuju ti 😃

• ty blááho, tak ty jsou uplne uzasny🙂 to bych fakt nepoznala ze jsou sitý na miru 😵

• alka- 😃

• Sponzor fóra
  • misheel1: krasne saty, blahozelam 🙂

inak baby, ktore mate saty od Zima, tak kedy vam poslal cislo zasielky. Mne pisal pred tromi dnami, ze saty odoslal a zajtra posle cislo a nist nedoslo. Uz mam na nho nervy. Najprv dokasle farbu stuhy, teraz nevie poslat cislo 😞.

• gaerys, to je v pohodě 🙂 já nejsem češka, takže to ani nevšímám 😉

jinak misheel1 máš nádherný šaty!

• holky, já jsem koukala na ebay ale zimo tam nemá moc na výběr 😐 Nevíte jestli šijou podle obrazek?

• holky jste zlaté 🙂

• misheel: taky se přidávám, myslím, že šatičky ti úžasně sedí a moc sluší!!!!

• pellu-děkuju mám z nich opravdu strašnou radost

• misheel: jojo to chápu 🙂 mám stejný pocity 😃

• pellu-těd sem se ti jukla do alba.tééééééda ty si kočka ty šaty sou nádherný 😃

• misheel: jé moc děkuju 🙂 taky jsem z šatů nadšená, hlavně když mi holčina ze slovenska poslala své fotky v originálech mých šatů, tak sem doslova čuměla, že jsou téměř stejné!!!

• misheel1: ahojky, moc ti to sekne, budes nadherna nevesta 🙂 ... kdo ti sil saty???

• ahojky holky, taky jsem mela saticky z ciny a byla jsem s nima maximalne spokojena 🙂 tak obcas kouknu do diskuzei jak se cinankum dal dari a musim rict ze v posledni dobe jsou saticky nadherne...
    misheel : tvoje jsou naprosto uzasne a hrozne moooc ti slusi 🙂

• plamenka:já je mám přes jednu paní takže nevím kdo je šil.nechtěla sem to se svojí angličtinou pokoušet 😃
    mmaxicka:děkuju ti 😉

• Sponzor fóra
  • bain: s tím s nedělej hlavu, ján jsem mu všechny šaty poslala rovnou na obrázku a bylo to 😉 u všech jsem se ho zeptala jesti to zvládne a vyřešili jsme detaiy 🙂 takže pošli obrázek a uvidíš co napíše

• Tak uz mi konečně zimo poslal fotky hotových šatů - uz jsou v albu. 😉 Ptala jsem se, kdy šaty pošle a zase se neozývá. za jak dlouho vám holky asi tak došly šaty po tom, co poslal foto.

• Ahoj, mohla byste mi prosím některé dát do ip odkaz na zimovy stránky? Díky.

• viruska3: krááásný 😉

• Viruska - nádhra. 🙂

• glumbi a grizly: díky moc holky - hlavně aby seděly!

• viruska3: fakt bomba .... a ten hrejivy pocit u srdicka z rozumné ceny!!!! paráda ... doufam, ze i me saty budou tak pekne, ale sije mi je jiny cinan, tak snad to budou lepsi nez jeho anglictina

• viruska: mne sa podla fotky zda ze ta sikna bude este krajsie narriasena ako na tych, co si skusla 🙂 takze ak ti dobre sadnu budu uplne bombove 🙂

• plamenka: jojo cena je bezkonkurenční. At si říká kdo chce co chce číňánci jsou opravdu šikovní takze i tvé šatečky budou skvost!

gaerys: jsem zvědavá jak budou vypadat se spodnicí - jen co dojdou dám fotky do alba 🙂

• viruska3: tak uvidime, saty snad moc slozity nejsou, hlavne aby byli podle toho obrazku a aby sedeli ... mamka me merila snad hodinu tak snad to bude stacit

• Já bych chtěla 10 šaty z albu ale bojím se, že organza (nevim přesně jaký to je materiál) nevypadala jak záclony 😬 Takže furt hledám ne jen krasny ale aby nebily složity ušít..

• bain: zimo ti je ušije z jakýhokoliv materiálu 😉 a já mám v abu z organzy moje na převečení a nevypadá to jako záclona 😃

• bain: díky moc.

• viruska3: mne tiez poslal fotky, doplatila som sumu, pisal, ze poslal saty a na druhy den posle cislo zasielky, no a stvrty den sa neozval. Uz pekne zurim, pisam mu jak besna, az mi je to trapne, 😦 😠

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov