Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
- Sponzor fóra
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
30. júl 2010díky za názory holky
no on mi sám psal, že je udělá z taftu a že to pro něj není obtížný styl šatů. jen jsem se lekla toho lesklýho taftu o kterým psala glumbi, lesklý bych je moc nechtěla a satén bych zase nechtěla kvůli tíze.
claire767: šaty na fotce 56 jsou opravdu moc krásný, je to vlastně podobný styl, Zimo po mě chtěl detailnější foto výšivky tak jsem mu právě posílala tohle foto31. júl 2010- Sponzor fóra
holky, díky
zip jem chtěla, šněrovačka se tam nebodí, kvůli té mašli a moc se mi to nelíbí... jinak šaty jsou mi trošku větší přes prsa (je to tím, že jsem trochu zhubla, určitě to není Zimova chyba... ), dělá to tam takový sklad, takže budeme zužovat, když jsme to seckvali na správnou šířku, tak se sklad vyrovnal a šaty se zvedly...31. júl 2010holky našla sem také napodobeninu mých šatiček ale uznejte že tohle je hrůza!!!
http://www.recycledbride.com/listing/1929/maggie-sottero-ambrosia---custom-made-replica1. aug 2010Baby poradte ... práve som si pozrela mail schránku a v spame mám asi 15 mailov od DHL spoločnosti píšu mi toto :
Hello! The courier company was not able deliver your parcel by your address. You may pickup the parcel at our post office personality,The shipping label is attached to this e-mail. Please print this label to get this package at our post office.
Thank you for attention.
DHL Delivery Services.
Znamená to, že im mám poslať e-faktúru z Paypalu ? ... ale ja neviem za ktorú danú vec to je ...2. aug 2010gabi: tady mas preklad...
Dobrý den! Doručovací společnost nemohla doručit vaši zásilku na vaši adresu. Můžete si ji vyzvednout v našem skladě/pobočce osobně. Doklad k vyzvednutí (v angličtině doklad o zaslání) je přiložen k tomuto mailu. Prosím vytiskněte si ho a k vyzvednutí předložte na naší pobočce.
zavolej si tam, kam si máš dojet a musíš si to vazvednout osobně...2. aug 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Na telefónnom čísle 0917583589 si jednoducho dojednajte termín
čaká na Vás veľký výpredaj svadobných šiat ! Ceny od 80€
glumbi: teď jsi mi nasadila trochu brouka. Mě psal Zimo, že mi moje šaty udělá z taftu, což se mi zdálo v pohodě, ale píšeš tu, že ti psal, že má jen dost lesklý taft? Nevím co si pod tím představit. A nevím jestli to teda na těch mojich nebude vypadat blbě.
Mám je kdyžtak v albu na konci. Satén bych zase asi nechtěla, protože mi pellu psala, že jsou ty šaty pak dost těžký.
poraď prosím
máte někdo zkušenost s brněnskýma čistírnama??
jinak dvojka za to praní a žehlení se mi taky zdá opravdu dost a rozhodně to za to dát nechci tolik