Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • 79 eur plus doprava, ta byla za 3O, ale objednávala jsem tři kusy.

• takže 79 eur za tři kusy?

• nééé, 79 je za moje, 30 eur je poštovné za tři kusy. Až tak levní nejsou ani v PRC, škoda, no 😃 Ale i tak si myslím, že cena je super. Když to srovnám s tím, že to je cena za půjčení nějakých ne moc hezkých tady...

• Sponzor fóra
  • jj to je moc dobrá cena! já jsem se právě divila, to by byl Zimo fakt už hodně levnej😃

• Tak moje saty uz to maji za sebou 🙂 Vsem se moc libily a ja si v nich pripadala jak princezna. V prubehu tydne pridam par fotek do alba.

• kvikinek: No já se na ně těším už od soboty to jsi měla svatbu. Myslela jsem na tebe. Nemohu se dočkat foteček 🙂

• Ahojte nevesticky!!
    Je tu niektora, ktora bola nespokojna zo satami?? Chcela by som pocut aj nejake negativne nazory predtym, ako sa rozhodnem pre saty z ciny.....

• beronsche: určitě se najde některá která nebyla spokojená, ale řekla bych že to bylo spíš za dob Asapa který pak už nebyl moc spolehlivý co se času týče atd.
    ale já mám jako jedna z prvních šaty od zima a v pohodě....použiju je už v sobotu 😃

• Holky, pridala jsem zatim par amaterskych fotek do alba na ukazku, pristi tyden my meli byt nejake profi.

• kvikinek, bola si krasna nevesta 🙂 satky od zima boli na 1* 🙂
    beronsche - v poslednej dobe je tu velka spokojnost so zimom, od asapa uz holky asi neobjednavaju, ja som tu citala dost negativnych skusenosti na asapa, asi by som neriskovala, momentalne to zimovi ide podstatne lepsie 😉

• Beronsche :u šatů od Zima se jedině může objevit problém s velikostí . Může se stát ,že šaty bude nutno třeba zužovat nebo zkracovat,proto je nejlepší si nechat udělat šněrovačku a ne zip a nemít na okrajích sukně složité vyšívání.Taky není dobré kombinovat více modelů dohromady ,aby z toho Zimo nebyl popletený.

• kvikinek: no krásný, jak šatičky tak nevěsta! moc gratuluji a přeju vám ať jste spolu moc šťastní😉
    pellu: tobě přeji ať vše co nejlépe klapne! určitě se moc těšíš že? 🙂 těším se na fotečky😉

• zuzíííícek: děkuju, těším se moc. ale zatím mám pocit jak kdybych to připravovala někomu jinýmu a nevím co od toho dne očekávat :_)

• pellu: no to věřím.🙂 já taky nějak nemůžu věřit tomu, že právě já se budu vdávat. Hlavně si ten den zkus pořádně užít😉

• Caute baby,

tak som si tu precitala dlhe riadky chvaly 😉, a rozmyslam nad tym, si objednat saty u Zima, len neviem este ake.

Zelam, aby vam vsetkym svadobny den vysiel podla predstav 😉

• Sponzor fóra
  • ahoj nevěsty, tak moje šaty to mají za sebou a měly neskutečný úspěch!!!!!

• pellulinka: u mňa tak isto 😃

• Super 🙂

• Gratulujem vam baby! Ja sa neviem rozhodnut ake satky si vybrat 😃

• bajka: mě se líbilo spousta šatů, ale pak sem narazila na ty svoje a jako by ve mě něco bodlo a věděla sem, že jsou to ony. Bez zkoušení, prostě risk a vyšel 🙂

• babule co ste si davali sit saty od zima, aj ste mu pisali pocas sitia, ze ako to ide? Alebo ste to nechali tak a pockali az kym ich neposlal?

• bybi: já se myslím ptala v době kdy měly být zhruba hotové...

• dakujem pellulinka, uz som sa s nim spojila... len som uz bola nervozna, ze vobec neodpoveda na maily... Tak som mu napisala uz trosku nastvana... Ale saty su uz pripravene na poslanie a zajtra by mi mal poslat fotku... Tak sa tesim a zaroven som nervozna, ze ake budu 😬

• bybi: neboj se budou určitě krásný. I já jsem si nimi spokojená. Uvidíš budeš mít radost.

• zuzicek - můžu se zeptat z jaké látky máš ty šaty - ten vrchní díl? myslím že do toho ušití jednou taky půjdu, ale bojím se aby mi ty šaty nedošly z nějaké lesklé látky 😐

• promiňte, nechci bejt rejpavá, ale koukala jsem na ty stránky těch číňanů a oni kradou nápady uznávaných návrhářů a ani se tím netají. mají tam šaty, které se jmenují skoro jako maggie sottero a jiné, u kterých chybí jen písmenko, aby to byl jason alexander. Tihle lidé pracují tvrdě na svých návrzích, mají šaty z velmi kvalitních materiálů a nejenomže jim tihle číňánci kradou nápady, ale ještě jim potenciálně mohou pokazit jméno. vám připadá morálně v pořádku si takovéhle šaty kupovat, nebo si je podle obrázků nechávat šít???

• pajapapaja: Můžu tě uklidnit všechny holky si je nechávají šít šaty dle obrázku.

• kata267: taft, vlizelín ...

• pajapapaja: já s Tebou naprosto souhlasím a sama bych to nikdy nudělala, ale tady v tomto tématu se asi moc nechytneš no 😉 mě je to "kradení" jak píšeš hodně prosti srsti, ale nedá se s tím stejně nic udělat, bohužel 😐

• ...já "padělky" hodně řeším, nesnáším to, puberťačky s kabelkama LV atd. no jistě věřím jim že mají na kabelku za 70.000,- ale někdo to neřeší jako holky tady...šaty se jim prostě líbí tak si je nechají ušít, každého věc.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov