Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
@fliacik prave jsem ji psala a hned odpovedela, takze na drate je
ale ohledne terminu nemuzu pomoct
6. apr 2011@fliacik tak mě psal, že se opozdí a šaty budou až 12..
ale taky jsem dost na nervíky, svatba sice daleko, ale jistota je jistota, kdyby náhodou nesedli aby se s nimi dalo něoc udělat nebo nedej bože sehnat jiný.. ale to doufám nehrozí
6. apr 2011- Sponzor fóra
@terulilinka No, skúsila som napísať ešte raz, už trošku ostrejšie a odpoveď prišla okamžite. Šatky vraj dokončí 15.4.
6. apr 2011@fliacik tak to je super.. sice o dost pozdě, ale i tak.. už je budeme mít doma
6. apr 2011@rosny Nic, poslala jsem mu rozměry dle popisků z internetu. Všech asi 15 druhů rozměrů.
6. apr 2011@fliacik
@terulilinka a jaký byl termín? o kolik protáhla termín?6. apr 2011@klarakatzova vzhledem k tomu, že si na tu práci dává měsíc a já platbu odesílala myslím 23.2. tak o 3 týdny.. když píše že budou hotové 12.4. a to kdo ví jestli
6. apr 2011@levata uz aby byly foto, jsem napla, saty vypadaji moc krasne!
6. apr 2011@terulilinka já platila stejne jako ty, ale meli být hotové 30.3. a to jsem vedela uz od zacatku ze to bude 5 týdnů, posunul to na 10.4. asi nam davaji terminy podle toho kdo se driv ozve
6. apr 2011@klarakatzova Ja som tiež platila 24.2., mali byť hotové 20.3., lebo sú jednoduché, napokon to bude až 15.4. (teda, dúfam), takže o 3 a pol týždna neskôr...asi som sa mala ozvať skôr
...nevadí, keď už som vydržala doteraz, tie dva týždne už zbehnú, hlavne som sa upokojila, že všetko je v poriadku a nezabudli na mňa...už sa neviem dočkať
6. apr 2011@fliacik ja si proste porad myslim, ze ty prutahy nesouvisi jen s hromadou objednavek, nekdo ma saty o par dni drive nez cekal a jiny o tri tydny pozdeji, ale reknu vam ze vzdycky kdyz mi prijde upozorneni sms na email, tak jsem jak pominuta jestli to neni Zimo
pritom jsem byla 4 tydny v klidu, nikam jsem nepsala, proste jsem pokojne cekala a divila jsem se jak to nekdo proziva (vsechno v dobrem, jen jsem se divila
) a ted jsem na tom uplne stejne, hold ty saty jsou proste nejdulezitejsi
6. apr 2011- Sponzor fóra
@rosny To mu eštelen teraz posielaš prvykrat foto alebo ti po nejakom čase napisal? Podla mna sa s nim dohodni na inej čipke, on možno ti nevie urobiť tie detaily s čipkou
6. apr 2011@rosny a iný model sa Ti nepáči?
6. apr 2011@amia2011 promin, co znamena cipka?
6. apr 2011@rosaria paci, ale je drazsi a nad Zimovy schopnosti...
6. apr 2011@rosny hmm tak neviem, čo by som Ti poradila.
6. apr 2011jsem mu nejdrive posilala katalogovy foto a rikal, ze to jsou jednoduchy saty, ze to bude ok, jen asi nebude mit stejnou krajku, tak jsem mu psala, ze neva, at mi nabidne jinou a ze mu vecer poslu podrobnejsi foto a odpovedel mi tohle "I can see clearly now, but I am so sorry that we can not make this dress. the lace on the upper body is very special, we don't have same one, even similar."
Asi si to pujdu hodit, nejsem asi tradicni nevesta, co by byla odvazana ze svatby, mozna je to i tim, ze ji organizuju z ciziny, a tak jsem byla rada, kdyz jsem nasla rychle saty, ktery se mi libily a nemusela pritom zkouset desitky satu6. apr 2011@rosny cipka = krajka
6. apr 2011@misula.g dekuji
no, tak ohledne krajky viz.vyse
chjo, nevim, co ted
6. apr 2011@rosny o víkendu to snad už vyjde
7. apr 2011@rosny Podívej se na diskuzi o nákupu z Dhgate.com.Tam nevěsta měla šaty hodně hustě vyšívané .
7. apr 2011@sangi Jeeeee, tak doufám že se pak pochlubíš
Holky psaly jste mu nebo se ozval sám?7. apr 2011Ahoj holky...Tak jsem se taky odhodlala Zimovi (Zimě
) napsat, jestli mi ušije mé vysněné šaty...a když vidí obrázky z katalogu, tak napíše " Dear friend, no problem?" A sama napsala, že nevidí úplně přesně, jak je udělaný ten vršek, tak jsem poslala detailní fotky...a najednou sorry friend, to bych asi neuměla...tak mě to mrzí, ale potěšil mě ten férový přístup...že udělá jen to, o čem je přesvědčená, že zvládne...no a podobným způsobem jsem "odrovnala" další dva prodejce na DHgate...najednou to nikdo neumí
...ach jo...
7. apr 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
čaká na Vás veľký výpredaj svadobných šiat ! Ceny od 80€
Ahoj, Zimo-fanynky
Chcem sa opýtať, či máte niečo nové ohľadom objednaných šiat. Mne sa totiž napriek vaicerým e-mailom neozvala, končí sa šiesty týždeň od zaplatenia zálohy a stále netuším, či sa moje šaty aspoň šijú. Potešilo a upokojilo by ma, keby ste mali nejaké novinky aspoň Vy. Viem, že viacerým z Vás sľúbila, že budú hotové do nedele - dodržala termín?