Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • great.girl: 😃 kdybych to věděla, tak správně zainvestuju a jsem v balíku 😎 to asi každý 😃 za bižu to není taková pálka, tak rozdíl bude minimální, radši nespekuluj, aby ti objednávka stihla dorazit do svatby 😉

• Děkuju, holky, docela jste mě uklidinily 🙂 Tak dávám Číňanovi týden, pak začnu stresovat 😃 Ale už se nemůžu dočkaaaat....!!!

• kacennka, ja som teraz v piatok bola v salone a cambria marie nemali, ale skusala som JSM 1238, na vesiaku vyzerali ako cambria. aj som si najskor myslela, ze su to ony. skus skusit tie, ked nevies najst tvoje cislo.
    v stredu mi prinesu z nitry do ba cambria marrie, tak ich vyskusam a potom uz sa len rozhodnut, ci si ich dam usit 😉
    180 dolarov je dobra cena v porovnani s tym, co za ne pytaju v salone. u nas je to 420 euro - bez zavoja, bolerka - nic - len samotne saty... 😐

• Sponzor fóra
  • Berusko, jestli mas saty od Zima, tak ten obvykle posila saty pres TNT (i kdyz v mailu pise EMS). Zkus trackovat tady http://www.tnt.com/webtracker/tracker.do?navigation=1&respLang=cs&respCountry=cz, vloz tam svoje cislo bez pismenek. Kdyby neco, klidne pis do IP.

• tak 31. 5. 10 mi Zimo sam od sebe napsal, ze to "btw budou posilat za 3 dny" 😃 . Ted ane uplne sam od sebe, ale v mailu, kde jsem se ho ptala na jine veci. No a od te doby nic, tak jsem mu dneska psala, jestli uz ten balik poslali, on mi obratem poslal mail s cislem k TNT zasilce a divam se, ze saty uz jsou v brne 😃 nestacim zirat. Parada. Musim rict, ze s komunikaci u Zima jsem spokojena. Nevadi mi, kdyz se neozyva, hlavne ze maka. No ale premyslim, jestli uz nahodou nemohli zvonit dneska s tim balickem. Jak to vlastne je, kdyby nikoho nezastihli doma? Nechaji to na poste nebo jak to funguje? Pro jistotu jsem rozestavela na zitra hlidky 🙂 Uz se tesim. Doufam, ze zitra pribude jeden moooooc spokojeny prispevek .-) Dneska bude dlouha noc a zitrejsi pracovni den bude jeden z nejdelsich asi .-)

• jo a zapomnela jsem podekovat lena.k, aspon jsem nemusela patrat, co to znamana ty cisla co mi poslal

• yanullko tak pak nafotit a pochlubit se 😉

• jasny. Jen doufam, ze se bude cim pochubit 🙂

• tak to bych se nebála 🙂

• yanulla, tesime sa na fotky! 😉

• Dobre rano 🙂 zimo mi dnes poslal track a vidím že šaty už jsou v Praze 😬

• moje šatičky už se vezou z Prahy směrem ke mě domů...juchuchůů

• lenixka, ty jsi z Budejovice? 😎

• bain: z Krumlova 😉

• už mám!

• Sponzor fóra
  • mám takyyyy 🙂 nakonec mi pan z TNT zavezl balik do prace, parada. Jenze ted se tesim jeste vic...otevirat to v praci nechci, prece jen, kdybych se z toho mela zhroutit 😃 , tak radeji v domacim prostredi a navic do tak maleho paklicku bych to opravdu zpatky nevcucla. A je to i podezrele lehke 🙂. Ale to uz jste tu nektera psala, tak jsem na to byla pripravena a necpala jsem dorucovateli balik zpatky s tim, ze v tomhle moje satky byt nemuzou. Vidim, ze je nas vic v jednu dobu, komu Zimo posilall satky, to se musel cinit chlapec...

• já mám taky 😃

• juhuuuu!!! pak sem hodte nejake fotky 😉

• teda holky gratulace...a jaké jsou? 🙂

• bain ..... aaaaa??????? 😉

• tak jsem z prace spechala, vsichni se na me usmivali, asi jsem byla od ucha k uchu vysmata 🙂 a bylo proc, ty saty jsou nadherne. Bohuzel to nemam jak dostat do pocitace, zjistila jsem, ze mame doma 3 fotaky, ale kabely rozebrane buhvi kde, tak az mi je povraceji, dam sem fotky. Musim Zimovi napsat, ze se mu moc povedly. To vysivani je uplne luxusni. Jeste si musim koupit spodnici, zdaji se mi ty saty delsi, ale to asi prave vyresi ta spodnice. Kazdopadne jsem rada, ze jsem do toho sla

• kocky, ked vam zimo posielal saty oznacil odoslanie aj na ebay-i?

• Kdo Vás holky měřil?

• zubrienkapolna: ja jsem nemela saty pres ebay. Platila jsem pres paypal, ale domluva ciste pres mail. A klaplo to. Takze mi dal vedet mailem (po mem vyzadani) cislo zasilky a ja jsem zjistila, ze balik uz je v CR a kazdym dnem mi dojde.
    zuzicek: merila me mamka - amaterska svadlena. A klaplo to 😃

• tak to je výhoda, pokud někdo takovou možnost nemá tak asi buď se změří sám i když nevím, jak to dopadne a nebo dojít si ke švadleně.

• Ahojte baby...som tu nova, lebo potrebujem rychlo radu...Napisem vam svoju skusenost. Asi pred mesiacom som si objednala saty z DHgate. Shipping a komunikacia bola perfektna, ale ked som otvorila balik, skoro som sa rozplakala. Saty neboli biele, ale kremove a cipka bola vysivana so zlatou nitou....na obrazku to vyzeralo uplne inak. Okrem toho, boli dlhe a nemali gombik na vlecke. Hned zajtra ich posielam naspat a cakam, ze mi poslu spat peniaze. Je mi strasne, lutujem, ze som si objednala saty tak na "poslednu chvilu". Mam problem na seba zohnat saty v salonoch, mam velkost 32-34. Prosim poradte, co mam robit a ak mate odskusaneho nejakeho predajcu, prosim poradte 😞(((. Som v koncoch, dnes mi zacal stres zo svadby 😞

• dadka, tak to je smola 😞 neviem ako rychlo ich potrebujes ale skus sa pozriet najprv tu do Bazarika ci nejaka holka nepredava tvoju velkost a take co by sa ti pacili, podla mna aj niektora 36 by ti mozno bola po mensej uprave sikovnej krajcirky, kopa holiek si satky nechava upravovat a na c.36 je tam dost inzeratov. Pripadne skus na mimibazari ci nemaju priamo k odberu v takejto velkosti. pripadne ci nejaka holak co sa teraz vydava a ma taku velkost ci by ti hned po svadbe nepredala, ak ma teda svoje saty. drzim palce! 🙂

• inak glumbi-znova som obdivovovala tvoje satky v albume 🙂 sa mi velmi pacia aj tie spolocenske, fakt sa mu podarili, jednoducho krasa 🙂 🙂

• holky jsme zvědavá na fotečky.
    mě měřila taky mamka a v pohodě 🙂

• Ja som sa merala sama, uplne v pohode. Satky sadli, len dlzku som zadala viac, koli spodnici a aj preto ze topanky nemam este kupene a nevedela som teda vysku opatku. ale uz som dohovorena s krajcirkou, donesiem saty a ona mi ich skrati 🙂 Inak ziadne ine upravy nebude treba

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov