Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • karon, to je super že jsi spokojená! Těším se na fotečky 😉
    jinak já ti poradit nemužu, sama nevim jakou spodnici budu potrebovat 🤔

• karon: tak sup sup do albumu!

• moc děkuju 😉

• Sponzor fóra
  • bain:děkuju, nevadi 🙂
    babuum: zitra je tam soupnu, az me nekdo vyfoti 🙂

• uz se nemuzu dockat 😉

• ahoj karon, těším se na fotečky a když koukám na šaty na figuríně tak mi přijdou střihově hodně podobné jako ty moje. máš také snížení pas? já si totiž myslím, že to také nejsou šaty které by měly mít velkou sukni. já mám spodnici 2 kruhovou, ale až teď sem přišla na to že si kruhy můžu roztáhnout, takže to musím zkusit ještě jednou. Jinak si myslím, že můžeš vzít šaty do salonu a spodničku si vyzkoušet, já to možná taky ještě udělám

• pellulinka: odkud si kupovala nakonec tu spodnici?

• babuum: nakonec jí mám od kamarádky co měla salon, mám obyč dvoukruhovou.
    měla sem pořád pocit že sukně je malá ale pak mi sem jedna holčina dala odkaz na své album kde má na sobě originály a ta sukně byla stejná

• juhuuuuuuu!!! prave mi napsal zimo, ze uz mi poslal saty!!!!!!!! i kdyz na fotky teda zapomnel... 😦 uz se tesim 😉 myslite, ze tnt dorucuje i o vikendu?

• fňuk... tak jen já ještě pořád nic 😞

• yanicka, neboj, aj na teba dojde! budem drzat palce aby to bolo coskoro!!!

• děkujiiiii 😵

• yanicka: a aby bylo vsechno v poradku.. nemohla jsem v noci spat, mam pocit, ze neco neni v poradku... proc mi neposlal fotky??? ach jaj, at uz tady budou...

• Babuumko, tak dej vědít... já ho asi začnu bombardovat... vždyž jsem mu psala že 10.6. mám svatbu... 😬 teda mám jí o měsíc dýl 😉 ale do toho mu nic není... 🙂

• yanicka; taky jsem mu psala, ze mam svatbu driv... myslim, ze uz jses na rade, jenom mu napis, at ti posle fotky, at vis, co mas ocekavat a at se muzes vyspat 😉 saticky uz jsou v Praze, doufam, ze dorazi uz dnes... fotky dam hned, jenom cely vikend nebudu mit nikoho, kdo me obleknul... (teda krome zenicha, ale nechci, aby je videl.. 😃 )

• Sponzor fóra
  • nooo ty se máš.... určitě budou krásný 😉 zatím všechny vypadaly povedeně a holky byly spokojenééé 😵

• no jo, ale ja jsem ty saty tak namixovala a poskladala, nevim, jestli tomu vubec pochopil 😎

• tak pokud se na nic neptal... snad všechno pochopil... 😵

• tak už jsou moje šatečky taky na cestě 😬 😬 😬 😬 taky bez fotky... jsme napnutá jak kšandy 🙂

• yanicka, tak moje snad budou taky hotovy! My jsme mu platili nejak spolu, 5 května..
    ale já jsem mu platila ne celou častku, takže čekam na fotkya jdu otravovat mailem 😎

• yanicka: parada, cekame spolu!!! 🙂

• si wokoušuuu nehty i na nohou asi hih... 😬

• holky jsem napnutá za vás a to čekání chápu!!!!!!a co karon a šatičky???

• Vyznáte se některá na e-bay tak, abyste mi tam vyhledala a případně objednala parfém?
    Já neumim moc anglicky.

• ahojte babenky, prosim vas, ktore ste si objednavali svadobne saty cez ebay? u akeho predajcu?
    poznate niekto tohto?
    http://stores.ebay.com/shanghai-201058
    shanghai.201058

dakujem velmi pekne
    erika

• caute dievcata. viem, ze je to od temy ale nestretla ste sa niektora uz s takymto problemom? objednala som si cez ebay paletu 88 ocnych tienov .... a ked prisla vyzerala uzasne ale... pod dobrym ostrym svetlom som si vsimla, ze na niektorych tienoch je plesen - normalne zelena 3D plesen. pisala som sellerovi ale ziadna odozva..viem niekto si povie, ze ide len o 11€ ale predsa...

• zubrienka - ak sa to seller neozyva ries to cez ebay protection... Ti si to s nim potom vybavia...

• dakujem. dam mu este den cas aby sa ozval sam a ked tak kontaktujem ebay protection. aj ked dufam, ze sa to bude tiez stahovat na plesnive tiene... 😐

• zubrienkapolna ty si si davala sit saty u asapa? si spokojna? podla obrazku vyzeraju nadherne. dala si mu predlohu, ci si nasla priamo v jeho albume?

• juuj pardon poplietla som si meno, Liske... 🙂)

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov