Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @fliacik  : dakujem..myslim,ze az to vezme krajcirka do ruk, ze by ma to mohlo skludnit..🙂
    @aimirin : v blizkej dobe vyrazim na lov za nejakou extra-push up (dufam,ale ze pri snahe vyplnit kosicky nestratim sudnost a ze nedopadnem ako nevesta v Tvojej galerii hruzy 🙂)
    @2011daska  : to je presne moj problem nerozhodnost.. aj preto som teraz saty zabalila do nepriehladneho obalu aby som trochu vychladla..
    a presne z dovodov, ktore popisujes som sa vyhybala salonom kym sa dalo..aj ked verim,ze sa najdu aj take ,kde je personal v pohode,ja som bohuzial nervozna aj ked su na mna mili ale motkaju sa okolo mna..pre mna by bolo super keby existovali samoobsluzne salony..🙂
    @radkaja  a vsetky baby : veeelmi dakujem za podporu.. 🙂
    @sangi  : drzim palce, urcite budu super..hlavne ,ze si si ich vopred vyskusala..

• Ale teda musím se přiznat, že ač mám už pokyny k platbě, ještě jsem nic neposlala... váhám, jestli ty šaty jsou opravdu do, co chci, jestli by nebyl lepší princess styl... a jeslti nám na to postavu..

• @terulilinka  takze hranica sa znizuje az od 1.4. Do 31.3 vratane je hranica v CR stale 150 eur. Mam to z oficialneho listu z colnej spravy.

Vážený pane/paní,
    zásilky (např. nákup zboží přes internet) mohou být osvobozeny od cla a DPH do hodnoty 150 EUR, toto platí do 31. 3. 2011.
    Snížení limitu DPH na 22 EUR je platné s účinností zákona č. 235/2004 Sb. o dani s přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů, od 1. 4. 2011. Limit 150 EUR se tak bud vztahovat jen na osvobození od cla.
    Osvobození se nevztahuje na lihoviny, tabákové výrobky, parfémy a toaletní vody.
    Pro zásilky mezi fyzickými osobami je hodnota, do které může být zásilka osvobozena od cla a DPH, 45 EUR (toto je možno brát jako dar).

• Sponzor fóra
  • Holky, začínám uvažovat nad jinými šaty a prosím o názor... Myslíte, že je zimo zvládne?

• @sangi  Tyto šaty jsem viděla v salonu v Hradci Králové 🙂

• @judita83  Myslím že jsem viděla už podobné, co ušil.. ale z jiného materiálu, byl to bílý satén.

• @sangi   tyto by ušil taky ze saténu, už jsem mu psala, jen bych ráda viděla něco hodně podobného, abych věděla, že nebudu zklamaná...

• @sangi  Pokud sis ještě ten styl šatů nikde nezkoušela,tak ti to vřele doporučuji, protože jen z obrázku nemůžeš 100procentně vědět ,že ti budou sedět. Taky by ses ujistila jestli vůbec takové šaty chceš. 🙂

• @judita83   Tak snad ti pošle nějaký obrázek s podobnými šatami. 🙂

• @zzaneta  jo holky, tak to ja mam zase kulaty uplne vsechno a merila me mamka, to mereni jsem zas tak neprozivala, chtela jsem se obliknout 🙂

P.S. moje satky se budou vdavat na Chodovske tvrzi 17.6. 🙂

No a stím clem... Zimo chce na saty 25 pracovnich dni coz je ode dneska do 30.3. a tyden cesta to uz bude nejspis v dubnu... a jak jsem uz psala, jednu platbu budu posilat mensi nez 22 euro a snad se to mu vyhnu...

• @klarakatzova  No já chtěla aby mi to sedlo, tak jsem to prožívala. Já to teď všechno nějak prožívám co jsme začali konečně pořádně zařizovat 🙂

Jééé, tak to moje šatky tam budou o pár dní později 🙂 To jsem zvědavá na fotečky. Kde budete mít hostinu?

No taky si říkám že to asi nestihneme, ale při nejhorším tu druhou platbu taky rozdělím na dvě části a z toho jedna třeba 20 Eur.

• @zzaneta  hostinu vubec nevim, zjistuju, ze pro ani ne 20 lidi se tezko hleda prostor... na zavreni restaurace je to malo lidi a na salonek moc, tak fakt nevim... dnes se ale jedemepodivat do jedne restaurace, tak snad budou mit nejakou predstavu, aspon lepsi nez my a taky volny termin...

Zimovi jsem o tech platbach a zmenach v zakone psala a nema problem, sam napsal at zaplatim nejdrive půlku a tu druhou at si teda rozdelim.

