Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
Ja som si objednavala cez predajcu www.cloudshow.com a konkretne cez e-bay http://stores.ebay.com/cloudshow-club Zaplatila som 22.3 a prisli 28.4. takze len 1mesiac. Komunikacia s predajcom bola excelentna. Vrelo tohto predajcu odporucam. Cena siat, bolerko, zavoj, spodnicka a postovne 170 EUR.
11. máj 2010- Sponzor fóra
babuum: pisala som mu kazdy den aj 2x...prave som si otvorila mail, ze mu napisem, nech mi teda posle peniaze naspät...a co nevidim? mail od zima. Ale bez komentara
asi ma uz neznasa....a to som mu este povedala ze do snurovacky potrebujem vsadit latku...som zvedava ci mi to tak posle...hihi
Ozaj a baby ktore mate saty s vleckou (skoro vsetky :o)) da sa ta vlecka od zima vypnut, alebo to je treba dat si ist spravit ku krajcirke?11. máj 2010Holky, tak si to tak ctu a lehce me prepada nervozita! Predminuly tyden zimous psal, ze satky budou hotove pristi tyden a NIC! Tak jsem mu vcera psala, jako velice slusne a porad v klidu, ze jako kdy to teda bude a porad nepise, tak nevim
Uz jsem taky premyslela, ze mu mirne vyhrozim pomluvenim-jako louisiana, tak vidim, ze to fungujedobry napad
11. máj 2010- Sponzor fóra
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
11. máj 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
11. máj 2010No, album som uz smazala...aby sa neokukali :0) ,,,,,ale ked chcete zajtra ich tam este na chvilu vlozim. vysli ma na 140 dolarov. som zvedava kedy ich posle.
socina: bombarduj ho emailami...aspon ja som to tak robila za kym neodpisal...inak neviem co na neho plati. Kazdopadne by som ho uz nabuduce prosila, aby dal saty na ebay. to je vacsia istota. drzim palce11. máj 2010martinkaa - no ja som za asapa
mam ceznich svoje satky uplne uzasne
Kupila som ich cez ebay, mala za mesiac a kusok doma (tyzden mali volno na ich novy rok) a odpovedali na maila uplne svizne stale a hodne sa snazili... Ked som povedala ze ponahlam tak ich spravili dokonca o tyzden skor ako povodne hovorili... Na tom presne vidiet ze ked si ich kupujes cez ebay snazia sa omnoho viac... Vela stastia...
11. máj 2010Bain, kupovala jsem u Zima sponici a platila jsem 10 dolaru. Ale pozor, Zimo jeste vsiva tylovou spodnici do satu (resp takovy pruhy naraseneho tylu), takze nekdy spodnice neni treba. Ja jsem poprve zkousela saty s tou vsitou a zaroven objednanou volnou spodnici a uz to bylo moc. Takze jsem tu vnitrni odparala, ptz mi ta druha vyhovuje vic.
Jeste k Zimove siti, nevim jak kteri prodejci, ale Zimo vsiva i podprsenkovy pasek, sice takovy tenci, ze salonu jsem zvykla na sirsi, ale vsiva.12. máj 2010
louisiana: mne tiez absolutne neodpisoval, tak som si satky objednala u ineho predajcu a su perfektne
A komunikacia s tym novym predajcom bola uzasne, na kazdy e-mail odpisoval do 1/2 dna.
Martinkaa: myslim si, ze Asap je uz menej spolahlivy ako pred par rokmi a niektore dievcata tu na to doplatili.