Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • Ahoj holky, narazila jsem na tuto diskusy náhodou.
    Máme svatbu sice až přš. rok, ale tento už si dělám představy atd., protože od září dělám školu a tak nebude moc času sedět u netu a zkoumat co a jak, já bych chtěla šaty Cambria Marie a taky uvažuju si je ušít, ale mám strach, že by je ten Zimo jak tu o něm píšete nezvládl, nebo bych nebyla spokojená 😞
    Co myslíte?

• @m.o.n.i.k.a  tak právě o těchto si myslím, že je Zimo zvládne v pohodě, vidělas moje? je to trošku podobný styl a moc se mu povedly...

• @zuziiiiicek  tak jsem mu psala a odepsal mi že jdou a že by stály 240 dolarů ale napsal mi že by byli ze saténu(a tylu), to si nějak nedokážu představit, ten satén..

• Sponzor fóra
  • kocky, tak som od zima upustila- nakoniec si dam saty usit tu na Slovensku. Zimo mi vravel, ze by moje saty stali 260 dolacov a tu mi ich usiju za 290 eur. Je to cosik navyse, ale bala som sa tej predstavy, ze by som si objednavala saty s tak daleka.

• @zuziiiiicek   viděla a krásně Ti sedí, fakt se mu povedli, za ty nervy to stálo a Tobě to moc sluší 🙂 Já mám stále strach si je taky takhle objednat 😬 😃

• @terulilinka  na ty moje napsal, ze by take staly 240 USD 😉 ...rada bych vedela, jak to pocita 🙂

• @meindzi  jak se mu to hodí 😃 😃

• @terulilinka  asi ano 🙂

• Zimo mi poslal fotku podobnych satu jako Marabu, na nejake neveste (mam v albu). Korzet se mu dosti povedl. S tou plisovanou sukni to uz bude risk 🙂

• @misula.g  a kdypak jsi mu psala?? to už takhle rychle jo?🙂

• @danulik18  ahoj, a mozem sa opytat kde si ich davas usit? dakujem.

• @jasminka002   Jasminka, davam si ich sit cez esaty.sk. Nepoznam sice osobne nikoho kto by si cez nich daval sit, ale videla zopar ich satociek a boli pekne. Takze cross fingers 🙂, ze budu dobre 🙂

• @danulik18  na tuto stranku som uz pocula vela dobrych ohlasov. pani je velmi mila, pisala som si s nou uz parkrat. a je tu dost dievcat, ktore si cez nu davali sit saty a boli velmi spokojne. drzim palce.

• @terulilinka  psala jsem mu asi kolem pul 10 vecer, odepsal obratem 🙂 asi ranni ptace 😃 a dle mailu sympaticky chlapik...

• Premyslela jsem o te plisovane sukni - jak asi bude vypadat, kdyz se vybali z baliku? 😞 Musim zjistit, jestli se to vubec muze prat

• Sponzor fóra
  • @terulilinka  daj si google len maggie sottero nora, a daj si obrázky nájde Ti veľa pekných detailov.
    Ja som si ich pôvodne išla od Zima objednať, posielala som mu aj dosť detailné obrázky.

• @jasminka002  ahoj, prosim Ta, tie dievcata, ktore si davali u nej sit - tak aj cena sa pohybovala okolo 300eur?
    Dakujem 🙂

• @terulilinka  : Tak jsem našla tu nevěstu s těmi tylovými šaty od Zima. Je to Senmark. 🙂 Má podobné šaty co chceš ty.

• @misula.g  mě taky odepsal brzo😃 a prej yes, friend 😃 to mě rozesmálo..

• @rosaria  a nemáš je někde? já právě vždycky najdu jen ty hlavní co jsou ofiko maggie sottero

• @radkaja  děkuju, hned na ní mrknu 🙂

• @terulilinka  tak jsem koukala, šaty moc krásné.. ta výšivka nemá chybu..!
    akorát se mi zdá, že tam nemá moc toho tylu, že je vidět ten satén.. 😞 to mi psal taky totiž, že vrchní je tyl a spodní satén..

• @terulilinka  : tak v salonu spočítej ,kolik vrstev tylu šaty mají a pak to napiš jako požadavek Zimovi. 🙂

• @radkaja  já mu psala, že bych chtěla hodně vrstev tylu, tak uvidíme.. počítat se mi to nechce.. by mě měli za blázna 😃

• Přinejhorším,bys mohla pak nějaké spodní vrstvy si přidat sama,svatební tyl je u nás k sehnání. 😃

• @terulilinka  : tak ta nevěsta Senmark,má ty šaty ještě v bazaru a píše,že má 3 vrstvy tylu.

• @terulilinka  jaký si chceš nechat ušít?

• @danulik18  nekupujem cez zima, cez ineho, na ebay ich je strasne vela, ale uz mam vybrate, vyjdu ma 104 euro, tak som zvedava 😉

• @m.o.n.i.k.a  : myslim,ze taky typ siat ako si si vybrala mu celkom ide, mrkni sa na fotoalbumy dievcat, co si nechavali sit v poslednej dobe (zuziiiiicek, chechnyan, martinkaa, pripadne trocha davnejsie pellulinka, kvikinek)- sukna je u niektorych z nich podobna a je tam vidiet, ze aj vysivky robi krasne..
    @terez23  : cena siat sa pohybuje cca od 200 do 260 dolarov, postovne je v cene a za spodnicku odo mna chcel 30 dolarov navyse..

• @terulilinka  proč si to nedokážeš představit?? má krásnej satén, moje šaty jsou taky ze saténu a myslím, že se to na tvoje šaty bude hodit....
    @m.o.n.i.k.a  děkuji a neboooooj...risk je zisk 😛 😃
    @danulik18  držím pěsti😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov