Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @sangi  Moc moc krásné 🙂
    Takové něžné, romantické 🙂
    Budeš nádherná nevěsta!!!

• @sangi  bledá závist, jsou nadherne!!!

• @sangi  Jsou vážně nádherné, líbí se mi mnohem víc než originál!!!

• Sponzor fóra
  • tie kvetinky su velmi pekne 🙂

• @revival.lady  Však on "originál" existuje jenom v mé hlavě v předstvách. Poslala jsem Zimovi fotku s tím, že tohle a tohle se mi na originálu nelíbí a musí to ušít jinak a zvládli to podle popisu. Šikulové 🙂
    Tak už aby mi šaty poslal...

• @almawerfel  Ty umíš potěšit 😃

• @sangi  Jsou nádhernéééé 🙂 A já pořád nic 😞

• Ešteže ich Zimovci poslali, kedže nezvyknú posielať šaty 😃 😃 😃

• @amia2011  Tak vieš, keď už je sangi ich zástupkyňa a dohadzuje im zákazky, musela to nejako uhrať, aby nebola viac podozrivá 😃 😃 😃

• Dievčata idem platit Zimovi zálohu, ako on bude vedieť že platba je odo mňa?? Nikdy som to ešte nerobila 😛
    HELP MEEEE

• @kikuska16  pozna to podle mailove adresy zparovane s pay pallem

• @fliacik  😃 😎
    @kikuska16  Nebo mu to napiš do zprávy pro příjemce, že jsi to ty. Ale měl by to poznat.

• @sangi  hele nemenežuj furt jooo?! 😃 😃 😃

• @sangi  pay pal je mjho nastavajuceho tak preto, ale už som odoslala napísala som mu z akeho učtu a teraz bojim bojim a dufam že všetko dopadne ok 🙂

• @kikuska16  Už len sa modli, aby ich naozaj poslal 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • @amia2011  : nestras 🙂, ved sangi to zariadi 🙂)

• @bubblinkka  😃 ešteže máme takú zodpovednú šéfku...lepšia ako mojsejová 😃

• @kikuska16  Neboj, já to tak taky posílala až potom mě napadlo, že nebude vědět od koho to vlastně je... Tak jsem mu to pak napsala a v pohodě 😉

• 😃 já z vás umřu smíchy 😃
    Tak hlavně, aby všem šaty dobře dopadly a včas přišly 😉
    Já se už nemůžu dočkat.... snad je budu mít do konce dubna doma.

• ahojte baby, tiez som uz rozhodnuta, ze si idem od zima objednavat saty, len mam dotaz, vcera ma priatel pomeral, ale teraz som trochu v pomykove, ta miera "shoulder to hem with no shoes" to sa meria odkial z ramena? my sme to odmerali v podstate od konca ramena, ktore je najnizsie, je v podstate v rovnakej vyske ako ta jamka pod krkom, merali sme to spravne? alebo sa to meria od najvyssej casti ramena? pleaase, nechapem..
    a este, miery "bust" ste si merali cez podprsenku? a teda, davali ste minus nejake centimetre? niekde som si to tu citala...diky moc vopred

• @jessie222  No ja som sa merala tak od stredu ramena, kadial pojde ramienko...dufam ze to bude OK..
    bust som merala bez podprsenky nakolko ju nebudem mat pod satami...a kocky tu radia si nejaky centimetrik odobrat (z prs a z pasu) nakolko Zimo robi tu snurovacku na doraz aj ked neviem ci chces mat snurovacku alebo zips...ale lepsie by ti vedeli asi poradit holky o maju saty uz doma..

• @jessie222  
    Ahoj zmeraj si to od tej časti ramena ako aj ked si si merala od ramena k prsiam (takmer ku krku tak kostička).
    A ked budeš mať podprsenku po šatami tak sa zmeraj s nou no tak na tesnotku neuberaj až velmi velmi pre istotu tak max iba 1 cm 🙂

• @jessie222  ja som bust merala aj s podprsenkou, pitala som sa zima co s nou alebo bez nej 🙂 A ja som si odobrala zo vsetkych mier, ale zase som aj planovala schudnut 🙂

• aha dakujem, takze by bolo zle zmerane 😞
    este raz pre istotu premeriam doma aj ostatne miery, a dlzku ste si pridali /kvoli dlzke siat/? lebo ja chcem saty rovnaku dlzku z predu aj zo zadu, ziadna vlecka, aby som si po tom nestupala...tak zas aby neboli prilis kratke..

• @jessie222  Mám dojem, že někomu ty šaty Zimo ušil ještě delší, než chtěl a pak si to museli nechat zkrátit.
    Já právě proto čekám s koupí bot na to, až mi přijdou šaty 🙂

• @jessie222  K délce šatů připočítej ještě výšku podpatků. Trošku počítej i s tím ,že tu délku si pak budeš muset upravovat (zkracovat) .

• baby, mohli by ste mi dať na toho Zima kontakt. Viem, že niekde tu je, ale neviem ho nájsť. Ďakujem 🙂

• @radkaja  
    @jessie222   tam sa píše osobitne tvoja výška a osobitne velkost podpatku on si to potom zráta

• @terulilinka  Ahoj, ak si dobre pamätám, dnes Ti mala prísť fotka hotových šiat - prišla? Celý deň na Teba myslím.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov