Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • louisiana: krááásný, gratuluji ti ... taky od zima?

• holky jen takový dotaz..ten zimo na kterýho je tady ten odkaz tak na těch svých nabídkových stránkám má hrozně málo modelů 🤔 takže se všechny šaty šily podle zaslaných obrázků? musím fakt říct, že jak sem u některých šatů z číny tady byla na pochybách tak od zima jsou zatím fakt všechny krásný a sednou... 😵

• louisiana: krásné, ještě obléct 😉
    kata267: moje jo 🙂

• Sponzor fóra
  • louisiana su krasna... este ty sa nam v nich ukaz! 😉

• louisiankoooo ukaa na sobě 🙂 ale vypadají super.... s ozdůbkama si vysloveně pohráli.... 😵

• fotila som sama...ale na buduci tyzden pojdem ich dat skracovat ku krajcirke, tak jej poviem aby ma v nich odfotila 😉 som rada ze sa vam pacia 😃

• plamenka: ano, moje su tiez od zima

• kata267: moje jsou taky podle obrázku

• Ahoj, chci se zeptat kdo uz saty pral, neponicil se korzet nebo nezdeformovaly se kostice? Na jaky program a teplotu jste saty praly? Bojim se, aby se latky (taft a tyl) nesrazily...

• baiser, ja som saty prala, normalne v pracke na 30°C nic sa im nestalo, neopadali kamienky ani sa nezbehli..

• Holky Zimovi jste platili celou částku hned nebo zálohově?

• zuzicek - já celou 🙂

• baby a prosim vas ak sa smiem spytat, kolko cca vas saty vysli? dakujeeem

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• kacennnka: to je ze pár babek, když vemeš kolik by si dala za půjčovné.

• Sponzor fóra

• kacennnka: poradim ti, chod si ich vyskusat do salonu...a uvidis ake su a ci ti sedia. Ja som bola zo salonov sklamana, bola som napr. v BA v Nicole...tie saty vyzerali otrasne, ako keby ich uz cele mesto malo oblecene aspon raz. hroza. preto som si objednala cez zima...no a ak sa ti zimove nebudu pacit, vzdy si mozes pozicat zo salona...je to len na tebe

• kuk, je tady nekdo???

• jo jo je

• já jsem tu taky, občas 🙂

• Měla bych dotaz pro ty, co už šatičky mají doma - jak dlouho jste čekaly, než šatky přišly? Myslím od odeslání v Číně. Mně putují od předminulého pátku (tj. od 28. května), podle EMS trackingu jsou už týden odeslané ze Šanghaje... Tak jestli mám být nervózní anebo zbytečně stresuju, že se ztratily 😃

• beruska: já jsem si objednávala z číny spodnici a podle čísla byla taky odeslaná ze Šanghaje a pak se něco přes týden nic nedělo, stále stejný stav. zkoušela jsem teda zadávat číslo zásilky do systému i dalších přepravních společností a nic. a pak byl ve schránce lístek z české pošty o uložené zásilce. spodnice byla tam, ale na balíku bylo původní číslo přepsané na nové, takže proto jsem ho nemohla nikde dohledat. tak ještě vydrž 😉

• beruska: mně to šlo taky tak dlouho, vydrž 😉

• zadej si do EMS trackingu číslo EE108698271CN a uvidíš, jak dlouho mi šly. Jakmile se dostanou do ČR, tak to bude hodně rychlé, to tě můžu uklidnit 😉

• mně to šlo TNT - odesláno v pátek a ve středu byly šatičky doma 😬

• beruška: zkus se podívat na TNT a napiš tam číslo bez písmenek.
    mě šli šaty rychle, necelý týden myslím

• Holky, nevíte co má dělat v létě dolar? jsme se dívala, ze pořád posiluje 😠 chtěla jsem si k šatům ještě objednat bižu a teď nevim...

• mne sli DHL odoslane v stvrtok vecer v sobotu v prahe 🙂 Ale zial cakali do pondelka na preclenie 😞 V pondelok o jednej u mna 🙂

• já jsem je měla taky strašně rychle doma. ve čtvrtek odesláno, v ponděi v praze a v úterý doma...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov