Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • zuziiiiicek: to je moc, jak jsi to počítala? Mě to vychází na 4495 Kč

• Ahojte kocky, davali ste si niektora sit saty co mam v albume od zima? (fotka je z jeho ebay-u). Chcem ich ako vecerne skor a rozhodujem sa medzi satami co som si sama nasla a tymi z jeho ebay-u. Cena je podobna, tak keby som videla vysledok, skor sa rozhodnem. Vdaka!

• Holky prosím vás, je některá z vás ochotná mi poradit a pomoci s platbou přes paypal Zimovi? Co je k tomu třeba? Jak to udělat? atd....nikdy jsem takhle nic neplatila😞 A jak Zimo pozná, že je ta platba zrovna ode mě? prosím pomoc... 🤔

• Sponzor fóra
  • a co prosím znamená doslovně tato věta?? - "we will begin the work ASAP once you finish the payment "

• "we will begin the work ASAP once you finish the payment " = zacneme s pracou len co dokoncite platbu.
    ASAP znamena as soon as possible = tak skoro ako je to mozne

• ranja: děkuji mockrát!😉🙂

• zmátlo mě to ASAP🙂

• mě taky 😕

• ahoj holky,

zuzííícek, trochu zdražil, mě šaty stály 3500kč asi 170dolarů. Ale ASAP byl dražší.
    a jak píšeš, taky sem nevěděla co je to ASAP v tom mailu 🙂
    jinak pokud nemáš paipal účet musíš si ho zřídit, a nebo poslat přes někoho. Já jsem šaty jedné nevěstě platila.
    ona vložila peníze na můj účet a já je poslala zimovi a poslala jí potvrzení o platbě. Neměla paypal účet tak se to udělalo takhle. Ale už si nepamatuju nick 😬

• Ahojte, svadba ma caka sice az o par mesiacov, ale uz sa obzeram po satach. Pozerala som sa na eBay do ponuky cinskeho predajcu s prezyvkou asapbay. Nechce sa mi tu teraz citat vsetky prispevky, tak mi prosim len napiste, kto ste si od neho saty objednali, ake ste mali skusenosti. Za ochotu a odpovede dskujem 🙂 Miska

• Kocky aj mna by zaujimali skusenosti 🙂 popripade vedel by mi niekto poslat cez IP link na Asapbay? Dikes

• dvesestry tak asapbay byl nejvetsi prodejce cinskych satu..ja sama od nej mam saty.. ale zimo je lepsi, evnejsi a hlavne spolehlivejsi... takze bych ti doporucila se obratit tam...

• zdravím, jsem si jistá že je tady odkaz na tohoto opěvovaného činanka Zimu spoustu odkazů, ale já je prostě nemůži najít. Byla byste některá tak hodná a napsala ho sem?děkuju

• monaabaki: toto je jeho ponuka na ebay http://shop.ebay.com/zimolau318/m.html (ak to zmazu tak daj do googlu zimolau31😎

• Cauko, tak som objednala... kedze nejake dlhe saty potrebujem, rozdelila som riziko a objednala z 2 roznych zdrojov /optimizmus je zaklad 😃 /.
    30.9. z lightinthebox, ich konfekcne velkosti su asi najblizsie realnym konfekcnym velkostiam a ked daju "sale", tak aj cenovo sa daju. Vysli ma na necelych 140 dolarov aj s dorucenim. Tolko mi nukal aj zimo na tie modre. Platba cez paypal, ale ani som to nepostrehla, uplna pohoda. V nedelu (3.10.) mi napisali ze uz saty zosivaju.
    3.10. od zima cez ebay. Som naivne odklikla v noci, ze snad sa v cine zacne den, ale oni su asi na europsky cas nastaveni, lebo sa ozval az na druhy den pred obedom. Kazdopadne 4.10. poobede detaily dohodnute a mozem cakat 🤔
    Inak co som si vsimla, tak kazdy jeden cinan ma svoju vlastnu predstavu o konfekcnych velkostiach, cim "motivuju" na objednavku na mieru a potom plati klauzula o navrateni len v pripade brutalnych odchyliek a chyb. Netvrdim ze toto bol umysel, ale jednoznacne ich to chrani.

• Sponzor fóra
  • ahoj holky a od asapa už nikdo neobjednává, koukala jsem na jeho web a má tam zase dalších x nových šatů co nabízí, od světových návrhářů, kdo ví jak šije te(d, poslední byla alkapinka? nebo ještě někdo? prosím o info.
    moc děkuju😉

• Nevím ,raději bych to neriskovala.Před létem jsem mu několikrát psala, kolik za šaty a po každé mi napsal vyšší cenu.Takže můj dojem nic moc. Taky neodpovídali na každý mail ,jen někdy.

