Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
HOlky prosím o radu. Kamarádka si nechává šít šaty u zima a on po ní chce tyto míry:
Back closure
back shoulder to waist
shoulder to bust
Já už si nepamatuju jestli to po mě chtěl taky, ale vím, že jsem koukala na nějakej obrázek kde to bylo popsaný. Už ale nevím kde sem ho našla. Poradíte prosím?5. feb 2011@zuziiiiicek teda jak to že jsi nenapsala že šatky už jsou doma!!!!!!!!!!
říkala jsem, že budou úžasnýtak gratuluju
5. feb 2011- Sponzor fóra
@pellullinka Peti promiň, měla jsem toho včera večer moc tak jsem se tady pochlubila, hodila fotky a pak už jen sem tam přiskočila.
A děkuji
Pošli mi do IP tvůj email, já tu fotku s těma mírama mám někde v mailu tak ti to přepošlu5. feb 2011@pellullinka Jinak BACK CLOSURE není míra, chce vědět jaký chce "uzavření" vzadu - jestli zip nebo šněrování.
Back shoulder to waist je opravdu od ramene k pasu a shoulder to bust je od ramene k poprsí - přesněji k bradavce5. feb 2011@2011daska daska moje saty su z taftu a ja som spokojna, podla mna je kvalita uplne v pohode
5. feb 2011Ahoj holky...jsem uz rozhodnuta, ze saty si necham usit u Zima...mela jsem na sobe mnozstvi satu, ale proste nebylo to ono, nebylo to takove to "waw". A proto nechci vrazet hodne penez do pujceni satu, ktere mne na 100% neohromily. Mrzi mne, ze jsem na sobe nemela par satu, ktere jsem si chtela zkusit, ale bohuzel nemuzu vejit do salonu a rict, ze si chci zkusit ty nebo ony saty, kdyz jsou mi viditelne kratke -177cm + 8cm podpatek. Takze jsem zkousela, co bylo v moji delce. A na zaklade pocitu a take fotek - protoze par satu se mi v realu libilo moc, ale na fotkach ne a take opacne
- jsem si vybrala saty, o kterych jsem si myslela, ze si nikdy nevyberu. link: http://www.moonbasabridal.com/mori-lee-blue-collection-wedding-dresses-style-4512-luxe-taffeta-with-embroidery-p-1923.html Mam je take na sobe v albu "co uz mame" foto c. 27, saty c. 5. Proste kompromis. Jenom se mi na tech satech nelibi spodek, proste pri prijdou takove usekle, nebo co
Tak se konecne dostavam k otazce:
1. myslite, ze by bylo lepsi nechat saty jak jsou,
2. myslite, ze Zimo by dokazal udelat neco jako na tehle satech - spodek trosicku jakoby naraseny - jenom nevim, jak by to vypadalo prave i s vysivkou na vlecce http://www.bestbridalprices.com/images/whiteone/large/3012.html
3. nebo udelat na satech neco podobneho, jako mela jedna holka odsud z beremka http://www.beremese.cz/fotoblog/pavlinkaaaaaaa/album/bereme-se/3922479/ - tady ale nevim, jak by to vypadalo zas zepredu.
Prosim, poradite predtim, nez napisu Zimovi? Vice hlav, vice rozumudiky, diky
5. feb 2011@radkaja mam je na fotce v albu "co uz mame" foto c.27, saty c. 5, tak mrkni tam
5. feb 2011@radkaja prave toho se bojim
5. feb 2011@meindzi ahojky.
vybrala sis moc krásný šaty a podle mého názoru bych je nechala tak jak jsou, vypadá to krásně jak na modelce tak na tobě. Myslím, že by tam ta krajka dole opravdu nepůsobila dobře....
5. feb 2011@zuziiiiicek : satky su fakt v skutocnosti kraaaaaasne, stali za tie nervy..dufam,ze tiez budem vyskat od radosti, idem si pre svoje buducu sobotu..tesim sa na fotky na tebe
5. feb 2011@bubblinkka bubbli díky moc
Jak se v nich vyfotím hned hodím foto.
A tobě držím pěsti, ať jsi aspoň tak spokojená jako já
5. feb 2011- Sponzor fóra
@meindzi teeeda řeknu ti, tys vyzkoušela pěknou řádku šatůů... to tě fakt obdivuju, já bych na to neměla nervy
Já jsem byla jen v jednom salonu a vyzkoušela jsem jen troje šaty a stačilo
Ale z tvých fotek a fotek originálů je jasně patrný jakej může být rozdíl mezi origoš fotkou a potom realitou...dělalas dobře žes zkoušela. Já jsem svoje ještě nevyzkoušela, až zítra konečně, ale snad to bude OK.
5. feb 2011@zuziiiiicek : dakujem
tiez potom hodim fotky
@meindzi : to je fakt, klobuk dole..ja som napriklad neskusala ani jedny, len som si vybrala co sa mi paci, napisala som zimovi ake chcem upravy..tak dufam,ze som neurobila chybu..ale ak na to mas dost silne nervy,urcite je lepsie vyskusat..a tu krajku dole by som asi tiez uz nedavala..inak su jednicka (ale aj dvojka) velmi pekne..5. feb 2011@zuziiiiicek ani mi nerikej...nejdriv jsem zkousela na slovensku, protoze svatba bude tam, ale nic mne neoslovilo dostatecne...tak jsem zkousela jeste v praze, kde ziju...musela jsem navstivit hodne salonu, prave kvuli me vysce, obvykle meli na mne jenom par satu...
5. feb 2011@bubblinkka ja jsem se prave bala toho, aby mi sedely...vyzkousela jsem opravdu ruzne saty a ty vybrane nejsou ani trochu podobne tem, ktere se mi libily...doufam, ze jsi mela stastnou ruku a vybralas spravne
5. feb 2011@bubblinkka no já jsem původně taky nechtěla zkoušet žádný, ale pak jsem si říkala, že už si nikdy (snad) nebudu moct zkoušet šaty, takže se o to nechci ochudit. Ale hrozně mě to nebavilo
@meindzi jak řekla bubblinkka - klobouk dolů!5. feb 2011@zuziiiiicek jo, a abych nezapomnela, mnoho satu jsem vubec ani nefotila, byly kratke, nebo jsem je nezapla, nebo uuuplne nesedely...pocitam, tak 20-25 satu jeste k tomu
5. feb 2011@meindzi no wau!
frajerka...
5. feb 2011@zuziiiiicek tvoje saticky vypadaji moc hezky...jsou bile?
5. feb 2011@zuziiiiicek Ahoj Zuzi, tak som velmi rada, ze ti saty dosli domov, a ze som ti mohla nejako pomoct, aj ked len mojimi skusenostami. Saty mas nadherne, pozeram, ze aj ty mas vlecku. Ja sa teraz modlim, aby som v nich vedela tancovat
lebo take honosne saty som este na sebe nemala
Viem si ta zivo predstavit, ako si jasala, ked ti saty dosli
Potom napis, aky mas pocit zo siat, ako na tebe sedia, ci nie su trosku tazke, lebo predpokladam, ze tiez ich mas zo satenu. Moje sa mi zdali trosku tazke, ked som ich pohromade drzala v rukach, ale ked som ich obliekla, tak som sa do nich vzila a nezdali sa mi tazke. No uvidim ako to bude s tym tancovanim, ci mi nebude vadit vlecka a tak. Teraz mam z toho najnovsie depku
A velmi sa s tebou tesim, ze mas saty doma. Maj sa krasne :-*
5. feb 2011@zuziiiiicek a ja som ziadne saty v salone neskusala, moje saty od Zima boli premiera
5. feb 2011@meindzi ano ano jsou bílé, akorát jsem to fotila večer takže blbý fotky. Zítra snad budu mít lepší fotky
@martinkaa Marti DěkujiZa pochvalu i za všechny rady a pomoc
Všem holkám tu moc děkuju, vždycky když si nevím rady tak zabrouzdám sem.
Vidíš to, nad tancem jsem vůbec nepřemýšlela!No zítra tu budu mít bratry tak mě navlíknou a hned ten tanec vyzkoušíme. Myslím, že to nebude žádná sranda
Anebo naopak sranda veliká
Jj mám vlečku a chtěla jsem po Zimovi knoflík na připnutí, ale nějak na to zapoměl, ale to už je maličkost, to se dodělá. To si tam určitě taky nech udělat. S tím by se ti fakt blbě tancovalo kdybys měla puštěnou vlečku
Šaty mám ze saténu a můžu ti říct, že jsou fakt těžký. Nebo mi to tak aspoň přijde, Uvidíme až je budu mít zašněrovaný na sobě jakej to bude pocit, ale když jsem se do nich jen tak nasunula abych mrkla do zrcadla a chtěla jsem je vzadu jednou rukou přidržet tak se to nedalo...
Ještě jednou děkujiI ty se měj krásně...
5. feb 2011@kvikinek díky
5. feb 2011@meindzi : akurat som si prezerala tvoj "skusaci" album a myslim,ze nemusis volit ziadny kompromis- v niektorych satach si vyzerala fakt super, takze by som vybrala tie v ktorych si sa sama najlepsie citila a ktore sa ti na sebe na fotkach najviac pacia+ak chces s nejakymi drobnymi upravami,ktore si myslim,ze pre zima nebudu problem..
6. feb 2011@bubblinkka diky
a k tem satum, co jsem si vybrala - myslis, ze mam zvolit upravu, jak pisu vys nebo mam nechat saty, tak jsou?
6. feb 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@2011daska Krásný šaty, opravdu. Nemyslím si, že ho štveš, on už je myslím zvyklý na ledacos
"Dear friend" píše snad pokaždý.

Co se týká materiálu tak nevím, já je mám ze saténu, já je původně chtěla z taftu, ale Zimo mi psal, že ten typ co chci by nebyl dobrý z taftu. A bohužel ani nevím, jestli tu nějaká holčina měla od něj šaty z taftu...třeba se někdo ozve
A sklady-ty já mám na svých šatech taky na korzetu a myslím si, že jsou moc povedený...
A nenech se odradit. Mému příteli se líbila cena, tak říkal ať to risknu. A naši mě v tom podpořili. Co se ale týká okolí a tak, tak samozřejmě, že když jsem řekla, že si je nechávám šít v Číně tak se moc netvářili. Všeobecně mi přijde, že se to tu bere, že co je Made in China je shit.