Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
@matulienka10 Nejlepší je projít si trochu tuhle diskuzi .
24. mar 2011@matulienka10 Určitě si projdi diskuzi. Mě osobně přesvědčily šaty od uživatelky zuziiiiicek
24. mar 2011- Sponzor fóra
@rosaria ahojda, take jsem te zadala o pratelstvi abych videla praci zima, ja zatim na sve saty cekam, snad budu mit pristi tyden uz fotky, jak to dopadlo... muzes se kouknout co jsem si nechala usit, je to u me v albu model č.1
24. mar 2011@klarakatzova vybrala si si veľmi krásne šaty som zvedavá ako ich zimo zvládne...
24. mar 2011@matulienka10 ano v anglictine, ale mozes aj v cinstine, ked vies
24. mar 2011Holčiny, tak si šaty od Zima objednávat nebudu. Včera jsem šla jen tak na čumendu a našla jsem nádherné, strašně podobné těm, co jsem si vybrala - hned záloha a jsou moje
bohužel z osobních důvodů sem nedám foto, protože existují závistiví podlí zlí lidi, co si vyhledávají příspěvky... a stalo se to nejen mně. Ale jsem nadšená, byly to ty pravé, vzala jsem je na sebe a nechci jiné!!!
25. mar 2011@revival.lady Jací závistiví zlí lidé?
25. mar 2011@revival.lady ???????
25. mar 2011@sangi @rosaria Nestalo se to jen mně, že si vás prostě podle přezdívky nebo jména tady vyhledají... mě tady takhle šmírovala jedna pipka.. tak mám uzavřené album a všecko. A jedna má známá odsud dokonce musela přesunout svatbu, protože tu vše co napsala, sledovala slečna z příbuzenstva jejího nastávajícího a pak dělala zle v rodině a rozpory... prostě o to nestojím. Kdyžtak mi pošlete do IP maily, já pošlu tam
25. mar 2011@terulilinka Tak to chápu, ale chce to klid. Už jednou jsme takhle přece plašily a nakonec to bylo v pohodě. Zkus to znovu později a uvidíš. Držím palce... nebo už má taky plné zuby toho jak ho uháníme
25. mar 2011@terulilinka Jestli nemá zase přeplněnou schránku
25. mar 2011- Sponzor fóra
@terulilinka Asi má zase plnou emailovou schránku.Má asi velký šrumec tak nestíhá odpovídat.
25. mar 2011@terulilinka Třeba je zase na služební cestě,asi už mu došly látky ,jak má od vás tolik zakázek.
25. mar 2011@radkaja
nestraš, já už je chci mít doma
25. mar 2011Ahoj holky. Tak jsem se včera konečně odhodlala a vydala se se svýma šatama do salónu na úpravy a domluvit žehlení a čištění. A musím říct, holky co jste z Brna, salón ANO na Masaryčce, špica! Moc jsem se bála jak budou prodavačky neochotný, když tam nesu svoje šaty a defakto ze mě moc mít nebudou a že se nakonec budu bát jim je tam nechat. Ale ujala se mě paní, moc milá, moc zkušená, byla jsem nadšenááááááá! Nechávám si šatky od Zima malinko zkrátit (nebo spíš pozvednout), protože jsem si na ně trošku při chůzi šlapala. Když je paní provizorně zkrátila špendlíkama vypadaly ještě mnohem líp než předtím, ještě líp vynikla krajka co je vepředu. No a taky jsem si nechala udělat upevnění vlečky, paní ochotně vymýšlela jak vlečku přichytit aby byly pořád krásně vidět květy na vlečce atd.
No paráda.
A hlavně co jsem vám chtěla sdělit...na začátku, ještě než jsem vyndala šaty z vaku, mi paní říkala, že už viděla hodně šatů, které si nevěsty nechaly šít bůhví kde a že mě předem upozorňuje, že bude mít možná výhrady a připomínky. Tak jsem se usmála, že neva ( veříce v moje šaty), že si ráda vyslechnu její názor. No a říkala, že jsou moc krásně a pečlivě propracované. Neptala se kde jsem si je nechala šít, ani jsem to říkat nechtěla. Říkala, že satén je krásnej, kvalitní ( pro ty co mají pořád výhrady k saténu od číňanů
) a že je např. super, že je tam všitej i ten podprsenkovej pás. Jediný co chybí, jsou prej kostice na bocích korzetu, ty by tam správně měli být, ale říkala, že šaty hezký drží tvar, tak že tam v podstatě ani nejsou potřeba. Takže tak - naprostá spokojenost!
25. mar 2011@zuziiiiicek Jé, tak to je potěšující zpráva pro nás čekající
Už se těším, hl. doufám, že mi budou sedět..
Jen pořád nevím, kdy šaty budou...ale počtvrté už se ptát nebudu25. mar 2011@arilas věděla jsem, že by to vás, čekající, mohlo povzbudit.
Budou určitě super, neboj.
A holky...chápu, že máte obavy a nemůžete se dočkat, ale už toho Zima tak netrapte. Já jsem pak litovala, že jsem ho otravovala a nebyla trpělivá a to jsem zdaleka tak nebombardovala jak vynic ve zlým
25. mar 2011@zuziiiiicek ahojky! No tak to je ještě mnohem lepší než bych vůbec doufala, že v salonu, kde se v šatech vyznají a projde jim tam hodně šatů, řekli o Zimových, že jsou super.. už jsem zase o kousek klidnější..jinak jsi zlatá, že se s námi čekajícími podělíš a moc ti za to děkuji!! já mu psala minulý týden v termínu , kdy říkal, že budou a posunul to prozatím o týden, takže začátklem příštího týdne snad bude foto
25. mar 2011@2011daska souhlas
já už se na vaše šatky taky moc těším
jj, já se takhle v šatech nevyznám, soudím jen vizuálně, ale i tak jsem si svýma šatama byla celkem jistá, že na nich ta paní moc nenajde. I tak jsem ale byla šťastná, že mi dá se říct odborník přes šaty řekl, že jsou dobře propracovaný. A neděkuj, ráda sjem se s váma podělila, radostí jsem včera málem skákala
25. mar 2011@2011daska Právě jsem o tom taky přemýšlela.Prodávám nějaké věci na MMB a byla jsem na víkend pryč. Když jsem přijela, tak jsem měla asi 20 mailů od jedné paní ohl. jednoho trička
A takových je bohužel vícTo je pak člověk opravdu hooodně znechucený a přemýšlí jestli to má zapotřebí
Já mu zatím psala celkově jen 4 maily, tak si spíš říkám, jestli mě v tom množství dotazů nepřehlédne
Ale naposledy mi napsal uklidňující mail, že se nemám ničeho bát, že šaty se už šijí a až budou pošle foto. Jen zas nenapsal kdy to asi bude, ale už to neřeším. Jedině kdyby to trvalo moc dlouho, tak napíšu.
No a když pak sem napíše zuziiiicek, hned se líp čeká25. mar 2011@zuziiiiicek Teda, to jsou úžasné zprávy. Mám radost i za Tebe. Je fakt že ty tvoje šaty mě přesvědčily o tom že si je nechám ušít a to jsem je viděla jen na fotkách
Já ZIMOvi psala jen jeden mail nedávno jak to vypadá a taky si myslím že už mu z těch emailů jde hlava kolem. Na druhou stranu, musí být zvyklý. Každopádně teď už jen čekám na fotku, vím že šaty šije takže jsem klidná. Jen jak je vidím na fotce tak si říkám jestli jsou to ty pravé. Ale to je asi tím čekáním a tak25. mar 2011@zuziiiiicek Jeee ani nevíš, jakou jsi mi udělala radost!
Kdybych si nevěděla rady s případnými úpravami, tak aspoň vím, kam jít. Počítám s tím, že mi nemusí 100% sedět a že je budeme asi zmenšovat a zkracovat.25. mar 2011@zzaneta
@sangi Jsem ráda, že jsem vás potěšila holky. A jsem moc ráda, že si nemusím říct, že jsem udělala chybu, že jsem tak riskovala, ale naopak, že jsem udělala moc dobře. Zimo je frája.Mě šaty sedí stoprocentně, jen se počítalo s asi tak 5 cm podpatkem a proto jsou mi malinko delší, ale nic závratnýho. No a to připnutí vlečky, o tom už jsem tu psala, na to je Zimo "odborník" = prdí na to nebo vždy zapomene
Ale to už je maličkost...
25. mar 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte nevestičky, môžete mi poslať kontakty, ktoré ste si objednali šaty cez ebay, alebo inde a ste spokojne, prípadne nespokojne? uvitala by som realne foto šatičiek, ktoré máte už sfotené reálne doma, dakujem