• baby a o takom, ze endenbridal ste poculi? ak ma niekto skusenost pomohlo by mi to velmi!!!! lebo tam ponukaju aj moje vysnivane saty ktore by ma inac stali jednoducho privela...

• A jaké jsou to šaty? Zimo ,který je osvědčený ,ti ušije skoro všechno, stačí poslat fotku tvých vysněných šatů.Taky má velmi nízké ceny. 🙂

• radkaja, posles mi nejake info na toho "zimu" do ipecka - akoze nejaku tu stranku alebo mail alebo nieco... akosi mi to nic nehovori... 🙂
    a este som nasla aj jasminesbridalshop - ktovie ake je to... 😮

• Jinak o "zimovi " je tady pár stránek zpátky velká diskuze ,tak by sis to mohla přečíst. Šije fakt hezky ,nevěsty byly s jeho prací velmi spokojené. Jinak těch číňských obchodníků se šatami je velmi mnoho ,takže nevím jestli tady má někdo zkušenosti zrovna s těmi co jsi napsala.Je to u nich risk kupovat šaty.Prověřeného a osvědčeného tady máme jen" Zima".

• Ahojte...neviete ako to je s balnym (postovnym), prevodom a colnou a spotrebnou danou?....nie je to nahodou tak, ze ak si kupim saty za cca 300 USD plus postovne a balne cca 70 USD + prevod cca 50 USD a k tomu priratat 12% colnu dan a 19% spotrebnu dan...cize saty by stali spolu cca 520 USD a na nase by to bolo cca 380€ a to sa oplati??? Ja neviem, len som sa bola pytat na colnici a tam mi povedali, ze sa aj jedna aj ta druha dan plati...neviete poradit?

• Lerysa: to clo a vsetko zavisi od oznacenia balika od predajcu (napriklad ako gift) a od kostelacie hviezd a nalady colnikov. Nie kazdy balik totizto preclievaju. A ked uz preclievaju, tak podla dokladov s balikom, alebo podla tych ktore im ty dodas, ak si vypytaju. Cinania casto posielaju s napisom "gift", alebo s nejakou proforma nizsou fakturou. Clo sa plati az nad sumu 150 eur (pod 150 ziadne) a dph nad 20-22 eur.
    Inak platit clo a dph aj za postovne je blbost, nie je to tovar, ale sluzba 😦 . Napriek tomu mi ho asi raz aj nauctovali, sice v zahranici... ale dodnes neviem rozlustit z akej sumy mi to vlastne ratali, lebo to nesedi ani na tovar, ani na tovar+shipping 😛

• dakujemk Ranja 😉...mas pravdu s tym clom, ze 150€ atd...lenze 300 USD je viac ako 15O€ ci??? ja som este teda saty za 20€ a ani dokonca za 150€ schopne nenasla 🙂 (aby som clo neplatila 🙂))))....tie co si chcem objednat stoja v prepocte na nase 220€ a s balnym a prevodom z ciny 308€ a z ceny siat plus ta 31% dan cize tych cca 100 USD (pocitam tu dan len z ceny siat, alebo sa musim doucit matiku?) tak ako pocitam je to velmi drahe stale zaplatim tych cca 380€ ved to je riadna palka...ja neviem...

• prosím ty, které objednávaly u zima (nebo i jiného číňánka) jak ste to řešily se clem a daní v ČR? (klidně i do IP) děkuju

• Káto, nijak, nikdo po mě nic nechtěl 🙂
    jen mi přišel balík

• pellu.. prečo si zmazala album?? 🤔 .. tak som si ho rada pozerala..

• Lerysa: no 300 je viac ako 150 eur, ale kto hovoril ze sa ku nim treba aj priznat 😬 . Asap kedysi kym to tu este frcalo, tak posielal saty s proforma fakturou na nejakych 80 (uz neviem ci eur, ci dolar), co bolo bezpecne pod hranicou cla. Cinania su skor "flexibilni" v tomto a ked ich poprosis, ci by nemohli uviest nizsiu hodnotu pre potreby colnice, tak asi by s tym problem nemali. Odkial si chces objednat?

• clo a dph sa vyratava aj z postovneho v pripade, ze je to expresne postovne, teda EMS alebo Express Mail z USA.

Ak mate moznost objednavatjte si to k niekomu do CR, tam je limit 150 euro aj na dph aj na clo.

• pellu a ty jsi Zimovi psala aby ti na balík napsal "gift" anebo aby tam napsal nižší cenu abys neplatila clo? Nebo to dělá automaticky?? A ptám se stejně jako simcab- pročpak jsi smazala album, bylo jedno z nejkrásnějších a taky jsem na něj ráda občas mrkla😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov