Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • Ahojte nevestičky, môžete mi poslať kontakty, ktoré ste si objednali šaty cez ebay, alebo inde a ste spokojne, prípadne nespokojne? uvitala by som realne foto šatičiek, ktoré máte už sfotené reálne doma, dakujem

• @matulienka10  Nejlepší je projít si trochu tuhle diskuzi . 🙂

• @matulienka10  Určitě si projdi diskuzi. Mě osobně přesvědčily šaty od uživatelky zuziiiiicek 🙂

• Sponzor fóra
  • @rosaria  ahojda, take jsem te zadala o pratelstvi abych videla praci zima, ja zatim na sve saty cekam, snad budu mit pristi tyden uz fotky, jak to dopadlo... muzes se kouknout co jsem si nechala usit, je to u me v albu model č.1

• so Zimo treba komunikovať v angličtine ? som z toho mimo i keď čítam a čítam diskusiu 🙂

• @klarakatzova  vybrala si si veľmi krásne šaty som zvedavá ako ich zimo zvládne...

• @matulienka10  ano v anglictine, ale mozes aj v cinstine, ked vies 😉

• Holčiny, tak si šaty od Zima objednávat nebudu. Včera jsem šla jen tak na čumendu a našla jsem nádherné, strašně podobné těm, co jsem si vybrala - hned záloha a jsou moje 🙂 bohužel z osobních důvodů sem nedám foto, protože existují závistiví podlí zlí lidi, co si vyhledávají příspěvky... a stalo se to nejen mně. Ale jsem nadšená, byly to ty pravé, vzala jsem je na sebe a nechci jiné!!! 😬

• @revival.lady  Jací závistiví zlí lidé?

• @revival.lady  ???????

• inac baby fakt je divne ze mne poslal cez DHL a Rosarii cez TNT, a mne nejake clo ani DPH neriesili, myslim ze som na baliku mala nejaku sumu ale len symbolicku, ja som platila nejakych 140 EUR za saty.

• @sangi  @rosaria  Nestalo se to jen mně, že si vás prostě podle přezdívky nebo jména tady vyhledají... mě tady takhle šmírovala jedna pipka.. tak mám uzavřené album a všecko. A jedna má známá odsud dokonce musela přesunout svatbu, protože tu vše co napsala, sledovala slečna z příbuzenstva jejího nastávajícího a pak dělala zle v rodině a rozpory... prostě o to nestojím. Kdyžtak mi pošlete do IP maily, já pošlu tam 🙂

• holky, musím vám říct, že jsem pekelně naštvaná!!!!!!!! už 2.den se mi vrací email, který píšu zimovi.. ! dřív mi občas napsal i z toho paypal mailu, tak jsem psala i tam, a oboje se vrací a tvrdí, že email neexistuje!!!!!!! 😠

• @terulilinka  Tak to chápu, ale chce to klid. Už jednou jsme takhle přece plašily a nakonec to bylo v pohodě. Zkus to znovu později a uvidíš. Držím palce... nebo už má taky plné zuby toho jak ho uháníme 😃

• @terulilinka  Jestli nemá zase přeplněnou schránku

• Sponzor fóra
  • @terulilinka  Asi má zase plnou emailovou schránku.Má asi velký šrumec tak nestíhá odpovídat. 🙂

• @zzaneta  zkouším to každou chvilku už 2.den a pořád se mi to vrací :-/ on nesmí mít ničeho plný zuby, my mu platíme přece 😃
    @arilas  
    @radkaja  to bych chápala, že má přeplněnou schránku, ale už 2 dny?

• @terulilinka  Třeba je zase na služební cestě,asi už mu došly látky ,jak má od vás tolik zakázek. 😃 😃

• @radkaja  😃 nestraš, já už je chci mít doma 😃

• jooo, už se to nevrátilo! (snad to nezakřiknu) 😃

• Ahoj holky. Tak jsem se včera konečně odhodlala a vydala se se svýma šatama do salónu na úpravy a domluvit žehlení a čištění. A musím říct, holky co jste z Brna, salón ANO na Masaryčce, špica! Moc jsem se bála jak budou prodavačky neochotný, když tam nesu svoje šaty a defakto ze mě moc mít nebudou a že se nakonec budu bát jim je tam nechat. Ale ujala se mě paní, moc milá, moc zkušená, byla jsem nadšenááááááá! Nechávám si šatky od Zima malinko zkrátit (nebo spíš pozvednout), protože jsem si na ně trošku při chůzi šlapala. Když je paní provizorně zkrátila špendlíkama vypadaly ještě mnohem líp než předtím, ještě líp vynikla krajka co je vepředu. No a taky jsem si nechala udělat upevnění vlečky, paní ochotně vymýšlela jak vlečku přichytit aby byly pořád krásně vidět květy na vlečce atd.
    No paráda.
    A hlavně co jsem vám chtěla sdělit...na začátku, ještě než jsem vyndala šaty z vaku, mi paní říkala, že už viděla hodně šatů, které si nevěsty nechaly šít bůhví kde a že mě předem upozorňuje, že bude mít možná výhrady a připomínky. Tak jsem se usmála, že neva ( veříce v moje šaty😃), že si ráda vyslechnu její názor. No a říkala, že jsou moc krásně a pečlivě propracované. Neptala se kde jsem si je nechala šít, ani jsem to říkat nechtěla. Říkala, že satén je krásnej, kvalitní ( pro ty co mají pořád výhrady k saténu od číňanů😃) a že je např. super, že je tam všitej i ten podprsenkovej pás. Jediný co chybí, jsou prej kostice na bocích korzetu, ty by tam správně měli být, ale říkala, že šaty hezký drží tvar, tak že tam v podstatě ani nejsou potřeba. Takže tak - naprostá spokojenost!😉

• @zuziiiiicek  Jé, tak to je potěšující zpráva pro nás čekající 🙂
    Už se těším, hl. doufám, že mi budou sedět..
    Jen pořád nevím, kdy šaty budou...ale počtvrté už se ptát nebudu 😛

• @arilas  věděla jsem, že by to vás, čekající, mohlo povzbudit.😉 Budou určitě super, neboj.

A holky...chápu, že máte obavy a nemůžete se dočkat, ale už toho Zima tak netrapte. Já jsem pak litovala, že jsem ho otravovala a nebyla trpělivá a to jsem zdaleka tak nebombardovala jak vy😃 nic ve zlým😉

• @zuziiiiicek  ahojky! No tak to je ještě mnohem lepší než bych vůbec doufala, že v salonu, kde se v šatech vyznají a projde jim tam hodně šatů, řekli o Zimových, že jsou super.. už jsem zase o kousek klidnější..jinak jsi zlatá, že se s námi čekajícími podělíš a moc ti za to děkuji!! já mu psala minulý týden v termínu , kdy říkal, že budou a posunul to prozatím o týden, takže začátklem příštího týdne snad bude foto🙂

• a proti trápení Zima se přidávám, protože z nás musí mít hlavu, jak pátrací balón 🙂 a kdy má pak šít?a to přece chceme hlavně nebo ne? 😉

• @2011daska  souhlas😉 já už se na vaše šatky taky moc těším😉 jj, já se takhle v šatech nevyznám, soudím jen vizuálně, ale i tak jsem si svýma šatama byla celkem jistá, že na nich ta paní moc nenajde. I tak jsem ale byla šťastná, že mi dá se říct odborník přes šaty řekl, že jsou dobře propracovaný. A neděkuj, ráda sjem se s váma podělila, radostí jsem včera málem skákala😃

• @2011daska  Právě jsem o tom taky přemýšlela.Prodávám nějaké věci na MMB a byla jsem na víkend pryč. Když jsem přijela, tak jsem měla asi 20 mailů od jedné paní ohl. jednoho trička 😒
    A takových je bohužel víc 😞 To je pak člověk opravdu hooodně znechucený a přemýšlí jestli to má zapotřebí
    Já mu zatím psala celkově jen 4 maily, tak si spíš říkám, jestli mě v tom množství dotazů nepřehlédne 😬
    Ale naposledy mi napsal uklidňující mail, že se nemám ničeho bát, že šaty se už šijí a až budou pošle foto. Jen zas nenapsal kdy to asi bude, ale už to neřeším. Jedině kdyby to trvalo moc dlouho, tak napíšu.
    No a když pak sem napíše zuziiiicek, hned se líp čeká 🙂

• @zuziiiiicek  Teda, to jsou úžasné zprávy. Mám radost i za Tebe. Je fakt že ty tvoje šaty mě přesvědčily o tom že si je nechám ušít a to jsem je viděla jen na fotkách 🙂

Já ZIMOvi psala jen jeden mail nedávno jak to vypadá a taky si myslím že už mu z těch emailů jde hlava kolem. Na druhou stranu, musí být zvyklý. Každopádně teď už jen čekám na fotku, vím že šaty šije takže jsem klidná. Jen jak je vidím na fotce tak si říkám jestli jsou to ty pravé. Ale to je asi tím čekáním a tak 🙂

• @zuziiiiicek  Jeee ani nevíš, jakou jsi mi udělala radost!
    Kdybych si nevěděla rady s případnými úpravami, tak aspoň vím, kam jít. Počítám s tím, že mi nemusí 100% sedět a že je budeme asi zmenšovat a zkracovat.

• @zzaneta  
    @sangi  Jsem ráda, že jsem vás potěšila holky. A jsem moc ráda, že si nemusím říct, že jsem udělala chybu, že jsem tak riskovala, ale naopak, že jsem udělala moc dobře. Zimo je frája.😃 Mě šaty sedí stoprocentně, jen se počítalo s asi tak 5 cm podpatkem a proto jsou mi malinko delší, ale nic závratnýho. No a to připnutí vlečky, o tom už jsem tu psala, na to je Zimo "odborník" = prdí na to nebo vždy zapomene😃 Ale to už je maličkost...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov