Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
A to jsem puvodne chtela neco uplne jednoducheho a nebyt jako princezna
tylu je tam az az, premyslym, ze to trochu zredukuju, hlavne se mi to moc nelibi jako vlecka... Stejne musim najit nejakou sikovnou svadlenu, protoze jsou mi trochu velke
tak doufam, ze to nebude problem trochu zuzit, kdyz je cely korzet posity tylem s koralky....
23. júl 2010S tou vlečkou to problém nebude ,protě se to ušmikne a je.To zužování nevím ,kdyžtak by se to muselo zúžit i s tou výšivkou ,nebo pokud to máš vzadu na zip ,tak by se to mělo dát zatáhnou do toho zipu.
23. júl 2010Teda holky! Udělali jste mi velikou radooost! Už dlouho přemýšlím jestli to risknout a objednat šaty z ebay. A jak slyším ohlasy na Zimu tak jsem se myslím rozhodla! Šaty bych chtěla ty poslední co mám v albu, jsem dost náročná a chci aby byly přesně jak na obrázku, le po vašich referencích věřím, že budou.
Hned mu jdu napsat.
Akorát mám taky problém se spodnicí, nevím jakou koupit abych měla šaty jak na obrázku,chci sukni hodně širokou,ale zároveň aby mi kruhy nevyrazily zuby když si sednuPoraďte prosím
23. júl 2010No tak to by mě taky zajímalo.
radkaja: Zimo už mi odepsal, nečekala jsem že bude tak rychlej.Jak jsi říkala, chtěl by po mě detailnější foto výšivky, lepší fotku ale bohužel nemám, tak jsem mu poslala foto šatů Margaret od Maggie Sottero na kterých se mi líbí ta výšivka (mám v albu) a napsala mu, že to nechám na něm, že tak nějak.
24. júl 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
24. júl 2010
kacennka: přes co ti to posílali? někde se TN zadává bez písmen