Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
šaty už jsem zkusila, jsou fakt pěkný, jen jsem chtěla vrchní vrstvu šifon a on je tam asi saten. Neřešim. Musím je dát zkrátit a trochu zúžit. Asi jsem nějak podcenila svoji postavičku
Doporučení, kombinace dvou šatů Zimovi moc nejde. Takže pokud si objednáváte šaty tak raději podle jednoho vzoru.
Jinak výšivka fakt pěkná, i v té zelená vypadá dobře.
Zítra dodám fotky, ale jen na chvilku, ženich je nesmí vidět!!28. jún 2010- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
Šatky sú krásne
len mne sa zdá na fotografii č. 12, ako keby bola horná časť v oblasti pŕs v nepomere s časťou v oblasti bedier a bokov
Vidím, že sú stiahnuté vo vrchnej časti...Možno je to zlý záber, alebo Miška len zle stojí, ale pôsobí to na mňa, ako keby boli malé cez prsia... ani nie že malé, ale ako keby by mali byť tie "oblúčiky" na výstrihu väčšie... Je to len môj názor, i keď neviem, či som to dostatočne vysvetlila... Ale zas na druhej strane, sú to šaty na mieru...
3. júl 2010
pellullinka - mas krasne saty, vobec nevyzeraju lacno a asi boli aj pracne na sitie... takyto strih siat sa mi paci, akurat na to nemam postavu
pozram ze svadba sa uz blizi, tak nech vsetko dopadne podla tvojich predstav a nech maju satky uspech