• Tedˇ jen aby na celnici balík nerozbalili. Svatební šaty za 22 euro ,to by se jim asi zdálo divné. 😐

• @radkaja  no jasne, ale kdyz jsem videla jak je ten balik velky, tak to na prvni pohled nevypada tak podezrele 🙂

• @zzaneta  já taky radím v obvodu prsou, pasu a boků ubrat. Já jsem si ubrala cca 2 cm, protože jsem si všimla, že Zimo dělá šněrovačky tak, že se dotahujou úplně, a to jsem nechtěla. Posílala jsem mu i obrázek šatů, které šil on a originálů (zezadu) a upozornila ho na to, že chci aby se šněrovačka, stejně jako na originálu, nahoře rozšiřovala. Pochopil, s výsledkem jsem spokojená.... to jen tip ode mě....😉

• Sponzor fóra
  • @klarakatzova  no on ten balík vypadá malý, ale ten můj byl i dost těžkej, nedivila bych se kdyby jim to přišlo divný. Ale samozřejmě vám to nepřeju a držím vám všem pěsti, které si teď objednáváte, ať nemáte žádné komplikace.😉
    @bubblinkka  jaj mrzí mě, že máš takový trápení se šatama.😞 Asi vím jak se cítíš, přesně takový pocity jsem měla když mi Zimo poslal foto hotových šatů, mě se na té fotce vůbec nezdály, byla jsem zoufalá a říkala jsem si, že jsem udělala hloupost, že jsem do toho šla. Nakonec jsem si řekla, uvidím jak budou vypadat v reálu...a pak jsem slzela radostí. Tvoje šaty jsou moc krásný!! Pro švadlenku by neměl být problém je "natáhnout" na tvou pěknou postavu a uvidíš, že budou super!! Ale napadlo mě, že pokud si teda opravdu nejseš jistá tím stylem šatů, tak být tebou, zavčas bych obešla nějaký ty salony a zkusila jiný střihy a viděla bys, určitě by ti to pomohlo se rozhodnout. Buďto bys objevila nějaký do kterých se úplně zamiluješ, v tom případě si myslím nebude problém tvoje šatky prodat a honem objednat nové....anebo si naopak řekneš, že ty co máš doma jsou ty nej!! Lepší se rozhodnout včas, protože ve svatební den chceme být každá úplně "WOW"!!!😉

• @kacennnka  no je to super, už jsem to zjistila taky, ale stejně to asi nestihnu 😞

@klarakatzova   a mě píše jen taková krátký zprávy 😞

• @zuziiiiicek  : myslim,ze to tak urobim..skocim do nejakeho salonu aby som videla ake su ine moznosti, strihy..
    moje saty odnesiem ku krajcirke nech ich upravi a potom sa rozhodnem definitivne..vo svojich som sa vlastne ani nevidela v zrkladle, iba na fotke, doma mame iba male "kupelnove"...
    mam este pol roka do svadby,takze este stihnem od zima objednat dalsie (pripadne aj dvoje, troje..🙂...- to uz dufam nie 🙂)
    ale vystihla si to presne..nechcem aby boli "ok",chcem aby boli "WOW" 🙂

• @zuziiiiicek  fakt jsi pár cm ubírala? ty joo, já včera odeslala míry, tak nevím no.. a v čem máš jinou tu šněrovačku?

• @zuziiiiicek  Díky za tip. To šněrování mu taky raději pošlu ale s těmi centimetry nevím nevím. Ty jsi jako proutek, já si váhu musím dost hlídat. No uvidím, bojím se abych do nich vlezla. Ono švadlena to snad může vždy zabrat,ale rozšířit?

• @bubblinkka  o to přesně jde a neboj, určitě to tak bude!!😉
    @terulilinka  jj, ubrala jsem ale jak říkám, tak max 2 cm a jde spíš o to, že jsem mu napsala jak to chci. Tyhle obrázky jsem mu posílala...obrázek 1 originál, obrázek 2 - tak jak to dělá Zimo...takže asi tak😉

• @zuziiiiicek  děkuju, jsi zlato! tohle by mě vůbec nenapadlo! 🙂 tak ale dá se to tou tvojí šněrovačkou korigovat nějak? já ho celkem dost prudim, už mi píše dost strohý odpovědi, tak zase nechci ubírat na těch mírách 😃

• @terulilinka  no s mojí se to dá, protože mi šaty ušil tak ja je to na obrázku 1. Když se podíváš na obrázek 2 tak tam už se moc korigovat nedá, širší záda už ta slečna mít nebude takže se to musí dotáhnout nadoraz. Ale jinak samozřejmě šaty sedí, jde jen o ten vzhled té šněrovačky. Zas na druhou stranu se to někomu může líbit tak jak to Zimo dělá...je to jen můj tip. Nevím jak jinak to vysvětlit.🙂 a nemáš za co😉

• Tak ja jsem posilala miry presne a mela jsem to neco mezi tim, co davala na fotas vys zuziiiiiicek

• @zuziiiiicek  mě se právě líbí to nahoře rozšířený jak to máš a vůbec mě nenapadlo, že to může být jinak 🙂

• @terulilinka  mě to taky napadlo až když jsem viděla to druhý foto😉

• @terulilinka  u me se taky nerozepisoval, ale stacilo to 🙂

• @zuziiiiicek  tak děkuji 🙂 doufám, že to pochopí.. napsala jsem mu že bych to chtěla jako na těch 2 obrázkách co jsem mu poslala, ale né jako na tom třetím 😃

@klarakatzova  no ale mě píše třeba jen ok :-/

• Ahojte, kočky vedeli by ste mi poslať stránky z ktorých ste si objednávali šaty? Vôbec nič o tom neviem :/ Odkiaľ presne to posielajú? Ako ste boli spokojné so šatami, ktoré vám poslali? Zasväťte ma 🙂

• @kikuska16  Ahojda, my jsme si je tu většinou všechny objednavaly u ZIMA. Nemá své stránky, většinou ušije podle fotky co mu pošleš. Holky jsou spokojené, já na šaty teprve čekám. A je to z Číny, moje třeba vyšly na 200 dolarů i s dopravou.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov