Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
@chechnyan : děkuji, potěšila jsi mě, taky doufám, že ten vrch se na mě nějak pěkně vyrýsuje.
Platila jsem zálohu 7.1., takže fotku poslal přesně po 20 dnech. Jedna holčina tu ale psala (holky sorry, teď si nevzpomenu která) že jí foto poslal po 23 dnech. Vydrž už to bude určitě každou chvilku.
Doufám, že se pak pochlubíš
28. jan 2011@mmisenka A ukážeš nám šatky? Jsem zvědavá...
28. jan 2011- Sponzor fóra
@marlenka_ Jaj to mě teda moc mrzí a celkem mě¨to vyděsilo. To jsi měla šaty od Zima od kterého tady většina objednáváme??? Ukážeš nám je? Já jsem ještě neslyšela, že by něčí šaty od něj dopadly tak zle.
To mě teda mrzí, ale jak dál postupovat to teda taky nevím, zkus mu napsat svou stížnost a uvidíš no...
28. jan 2011@mmisenka Cauky,mohla bys mi prosim poslat ten kontakt na ty stranky do IP?Diky moc
28. jan 2011@zuziiiiicek myslim ze viem co mas na mysli
porovnala som tvoje saty so satami pellu, a mas pravdu, ze ta uplne najhornejsia cast s perlickami je inak riesena ako mala pellu. ty to mas take viac krojene akokeby do srdiecka, ona to mala takmer rovne, len vlastne v strede to mala jemne znizene (hovorim o hornom okraji korzetu na prednej casti). to ale neznamena ze to nebude na tebe dobre vyzerat ale rozdiel oproti oroginalu tam vidno je. pellu mala fakt obrovske stastie, jej saty boli vernou kopiou originalu, a vzhladom k cene ani nehovorim. no ved daj potom real fotku. inak co si ja pamatam, tak pellu to v pripravnom albume tiez mala take splihle bez spodnicky, takze toto by som neriesila, to bude urcite o.k. aj inak ukazu ked budu krasne vyzehlene.
28. jan 2011@claire767 no to já jsem po něm chtěla trošku víc vykrojený výstřih, na originálu mi přijde takový skoro rovný a to by se moje malý prsa ztrácely
Jen jsem to nechtěla mít vykrojený tak moc no
jinak máš asi pravdu, děkuji ti
28. jan 2011@zuziiiiicek ahaaaaa!
tak uz to teraz chapem. v tom pripade je to uplne v poriadku, ja som myslela, ze ty si to chcela jak na originale take skoro rovne. mne sa hned nezdalo ze by si ten vrch usil jak sa mu chcelo, zatial co som tu videla fotky siat od neho, boli skutocne jak original, nielen u pellu. tak podla mna budu saty ok. mozno to len na tej figurine vyzera tak viac vykkrojene, ine to bude priamo na tele
drzim palce
28. jan 2011@zuziiiiicek ahoj, pozerala som tvoje saty a vyzeraju super. toho vykrojeneho vrchu korzetu by som sa tak velmi nebala, podla mna ak ti to bude velmi prekazat, kazda sikovna krajcirka ti to zarovna a bude to vyzerat ako original, takze hlavu hore a nech saty rychlo dorazia
28. jan 2011@claire767
jj nechci aby tady padlo špatný světlo na Zima jen kvůli mým rozmarům. Myslím si, že Zimo zatím nezklamal. Ten výstřih jsem opravdu vykrojený chtěla,ale jen zlehka. Ale jak říkáš, možná to tak fakt vypadá jen na té figuríně.
28. jan 2011@zuziiiiicek je mi to luto:/, ale saticky ukazem az na svadobnych fotkach..
28. jan 2011@jasminka002 díky ti
jj chtěla jsem prudit Zima aby mi to opravil, ale ani nevím jak bych to anglicky vysvětlila a navíc mě to pak taky napadlo, že kdyby to bylo tak zlý tak zajdu ke švadleně tady.
A jinak jsem zvědavá jak se Zimo popere s tvýma vymyšlenýma šatama.
a co ti napsal? je to pro něj možný??
Takže jsem poslala druhou půlku peněz a už se na šatky těším. Za jak dlouho by tak mohli dorazit nevíte??28. jan 2011@radkaja ježiš nestraš mě ještě se saténem
já si nemyslím, že to bude až tak lesklý, to bude bleskem z foťáku
28. jan 2011- Sponzor fóra
@mmisenka Ahoj, jestli můžu poprosit, tak mi taky pošly tu adresu. Moc děkuju.
28. jan 2011@zuziiiiicek no ano, dala som mu tazku ulohu
napisal ze pohoda, ze rozumie, tak som si to este raz pre istotu overila a pisem mu dalsi mail, este sa musim pomerat a bude to dokonale
ja som tiez uvazovala nad tym, ze aj keby nieco pokazil (co veeeeelmi dufam ze nepokazi) pojdem za krajcirkou a dam jej to opravit, na svadobnych satach je tolko roznych zahybov a vrstiev, ze dufam, ze sa to bude dat niecim prekryt alebo upravit. drzme si palce
28. jan 2011@jasminka002 každopádně ti držím palečka, ať vypadají podle tvých představ
29. jan 2011Ahoj, v albu mám fotky, které mi poslali z bigdaydress.com, co vyrobili, tak můžete juknout a posoudit.
29. jan 2011@zuziiiiicek :moje saty posielal v piatok a do prahy dorazili hned v utorok (podla trackingu), v stredu ich dorucili na dodaciu adresu,takze fakt je to expres..akurat mu chvilu trvalo kym ich poslal- slubil,ze ich posiela uz v pondelok..popytaj si od neho tracking number a podla toho budes vediet kde su a kedy asi dorazia..inak ako som tu uz pisala dodanie do ciech uplne super,na colnici bez zdrzania..clo ani ziadne poplatky som neplatila..
29. jan 2011@marlenka_ : a kupovala si priamo od neho, alebo cez nejakeho sprostredkovatela? je to divne, na materialy zatial staznost nebola..urcite mu skus napisat s cim a preco nie si spokojna a snad sa reklamacia vydari..druha moznost je skusit satky predat..kolko ludi-tolko chuti, niekomu sa mozno budu prave take pacit..
29. jan 2011@marlenka_ : inak co sa tyka reklamacii cez ebay, tak som doposial vzdy uspela- vacsine predajcov totiz dost zalezi na dobrych hodnoteniach..takze urcite nepis zatial ziadne hodnotenie a skus sa s nim dohodnut na vrateni penazi, pripadne inom rieseni..
29. jan 2011@bubblinkka Ahojky, děkuji za odpověď. A kolikátý den po odeslání druhé půlky platby ty šaty odeslal?? Tracking number bych po něm chtěla, ale neodepisuje mi uz vubec na nic
Klasika
Jak jste z nej to cislo dostali??
30. jan 2011http://shop.storeofdress.net/product.php?productid=39621&cat=0&page=1
co si myslíte o tomhle?já je zkoušela ve skutečnosti,ale chcou za půjčení 12000 a tady jsou za pusu,ale mám strach z kvality spracování.30. jan 2011@radkaja s tim clem se mi nezda, ze by to byla nula, protoze znama neco platila a celkova cena satu byla do 5tis..
30. jan 2011@bolekat to bola asi DPH, do nejakej sumy sa plati iba DPH a nad nejaku sumu (asi tych 5000) DPH aj clo
30. jan 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@lilinka28 : mrkni třeba ke mě do alba, mám tam čerstvou fotku šatů co mi poslal Zimo. Až dorazí šaty, vyfotím se a hodím foto